Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
alex0205 wrote:floricica wrote:alex 0205 si moss , de ce nu ii lasati liberi in camera ziua ?
Trebui sa aiba lumina naturala cel putin 4 ore pe zi .
mereu sta liber in camera...iar in weekend doarme de vineri pana duminica afara .....azi sunt suparat pe el si il tin in cusca....sa vad cat poate sa faca scandal....poate apreciaza si el mai mult ce inseamna sa ii dau drumul...
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 28-01-2013 16:30[/merge_posts_bbcode]aici l-am prins cand scriam la birou era intuneric in camera..doar veioza mea si ma urmarea foarte atent la ce scriu:))mai ca vroia sa muste din foi daca nu eram la birou
nu se joaca cu jucariile din cusca ? ca am vazut ca are , nu a ros deloc din ele ?
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 28-01-2013 17:10[/merge_posts_bbcode]moss wrote:si Alex_mic este liber de la ora 11.00 ( cand vine cineva acasa ) si pana seara la 10.00
Are lumina naturala atat cat se poate in acest anotimp . Ce ma intriga este ca nu face nimic toata ziua. Sta pe colivie si se uita la noi sau motaie. Oare nu se plictiseste ?Astazi l-am luat in camera fiica-mii sa o ajutam la teme
dar era mai interesanta bucata de mar..
poze proaspeteupsss nu mai am butonul de adaugat poze !!!! ce se intampla oare ?
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 28-01-2013 17:01[/merge_posts_bbcode]gata ! I-am dat refresh si a aparut si butonul.
este foarte scump , sa iti traiasca .
poate ca inca este la acomodare
, ca sa fia mai activ incearca sa ii pui bucatele de mar in diferite locuri incat sa le vada daca ii place atat de mult marul .
se joaca si in cursca dar putin,mai mult roade rata lui afara si sta pe batele lui...azi pt prima data a ros os de seiche ....ma ingrijoram deoarece are ciocul tare crapat si urat...azi a stat linistit toata ziua in cusca...nu l-am bagat in seama iar cand treceam pe langa el se uita la mine ...am invatat ca e un smecher sta cuminte in cusca si cand vin face spectacol se zbate sa il scot afara:))astazi a facut de 2 ori si a vazut ca nu ii merge si sta cumintel....