Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
nu mai merge trucul cu mancarea...cum ma misc sa ii inchid usita cum iese pe usa si nu mai pot inchide...a invatat trucul:))face orice sa ramana afara
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
nu mai merge trucul cu mancarea...cum ma misc sa ii inchid usita cum iese pe usa si nu mai pot inchide...a invatat trucul:))face orice sa ramana afara
La mine nu a tinut niciodata treaba cu mancarea. De bagat il bag usor in colivie SEARA. Sting toate luminile si nu se mai agita. Dar ziua imi este imposibil sa-l bag in colivie. Daca nu ii scot mancarea pe colivie este in stare sa moara de foame. Nu mananca nimic toata ziua si tipa sa i-o scoatem pe colivie ( deh, l-am invatat prost )
Astazi, dimineata cand ne-am trezit cu totii, nu l-am eliberat imediat. Sa vezi ce a inceput sa cheraie si sa se agite....era ca le nebuni la noi acasa. Niciodata nu l-am auzit sa faca asa de urat. Pana la urma l-am eliberat pentru ca trebuia sa lure cu fiica-mea la romana si nu aveam deloc liniste.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 26-01-2013 20:24[/merge_posts_bbcode]
am vrut sa scriu " sa lucrez cu fiica-mea la romana "
La mine nu a tinut niciodata treaba cu mancarea. De bagat il bag usor in colivie SEARA. Sting toate luminile si nu se mai agita. Dar ziua imi este imposibil sa-l bag in colivie. Daca nu ii scot mancarea pe colivie este in stare sa moara de foame. Nu mananca nimic toata ziua si tipa sa i-o scoatem pe colivie ( deh, l-am invatat prost )
Astazi, dimineata cand ne-am trezit cu totii, nu l-am eliberat imediat. Sa vezi ce a inceput sa cheraie si sa se agite....era ca le nebuni la noi acasa. Niciodata nu l-am auzit sa faca asa de urat. Pana la urma l-am eliberat pentru ca trebuia sa lure cu fiica-mea la romana si nu aveam deloc liniste.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 26-01-2013 20:24[/merge_posts_bbcode]am vrut sa scriu " sa lucrez cu fiica-mea la romana "
si mie ziua imi e un pic mai greu sa o fac sa intre in cusca ziua dar pana la urma dupa vreo 30 de minute o pacalesc si intra, ca seara doar ii sting becul cand e pe colivie si intra in maxim 5 minute..dimineata doarme cat dorm si eu, iar in zilele cand doarme iubitul meu ziua dupa ce lucreaza de noapte sta si doarme si ea toata ziua.. e cumintica la capitolul asta, doar sa nu cumva sa ies nici macar pana la baie ca tipa de mama focului(asta cand nu dorme cineva)
micul turbat
micul turbat
eu as spune mai degraba micul frumuste .
stai linstit ca asa agitati sunt toti .. mai ales ca tu il ai de mult mai putin timp ca mine o sa-l inveti multe.
alex0205, cum poti sa spui de :malex: ca este turbat ? Uite ce ingeras cuminte ai
Pun cateva poze si cu "cioara " mea si celalalt loc din casa pe care il prefara. A trebuit sa ii pun un bat acolo pe care sa stea pentru ca se atarna in gheare. Noroc ca pediatra fiica-mii i-a dat un betisor din acela cu care se apasa pe limbuta cand se uita in gat Asa ca Alex_mic are pe ce sa stea.
Vi se pare ca ar fi baietel sau fetita ? ( hai ca mi-a venit si mie randul sa pun aceasta intrebare )
alex0205, cum poti sa spui de :malex: ca este turbat ? Uite ce ingeras cuminte ai
![]()
Pun cateva poze si cu "cioara " mea si celalalt loc din casa pe care il prefara. A trebuit sa ii pun un bat acolo pe care sa stea pentru ca se atarna in gheare. Noroc ca pediatra fiica-mii i-a dat un betisor din acela cu care se apasa pe limbuta cand se uita in gat
Asa ca Alex_mic are pe ce sa stea.
Vi se pare ca ar fi baietel sau fetita ? ( hai ca mi-a venit si mie randul sa pun aceasta intrebare )
alta frumusete .. nu prea pot sa- mi dau seama as zice fetita ,sunt cam de la departare deci sa mi me grabim,cu afirmatiile... sunt sigur ca nu are importnta ce e ca o sa-l iubesti la fel .
zic micul turbat deoarece este foarte speriat...si nu il inteleg toata ziua sta face ce vrea...si cand ma apropii se sperie fuge si tipa
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 27-01-2013 14:02[/merge_posts_bbcode]
![]()
Pun cateva poze si cu "cioara " mea si celalalt loc din casa pe care il prefara. A trebuit sa ii pun un bat acolo pe care sa stea pentru ca se atarna in gheare. Noroc ca pediatra fiica-mii i-a dat un betisor din acela cu care se apasa pe limbuta cand se uita in gat
Asa ca Alex_mic are pe ce sa stea.
nu cumva e umpic cam intunecat la el in camera si vrea mai multa lumina de sta acolo...?
Alex0205, tocmai ca acolo este foarte intuneric. am aprins luminile special pentru poze ( sunt facute cu telefonul ) Doar ca pentru el este un punct foarte inalt al camerei intrucat eu nu am mobila foarte inalta.
ce scumpici sunt
astazi a fost cuminte a mancat 2 felii de mandarina...si a dormit toata ziua dupa baita
astazi a fost cuminte a mancat 2 felii de mandarina...si a dormit toata ziua dupa baita
sa-i dai si strugure alb ca sa vezi k o sa-i placa, eventual ii scoti tu cojita de pe boaba.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 27-01-2013 20:09[/merge_posts_bbcode]
Alex0205, tocmai ca acolo este foarte intuneric. am aprins luminile special pentru poze ( sunt facute cu telefonul ) Doar ca pentru el este un punct foarte inalt al camerei intrucat eu nu am mobila foarte inalta.
vezi sa nu se invete pe intuneric, ca apoi cum o sa dea de lumina o sa tipe de nu te mai intelegi cu el pana nu-i faci intuneric..
Ma ajuta si pe mine cineva cu un sfat referitor la tacanitii mei? Ce sa le fac sa stea amandoi in aceeasi cusca?Ii iubesc foarte tare, dar ma gandesc sa nu sufere si sa ii dau cuiva care stie sa se ocupe de ei mai bine....Multumesc!
Eu cu Tweety nu am treaba ... cand i se face foame intra in colivie si mananca ... si de obicei cam atunci il si inchid ... sau de multe ori degeaba ii colivia deschisa ... nici nu iese .. din privinta asta sunt norocoasa .. ca nu trebuie sa o pandesc toata ziua sa o pot prinde
Ma ajuta si pe mine cineva cu un sfat referitor la tacanitii mei? Ce sa le fac sa stea amandoi in aceeasi cusca?Ii iubesc foarte tare, dar ma gandesc sa nu sufere si sa ii dau cuiva care stie sa se ocupe de ei mai bine....Multumesc!
daca nu se plac, nu ai cum sa-i faci sa stea in acelasi loc.
le cunosti sexul ? ca poate or fi de ac elasi sex si asta sa fie motivul .
Paco din ce cred eu este o ea.Il am de 1 an juma si nu da nici un semn ca ar face vreun guler. Ozzie in schimb este micut si nu am de unde sa stiu ce este. Ideea este ca cel mic vrea sa se duca la Paco, dar sta cu ciocul cascat la el si prostutul fuge de el.Cred ca ii este frica sa nu il atace. Dar cand sunt liberi si zboara Paco il ataca in zbor.L-am luat pe al doilea pt ca nu mai stau atat de mult timp acasa si nu vreau sa sufere ca este singur...dar daca nu se inteleg.
Paco din ce cred eu este o ea.Il am de 1 an juma si nu da nici un semn ca ar face vreun guler. Ozzie in schimb este micut si nu am de unde sa stiu ce este. Ideea este ca cel mic vrea sa se duca la Paco, dar sta cu ciocul cascat la el si prostutul fuge de el.Cred ca ii este frica sa nu il atace. Dar cand sunt liberi si zboara Paco il ataca in zbor.L-am luat pe al doilea pt ca nu mai stau atat de mult timp acasa si nu vreau sa sufere ca este singur...dar daca nu se inteleg.
pacat..
cred ca ii si cocolosesti prea mult.lasa-i liberi sa se cunoasca,sa stabileasca o ierarhie.nu cred ca se vor omora,oricum tu sa fii mereu acolo sa intervii in caz de ceva.cred ca paco e gelos si rasfatat
in petshop-uri stau claie peste gramada saracii.nu ii mai pasa nimanui daca se ataca sau nu...
la inceput sunt mai agresivi.. stai cu ochii pe ei.. dupa un timp o sa se acomodeze... cel mai simplu ar fi sa ai o colive pt fiecare... si sa il lasi apropiati ... colivie langa colivie... dupa un timp o sa se obisnuiasca
alex 0205 si moss , de ce nu ii lasati liberi in camera ziua ?
Trebui sa aiba lumina naturala cel putin 4 ore pe zi .
alex 0205 si moss , de ce nu ii lasati liberi in camera ziua ?
mereu sta liber in camera...iar in weekend doarme de vineri pana duminica afara .....azi sunt suparat pe el si il tin in cusca....sa vad cat poate sa faca scandal....poate apreciaza si el mai mult ce inseamna sa ii dau drumul...
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 28-01-2013 16:30[/merge_posts_bbcode]
aici l-am prins cand scriam la birou era intuneric in camera..doar veioza mea si ma urmarea foarte atent la ce scriu:))mai ca vroia sa muste din foi daca nu eram la birou
si Alex_mic este liber de la ora 11.00 ( cand vine cineva acasa ) si pana seara la 10.00
Are lumina naturala atat cat se poate in acest anotimp . Ce ma intriga este ca nu face nimic toata ziua. Sta pe colivie si se uita la noi sau motaie. Oare nu se plictiseste ?
Astazi l-am luat in camera fiica-mii sa o ajutam la teme dar era mai interesanta bucata de mar..
poze proaspete
upsss nu mai am butonul de adaugat poze !!!! ce se intampla oare ?
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 28-01-2013 17:01[/merge_posts_bbcode]
gata ! I-am dat refresh si a aparut si butonul.
floricica wrote:alex 0205 si moss , de ce nu ii lasati liberi in camera ziua ?
mereu sta liber in camera...iar in weekend doarme de vineri pana duminica afara .....azi sunt suparat pe el si il tin in cusca....sa vad cat poate sa faca scandal....poate apreciaza si el mai mult ce inseamna sa ii dau drumul...
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 28-01-2013 16:30[/merge_posts_bbcode]aici l-am prins cand scriam la birou era intuneric in camera..doar veioza mea si ma urmarea foarte atent la ce scriu:))mai ca vroia sa muste din foi daca nu eram la birou
nu se joaca cu jucariile din cusca ? ca am vazut ca are , nu a ros deloc din ele ?
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 28-01-2013 17:10[/merge_posts_bbcode]
si Alex_mic este liber de la ora 11.00 ( cand vine cineva acasa ) si pana seara la 10.00
Are lumina naturala atat cat se poate in acest anotimp . Ce ma intriga este ca nu face nimic toata ziua. Sta pe colivie si se uita la noi sau motaie. Oare nu se plictiseste ?Astazi l-am luat in camera fiica-mii sa o ajutam la teme
dar era mai interesanta bucata de mar..
poze proaspeteupsss nu mai am butonul de adaugat poze !!!! ce se intampla oare ?
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 28-01-2013 17:01[/merge_posts_bbcode]gata ! I-am dat refresh si a aparut si butonul.
este foarte scump , sa iti traiasca .
poate ca inca este la acomodare , ca sa fia mai activ incearca sa ii pui bucatele de mar in diferite locuri incat sa le vada daca ii place atat de mult marul .
multumesc floricica !
nici al meu nu roade nimic, nu se joaca cu nimic. e un mocofan dulce !
cat naiba dureaza acomodarea asta ?? nu imi doresc decat sa-l vad si pe el mai activ, mai jucaus, curios, sa interactioneze cu noi.....daca o sa vrea sa vorbeasca la un moment dat bine, daca nu....asta este
Cei doi sunt impreuna de 4 luni. Este adevarat ca Paco este un mare rasfatat...nici nu se poate cat este de magar si cat este de atasat de mine. Nici la baie nu ma pot duce fara el...este tot timpul pe umarul meu prin toata casa. Nu se omoara, doar ca imi este foarte mila de Paco pt ca se zbate in cusca foarte tare. Dar asa nu se prea ating ei. Ii las in fiecare zi cate 10 min impreuna, dar degeaba pana acum. Oricum nu sunt niciodata singuri in camera cand sunt liberi pentru ca fac dezastru. Strica absolut tot...de la tapet, plinte, telecomanda, telefoane mobile...rod tot ce prind.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri