alex0205 wrote:floricica wrote:alex0205 wrote:eu deja sunt sigur ca asa este...
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 25-01-2013 14:51[/merge_posts_bbcode]
dar de aici in colo in fiecare seara o sa il tin in mana 15 minute....poate sa tipe,muste sa faca orice mai rau de atat nu poate ajunge...
vezi sa nu se sperie mai rau , si sa te considere dusmanul tau
de obicei tata il tinea in mana si eu incercam sa il mangai pe cap...vad ca nu da roade...dupa cum se comporta in opinia mea nu o sa vina de la el imblanzirea si toate cele...ce alte metode exista...adica tu cum ai procedat...si inca ceva al tau e crescut de mana?
nu este crescut la mana , este luat din pet shop al meu .
Eu l-am lasat sa se acomodeze si dupa 2 zile am inceput sa ii dau fructe si legume prin gratii de la colivie incetul cu incetul nu se mai speria apoi dupa cateva zile am bagat mana in colivie si ii dadeam fructe si legume , dar in asa fel incat sa nu il sperii si ii aratam ce am daca vedeam ca se uita ca si cum si-ar dori ii dadeam .
dar nu l-am luat cu forta in mana , nu il necajesc , ii mai dau cate o samanta pentru ca are colivia pe birou langa pc , cate un fruct .
trebui sa ai rabdare de fier cu ei si trebui sa degaj un aer de bun agur , trebui sa il lasi sa faca ce vor ei si cand vezi ca ceva ii place incerc sa ma bag si eu in seama cu el , si ii acord foarte multa atentie .
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 25-01-2013 16:40[/merge_posts_bbcode]
trebui sa il tratezi si ii acorzi o atentie ca a unui bebelus la inceput si apoi incetul cu incetul el simte si se apropie .
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 25-01-2013 16:41[/merge_posts_bbcode]
dar sa nu il sufoci 
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 25-01-2013 16:43[/merge_posts_bbcode]
probabil ca este foarte speriat al tau , al meu nu face baie in fiecare zi dar il las sa faca cand vrea el .