Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
la mine a implinit 9 luni...sper sa o pot duce la capat cu el
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
la mine a implinit 9 luni...sper sa o pot duce la capat cu el
Succes alex0205
Succes alex0205
suna cam ironic:))sincer si eu sunt sceptic....dar ce sa fac mai mult de atat nu pot face docamdata...ca nu ma lasa si nu il fortez nici eu
Goti wrote:Succes alex0205
suna cam ironic:))sincer si eu sunt sceptic....dar ce sa fac mai mult de atat nu pot face docamdata...ca nu ma lasa si nu il fortez nici eu
pai eu zic ca nu trebuie sa-i fortam,.. sigur cand se vor simti pregatiti vor face ei primul pas..eu mai am decat sa ajung sa ma lase sa pun mana pe ea si sa nu ma mai muste, ca de venit pe mine vine, papa din mana..dar cand ii vine incepe si musca
sa stii ca au o personalitate foarte puternica .... o vad pe Tweety cat ii de smechera ..... fac numai ceea ce vor ei .
sa stii ca au o personalitate foarte puternica .... o vad pe Tweety cat ii de smechera ..... fac numai ceea ce vor ei .
)eu numai sa ii fac pe plac am facut un play stand...ca rodea cartile..de dragul lui sta afara aproape nonstop...a si dormit afara cu mine weekendul trecut...a stat 3 zile afara fara sa il bag in cusca...
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 23-01-2013 16:54[/merge_posts_bbcode]
cer o impresie dupa cum arata,pozitia corpului,ochisorii,ciocul etc este fata sau baiat?
vad ca rosul cartilor e un stil de viata la ei )))))))) ca si Tweety mi-a distrus nu stiu cate carti. Ii place sa roada si ziarele din colivie ... numai sa imi faca mie in ciuda ... mai ales dupa ce o inchid ... si plecam de acasa ... asta e pedeapsa mea .. ca face dezastru in colivie
))) desi am incercat sa o obisnuiesc sa aiba un prgram ... dar ... na ... sa nu cumva sa fie asa cum vreau eu
vad ca rosul cartilor e un stil de viata la ei
)))))))) ca si Tweety mi-a distrus nu stiu cate carti. Ii place sa roada si ziarele din colivie ... numai sa imi faca mie in ciuda ... mai ales dupa ce o inchid ... si plecam de acasa ... asta e pedeapsa mea .. ca face dezastru in colivie
))) desi am incercat sa o obisnuiesc sa aiba un prgram ... dar ... na ... sa nu cumva sa fie asa cum vreau eu
al meu oarecum respecta programul...cand e il bag seara in cusca pe la 9 cu prosopul...nu face mare halimai,mananca putin si somn de voie...dimineata lafel mancarica..pana vin de la liceu la 14.00...si dupa afara pana la 21:00 ....ce zici despre verzitura mea fata sau baiat?
nu stiu ... nu ma pronunt ... cat timp are deja ?
nu stiu ... nu ma pronunt ... cat timp are deja ?
9 luni si 1 luna la mine...
nu stiu .... nu vreau sa spun nici ca ii baiat nici ca nu ii ... o sa vedem cu trecerea timpului
nu stiu .... nu vreau sa spun nici ca ii baiat nici ca nu ii ... o sa vedem cu trecerea timpului
vroiam o parere nu o certitudine:)
alex0205, ma incumet eu a iti spun ca este baietel. Evident, e o constatare nu o certitudine.
Forma capului imi spune ca ar fi baiat, sper sa nu ma insel.
nico, al tau cred ca este fetita...are o fizionomie mult mai dragalasa si un capsor rotund si dulce :pup:
alex0205, ma incumet eu a iti spun ca este baietel. Evident, e o constatare nu o certitudine.
Forma capului imi spune ca ar fi baiat, sper sa nu ma insel.nico, al tau cred ca este fetita...are o fizionomie mult mai dragalasa si un capsor rotund si dulce :pup:
eu m-am convins sa am o fetita. deja face 3 ani si nu i aparut gulerul, doar o dunga gri.. imi doream baietel dar acum sunt foarte fericita si mandara de micuta mea, chiar daca e rea ..
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 23-01-2013 19:10[/merge_posts_bbcode]
Goti wrote:sa stii ca au o personalitate foarte puternica .... o vad pe Tweety cat ii de smechera ..... fac numai ceea ce vor ei .
)eu numai sa ii fac pe plac am facut un play stand...ca rodea cartile..de dragul lui sta afara aproape nonstop...a si dormit afara cu mine weekendul trecut...a stat 3 zile afara fara sa il bag in cusca...
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 23-01-2013 16:54[/merge_posts_bbcode]cer o impresie dupa cum arata,pozitia corpului,ochisorii,ciocul etc este fata sau baiat?
inca e devreme sa ne pronuntam, insa tind sa cred ca e baietel.. dar sunt sigura ca orice ar fi ai sa -l iubesti la fel, te vad foarte iubitor.. timpul va spune totul nu trebuie sa ne pripim..
eu cand am primi-o pe paki m-am pripit in privinta numelui si am spus pako si ii spuneam foarte des baiatu`.. dar sa dovedit ca numele nu se potriveste deloc si incercam sa zicem paki dar baiatul tot a ramas pentru ea ca il imita..
nu am nici o problema cu ce este...sper sa fie blandut,atat...oricum si eu in caz ca vorbeste si e fata nu vreau sa zica paulie sau baiatul lui tata:))in nici un caz....daia incerc sa aflu ce este
nu am nici o problema cu ce este...sper sa fie blandut,atat...oricum si eu in caz ca vorbeste si e fata nu vreau sa zica paulie sau baiatul lui tata:))in nici un caz....daia incerc sa aflu ce este
vezi despre asta vorbeam...ca si eu eram toata ziua baiatu baiatu si ea sta ce sta acum si o mai aud ca imita tonalitatea baiatu baiatu.
nico tu te poti apropia de ea cand e afara?adica cum reactioneaza?
roco va saluta :malex:
foarte frumos:)si noi il salutam!
nico tu te poti apropia de ea cand e afara?adica cum reactioneaza?
pai pot sta foarte aproape de ea dar daca nu vrea se infurie si se repede ca un caine spre mine ..
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 23-01-2013 20:42[/merge_posts_bbcode]
si noi.. foarte frumos roco.. te asteptam mai des pe aici.
alex0205 wrote:nico tu te poti apropia de ea cand e afara?adica cum reactioneaza?
pai pot sta foarte aproape de ea dar daca nu vrea se infurie si se repede ca un caine spre mine ..
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 23-01-2013 20:42[/merge_posts_bbcode]yo_dan wrote:roco va saluta :malex:
si noi.. foarte frumos roco.. te asteptam mai des pe aici.
al meu nu musca cand stau langa el...doar sa nu ridic mana ca fuge
multumes la fel de frumos ca toti ceilalti :pup:
nici al meu nu musca din potriva e foarte timid , a inceput si el sa manance din mana
cand e in colivie daca e afara se sperie
si noi il pupam
Bine ai venit Rocco ! Esti foarte frumusel :hug: Ce varsta ai ?
Noi raportam ceva progrese Ma lasa sa il iau pe degetel si ne plimbam prin toata casa. Astazi am petrecut mult timp in fata acvariului facut de tati, ne-am uitat la pestisori foooarte atenti si le-am pus nume si ne-a placut foarte mult de Blu ( un pestisor jucaus care isi schimba culoarea ).
Si ii dam multi pupici lui mami dar si celorlalti membrii ai familiei.
In rest, inca sta timid pe colivie, nu strica nimic, nu se joaca cu nimic, Doar ne priveste atent. In continuare nu mananca decat seminte, mar si mei.
va pupam si va dorim o seara frumoasa
vanzatorul de la petshop a spus ca are in jur de 2 ani si ca este mascul dar nu ia aparut inca inelul in jurul gatului abea acum a inceput sa naparleasca putin
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri