5,201 (edited by alex0205 17-01-2013 20:41)

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

tocmai am avut o mica sesiune de imprietenire.....am incercat sa il tin in prosop si sa il mangai..dar bate inima foarte tare si e obosit si gafaie....si tot musca
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 17-01-2013 20:41[/merge_posts_bbcode]

am reusit sa ii dau mancare din mana si sa il pot atinge pe coada,el stand pe betele lui...e ceva

:malex:

5,202

alex, ma gandesc sa folosesti mai degraba o manusa de bucatarie. in prosop s-ar putea sa se sperie foarte tare pentru ca nu vede nimic.
el trebuie sa te asocieze cu gesturile blande si cu bunatatea ta, trebuie sa te cunoasca...
nu stiu ce sa zic  ca nu ma pricep foarte bine....

5,203

am o intrebare pentru baita cam cat de calda sa fie apa la robinet la jumate?jumate si umpic spre cald?sau jumate si umpic spre rece?(levierul)?

5,204

alex0205 wrote:

am o intrebare pentru baita cam cat de calda sa fie apa la robinet la jumate?jumate si umpic spre cald?sau jumate si umpic spre rece?(levierul)?

se zice ca la temperatura camerei,dar eu ii pun caluduta(calaie) ..sa fiu mai sigura ..

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

5,205

moss wrote:

izul, al meu este mutulica  hihi noroc cu filmuletul tau ca si-a pus si el plamanii la treaba

si al meu se agita cand se aude pe el, nu stiu de ce lol

btw, legat de baie, nu ar fi mai indicat cu un pulverizator?
dupa ce face baie trebuie sters? sau e bine si daca se usuca singur? practic eu nu am cum sa il iau sa il sterg lol

i-am facut si eu un loc de stat, sa vedem maine cum se impaca cu el
este putin cam stramb, sa speram ca nu se supara big_smile

5,206 (edited by denisa82 18-01-2013 01:08)

cei mai dulci...ca doar sunt ai mei!!!Paco face 3 ani luna asta :lma:
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 18-01-2013 01:08[/merge_posts_bbcode]

tomanicoleta wrote:
alex0205 wrote:

se zice ca la temperatura camerei,dar eu ii pun caluduta(calaie) ..sa fiu mai sigura ..

eu le pun apa plata la temperatura camerei pentru ca de obicei mai si beau din ea iar eu nu le pun niciodata de la robinet.

Max-aratinga nanday

5,207 (edited by floricica 18-01-2013 11:15)

moss wrote:

Multumesc Alex, voi avea grija si de dafin si de Alex_mic

Floricica, multuesc de sfat dar din cate stiu si din cate am citit betele acelea nu sunt deloc bune pentru ca contin multe chimicale.
ar fi bine ca aceste batoane sa le faci tu acasa. daca citesti pe la inceputurile acestui topic, cei mai cu experienta spun si cum se pot face.

Poate ca are dreptate nu il contrazic , aceste batoane mi-au fost recomandate de o persoana care este cunoscator de pasari , este posibil sa fie unele din ele intradevar otravitoare .

Nu fructele sunt pentru pene ci mierea .
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 18-01-2013 11:15[/merge_posts_bbcode]

alex0205 wrote:

pentru baita ii pun de la chiuveta apa calaie , iar de baut ii pun de la dozator

5,208

dragilor, haideti sa va spun experienta noastra cu baita.
Prima oara am incercat cu fasfas-ul. era in varful bradului si parea ca-i place. dupa cateva puf-uri bune l-am uscat cu foen-ul ( habar nu am cum se scrie ) si i-a placut la nebunie. acum cateva zile am incercat iar cu fasfas-ul dar zbura de colo colo cand ne apropiam de el.
aseara i-am pus un recipient de apa pe colivie, langa el. nici nu s-a apropiat de el.....

Lui Alex_mic ii cam place sa fie jegos   smile
ai vostrii cum au inceput ?

Denisa82, la multi ani pentru Paco. sa iti traiasca si sa iti aduca numai bucurii

izul, este foarte tare playstand-ul tau ! dar i-l pui undeva mai sus, nu-i asa ??
cu apa si eu i-am pus-o un picut calduta gandindu-ma ca este iarna dar la vara, daca va vrea sa se spele  :hihi:  o sa-i pun apa la temperatura camerei

sa aveti un week-end minunant

5,209

la multi ani iubitelu meu :*

5,210

tomanicoleta wrote:

Multumim :pup:

Max-aratinga nanday

5,211 (edited by alex0205 18-01-2013 18:56)

ce pot sa zic:))alex al meu nu mai e jegoman....azi in prosop a fost dus la baie care in prealabil a fost deschis dusul cu apa calaie in cada:))si din prosop a sarit pe suportul de baie si baga capul incep si dupa in cada a sarit:))a stat 15 minute nebunul si dupa incerca sa zboare din cada afara=))si nu putea si cu ocazia asta in prosop a stat in pat cu mine:)SI PRIMA DATA A URCAT PE MANA IN PAT ....pentru 30secunde prima data,de 4 ori,drept am si fost muscat odata:))dar a stat iar dupa cu el in mana m-am ridicat si a urcat pe brat si de pe brat pe locul lui de joaca deoarece era uscat si a reusit sa zboare pe locusorul lui:)ce pot sa zic a meritat muscatura el e mai cuminte pot ridica mana sub el....in majoritatea zilei,are si momente in care zboara,momente in care se intoarce la mine cu spatele,momente in care doar se eschiveaza putin si momente in care sta neclintit....incepe sa arata a papagal:)si da cu prosopul a fost uscat
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 18-01-2013 18:56[/merge_posts_bbcode]

denisa82 wrote:
tomanicoleta wrote:

Multumim :pup:

La multi ani! :floare:

5,212

annonimu wrote:

eu unul am impresia ca e in calduri... da din cap... e ciudat rau de tot ... face galagie f mare..

daca ii dau drumul sta cuminte...si parca se excita cu lucrurile din jur....

Paulie face asa de la 5 luni.Acum parca vrea sa zica "gata" inainte doar tipa.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ki8hVU17_RM&feature=youtu.be[/youtube]

Dupa ani buni am ramas cu un singur animal si anume Paulie :malex:
:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

5,213 (edited by alex0205 18-01-2013 18:59)

ilzul wrote:
moss wrote:

izul, al meu este mutulica  hihi noroc cu filmuletul tau ca si-a pus si el plamanii la treaba

si al meu se agita cand se aude pe el, nu stiu de ce lol

btw, legat de baie, nu ar fi mai indicat cu un pulverizator?
dupa ce face baie trebuie sters? sau e bine si daca se usuca singur? practic eu nu am cum sa il iau sa il sterg lol

i-am facut si eu un loc de stat, sa vedem maine cum se impaca cu el
este putin cam stramb, sa speram ca nu se supara big_smile

felicitari si nu te teme si eu am gaurit 2 bete stramb:))si sta pe ele oricum,unul dintre ele tine leaganul da nu cont.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 18-01-2013 18:59[/merge_posts_bbcode]

patriciuca wrote:
annonimu wrote:

eu unul am impresia ca e in calduri... da din cap... e ciudat rau de tot ... face galagie f mare..

daca ii dau drumul sta cuminte...si parca se excita cu lucrurile din jur....

Paulie face asa de la 5 luni.Acum parca vrea sa zica "gata" inainte doar tipa.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ki8hVU17_RM&feature=youtu.be[/youtube]

ce fain este,tine-o tot asa !  tongue

5,214

lol ce fel face... parca e o jucarica de aia cu fluieras in ea smile)))

alex0205 wrote:

felicitari si nu te teme si eu am gaurit 2 bete stramb:))si sta pe ele oricum,unul dintre ele tine leaganul da nu cont.

deocamdata nu a vrut sa se urce big_smile
dar mai are timp smile)

5,215

Buna. Ma alatur si eu voua cu un micul alexandru albastru. S-a nascut in martie 2012. L-am luat de la un crescator. Am reusit sa-l dresez ( vine pe mana, sta pe umar). Am sa pun o poza cu el.

5,216

man wrote:

Buna. Ma alatur si eu voua cu un micul alexandru albastru. S-a nascut in martie 2012. L-am luat de la un crescator. Am reusit sa-l dresez ( vine pe mana, sta pe umar). Am sa pun o poza cu el.

sa il stapanesti sanatos e foarte fain,dar e gri:))din cate vad eu e un dulce:)

5,217

man wrote:

sa-ti traiasca, e foarte frumusel

Max-aratinga nanday

5,218

Multumesc. Este albastru doar atunci cand i-am facut batea lumina pe el si de aia pare a fi gri.

5,219

man wrote:

Multumesc. Este albastru doar atunci cand i-am facut batea lumina pe el si de aia pare a fi gri.

oricum pare foarte bland...in comparatie cu bestia mea verde

5,220

man wrote:

e o frumusete.. sa-ti traiasca .. bun venit..

5,221

am vazut la paulie ca adora sa manance vitaminele acelea din mix:))si mai prefera semintele de dovleac si floarea soarelui,din aluna si migdala nu a mancat

5,222

Apropo, exista vreo posibilitate de ai da inelul de crescator jos de pe picior??

5,223

man wrote:

Apropo, exista vreo posibilitate de ai da inelul de crescator jos de pe picior??

doar sa-l tai daca e un inel inchis

5,224

Da, este un inel inchis. Am auzit ca veterinarii au o foarfeca speciala pentru aceste inele.

5,225

ce mai fac animalutele voastre:)?