Multumesc mult pentru raspunsuri! Ma bucur ca am gasit acest forum si sper sa invat cat mai multe lucruri de la voi! 
Sa va traiasca tuturor animalutele!
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 17-01-2013 11:13[/merge_posts_bbcode]
As vrea sa va intreb ceva...
Perusul meu cred ca a fost catel intr-o viata anterioara. Roade casuta, cadita de baie, tabloul, jucariile, materiale (cearceaf, fata de masa, hainele noastre, perdele), telecomanda, hartie, fire de par din cap, tot ce prinde... Asta nu ar fi o problema daca nu ne-ar roade si mainile noastre. Daca ii intindem mana uneori incepe sa ne roada unghiile, degetele, alteori se urca pe mana si incepe sa roada... Nu ciupeste cu rautate, dar roade tare, de inca mai am urma pe mana de ieri (l-am lasat sa roada, sa vad daca se opreste, dar nici o sansa). In special ii plac venele de pe mana si firele de par!
Nu stiu ce sa ma fac cu el... Este doar o etapa trecatoare?! Ca mi-e teama sa nu prinda obiceiul asta...
Ieri mi-a dat pupa pe buza (totusi cred ca e doar curiozitatea de a vedea ce sunt chestiile alea roz de pe fata) si mi-a fost teama sa nu ma ciupeasca...
Cand il vad ca se apropie de fata mea si o studiaza mi-e teama sa nu ma ciocaneasca in ochi... Stiti daca il atrag ochii in general?! Ca nu as vrea sa ma trezesc cu vizite la oftalmolog... 
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 17-01-2013 11:15[/merge_posts_bbcode]
L.E. Os de sepie are si roade si din ala din cand in cand...