alex0205 wrote:moss wrote:Multumim pentru articol.
Nu iti este teama sa ii dai biscuiti belvita star ? contin zahar totusi...
iti dai seama ca nu ii da mult:)si biscuiti speciali pentru ei contin glucide...numai ca sunt din fructe...desi eu tot zic ca le pun indulcitori chimici
nu ! mai multe persoane le dau acesti bisuiti si nu a patit nimeni nimic. fiecare isi creste pasarea exact cum vrea !
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 12-01-2013 12:01[/merge_posts_bbcode]
moss wrote:Alex nici gand sa plece de langa colivie asa ca nu prea cred sa vina singur la balaceala....deocamdata facem "dus" ( cu fas-fas-ul) :k:
In acest week-end termina si sotu meu cu acvariul, proiect care dureaza deja de vreo 2 luni, astfel ca, avand capacul pus, nu mai am nicio problema sa-l las liber pe Alex cat mai mult timp.
Noi plecam cu totii la 07.30 dimineata, dar la ora 11.00 vine mama iar la 12.00 o aduc pe Alexia de la scoala asa ca as putea sa-i dau drumul pana seara, pentru ca are cu cine sta.
Problema mea este ca Alex_mic nu intra niciodata in colivie sa manance si nu prea as vrea sa-i mut mancarea pe colivie cand e liber. As vrea sa-l obisnuiesc ca mancarea este inauntru si ca afara mai primeste "bunatati".
Ce ma sfatuiti sa fac ? Sa-l las o zi sa "moara de foame" ( cu mancare in colivie ) ca sa invete unde e mancarea sau sa continui sa i-o pun pe colivie cand il scot. Eu banui ca el stie foarte bine unde se afla mancarea dar nu ar cobori in ruptul capului in colivie sa manance.... :blb:
sa aveti un week-end minunat
cu singuranta nu sta sa moara de foame .. sunt destul de inteligenti asa ca intra atunci cand ii e foame .
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 12-01-2013 12:06[/merge_posts_bbcode]
boxter911 wrote:Salutare! Am intrat si eu in posesia unui alex, mi sa spus ca ar avea cam 8 luni dar dupa ce am mai citit pe forum si am comparat cu alte poze am impresia ca e mai batran undeva la 2 ani oricum sper sa il pot imblanzii putin ca e cam speriat saracu, ce am observat ca e cam , chel la ceafa un fel de puf alb rar , oare e vreo problema ..? bafta
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 12-01-2013 03:15[/merge_posts_bbcode]
in poze nu se observa chelia dar o sa incerc sal pozez mai bine daca e nevoie
sa-ti traiasca .. e un frumusel, da pare mai maricel..
din cate stiu sunt in perioada de naparire dar naparilrea nu insemana sa ramana cu locuri unde sa-i fie vizibila pielea sub nici o forma,, cel putin a mea niciodata nu a naprit la modul asta, mereu ii ca d penele vechi dar cand deja se vad cele noi micute .. e posibil sa naparleasca fortat de la stres..
acum poate e inca speriat de la transport, pana te cunoaste cat de cat, pana se acomdeaza cu noua locuita..
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 12-01-2013 12:08[/merge_posts_bbcode]
denisa.. bine ca totusi face baita , nu mai conteaza si unde.. iar de max ce sa mai zic el oricum e un smecher rasfatat.. te pup. defaapt va pup ca sunteti 3 .
animalutele mele: 2 :malex: 1 :perus: 6 :caine: 2 :pisica: