Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
Va rog sa pastram un limbaj frumos chiar daca nu ne convine ceea ce fac/spun altii.
imi cer scuze latifa .. doar ca nu m-am mai putut abtine.. sorry
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
Va rog sa pastram un limbaj frumos chiar daca nu ne convine ceea ce fac/spun altii.
alex0205 wrote:astazi a stat de la 14.30 afara si inca mai sta...ce pot sa zic are un bat pus pe 2 zile pe care sa stea inafara coliviei si azi a descoperit ca ii place...a stat pe el a dormit umpic pe el,si-a aranjat penele...de mancat nu a intrat sa manance sau sa bea apa...dar in schimb eu am avut ceva treaba langa el toata ziua la birou si ca atare el se uita curios...a coborat pe raft la mine pe carti la o distanta mica....mi-a devastat 2 carti...musca de mama focului din ele...dar nu prea vreau sa il las.Ce pot zice a stat peste tot ma pot apropia de el foarte mult ma lasa sa stam fata in fata cam la 10 cm .....dar sa nu ridic mana sus...pot ridica mana putin si foarte incet..ma lasa sa dau din degete fara sa se sperie...ce e drept a zburat linistit .....cred ca incepe sa devina baiat bun...o sa incerc maine sa il ademenesc cu mancare...pun si niste poze...
P.S are ceva daca mananca hartie???ca odata nu am putut sa il determin sa nu o faca....si al meu rupe ziarele din colivie,le pun jos si le rupe dar nu inghite,nu prea mi se pare bolnav dar e bine sa ai mereu in casa avianprotect ten sa-i mai dai la 3 lun preventiv,e un produs de la romvac,eu lucrez la pet si farmacie veterinara si zic ca e foarte bun!!!il recomand cu incredere!
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 05-01-2013 18:28[/merge_posts_bbcode]triboielena wrote:alex0205 wrote:astazi a stat de la 14.30 afara si inca mai sta...ce pot sa zic are un bat pus pe 2 zile pe care sa stea inafara coliviei si azi a descoperit ca ii place...a stat pe el a dormit umpic pe el,si-a aranjat penele...de mancat nu a intrat sa manance sau sa bea apa...dar in schimb eu am avut ceva treaba langa el toata ziua la birou si ca atare el se uita curios...a coborat pe raft la mine pe carti la o distanta mica....mi-a devastat 2 carti...musca de mama focului din ele...dar nu prea vreau sa il las.Ce pot zice a stat peste tot ma pot apropia de el foarte mult ma lasa sa stam fata in fata cam la 10 cm .....dar sa nu ridic mana sus...pot ridica mana putin si foarte incet..ma lasa sa dau din degete fara sa se sperie...ce e drept a zburat linistit .....cred ca incepe sa devina baiat bun...o sa incerc maine sa il ademenesc cu mancare...pun si niste poze...
P.S are ceva daca mananca hartie???ca odata nu am putut sa il determin sa nu o faca....si al meu rupe ziarele din colivie,le pun jos si le rupe dar nu inghite,nu prea mi se pare bolnav dar e bine sa ai mereu in casa avianprotect ten sa-i mai dai la 3 lun preventiv,e un produs de la romvac,eu lucrez la pet si farmacie veterinara si zic ca e foarte bun!!!il recomand cu incredere!
ce varsta are?
7-8 luni...
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 05-01-2013 19:03[/merge_posts_bbcode]
Latifa wrote:Va rog sa pastram un limbaj frumos chiar daca nu ne convine ceea ce fac/spun altii.
doar eram curios de metoda....nu vreau sa ii fac asta oricum,doar ca multe persoane zic ca ii imblanzesti si vroiam sa vad daca cineva de aici a practicat metoda...oricum niciodata nu o sa ii fac asta :malex:
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 05-01-2013 19:40[/merge_posts_bbcode]
gata l-am bagat in cusca ca nu vroia sa intre e de 7 ore afara....si nu a baut/mancat nimic....a zbierat urat cand a fost prins....si acum e agitat...
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 05-01-2013 20:34[/merge_posts_bbcode]
vin cu o scurta intrebare...are ceva ca a stat afara 7 ore afara din cusca...?
azi am cumparat un clike-r pentru dresat animalute sa vad daca reusrsc sa-l domesticesc putin,alta solutie nu am?voi ati incercat cu clike-rul?
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 05-01-2013 20:41[/merge_posts_bbcode]
triboielena wrote:alex0205 wrote:astazi a stat de la 14.30 afara si inca mai sta...ce pot sa zic are un bat pus pe 2 zile pe care sa stea inafara coliviei si azi a descoperit ca ii place...a stat pe el a dormit umpic pe el,si-a aranjat penele...de mancat nu a intrat sa manance sau sa bea apa...dar in schimb eu am avut ceva treaba langa el toata ziua la birou si ca atare el se uita curios...a coborat pe raft la mine pe carti la o distanta mica....mi-a devastat 2 carti...musca de mama focului din ele...dar nu prea vreau sa il las.Ce pot zice a stat peste tot ma pot apropia de el foarte mult ma lasa sa stam fata in fata cam la 10 cm .....dar sa nu ridic mana sus...pot ridica mana putin si foarte incet..ma lasa sa dau din degete fara sa se sperie...ce e drept a zburat linistit .....cred ca incepe sa devina baiat bun...o sa incerc maine sa il ademenesc cu mancare...pun si niste poze...
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 05-01-2013 18:28[/merge_posts_bbcode]triboielena wrote:si al meu rupe ziarele din colivie,le pun jos si le rupe dar nu inghite,nu prea mi se pare bolnav dar e bine sa ai mereu in casa avianprotect ten sa-i mai dai la 3 lun preventiv,e un produs de la romvac,eu lucrez la pet si farmacie veterinara si zic ca e foarte bun!!!il recomand cu incredere!
ce varsta are?
7-8 luni...
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 05-01-2013 19:03[/merge_posts_bbcode]tomanicoleta wrote:Latifa wrote:Va rog sa pastram un limbaj frumos chiar daca nu ne convine ceea ce fac/spun altii.
doar eram curios de metoda....nu vreau sa ii fac asta oricum,doar ca multe persoane zic ca ii imblanzesti si vroiam sa vad daca cineva de aici a practicat metoda...oricum niciodata nu o sa ii fac asta :malex:
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 05-01-2013 19:40[/merge_posts_bbcode]
gata l-am bagat in cusca ca nu vroia sa intre e de 7 ore afara....si nu a baut/mancat nimic....a zbierat urat cand a fost prins....si acum e agitat...
nu are nimik!cand a intrat a mancat?si noi cate o data avem zile mai proaste,nu vrem decat sa fim lasati in pace!si ei cred ca sant la fel.
astazi iara nu a vrut sa intre dupa 5 ore afara....deja incepuse sa muste din adapatorul de apa...dar din exterior si vroia sa bea deoarece dupa ce ciupea facea acel gest din cioc ca si cum ar bea....nu vrea sa intre deloc....si se loveste rau cand ii sting lumina sa il prind si iara musca si face un zgomot puternic....ce sa ma fac cu el deoarece afara sta si mananca din carti,iar in cusca face urat.....
da si am mea a stat , poate si mai mult, mai ales la inceput si la fel nu intra sa manance si nici sa bea apa..
reveritor la ziarele din colivie, stati linistiti k ei nu inghit nimic, singurul pericol ca sa-i spunem asa ar fi tusul de pe ziare.. dar puteti folosi coala din aceea alba mare , cred ca stiti de care zic.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 06-01-2013 20:46[/merge_posts_bbcode]
astazi iara nu a vrut sa intre dupa 5 ore afara....deja incepuse sa muste din adapatorul de apa...dar din exterior si vroia sa bea deoarece dupa ce ciupea facea acel gest din cioc ca si cum ar bea....nu vrea sa intre deloc....si se loveste rau cand ii sting lumina sa il prind si iara musca si face un zgomot puternic....ce sa ma fac cu el deoarece afara sta si mananca din carti,iar in cusca face urat.....
pai atunci knd e afara incerca sa-l pacalesti spre exemplu ii pui ceva de mancare in colivie sau il momesti cu o jucarie/oglinda ceva dar i le pui in cusca ca astfel sa intre singur dupa ele..
atunci nu mai stince lumnina, ce sa zic, eu lu a mea ii sting lumina dar intra singura si eu doar ma duc s a inchid usa.
cand e afara da-i alte preocupari ca sa nu mai stice, oricum in general doar pui pana intr-un an un an si ceva strica, apoi sunt cumintei.
da si am mea a stat , poate si mai mult, mai ales la inceput si la fel nu intra sa manance si nici sa bea apa..
reveritor la ziarele din colivie, stati linistiti k ei nu inghit nimic, singurul pericol ca sa-i spunem asa ar fi tusul de pe ziare.. dar puteti folosi coala din aceea alba mare , cred ca stiti de care zic.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 06-01-2013 20:46[/merge_posts_bbcode]alex0205 wrote:astazi iara nu a vrut sa intre dupa 5 ore afara....deja incepuse sa muste din adapatorul de apa...dar din exterior si vroia sa bea deoarece dupa ce ciupea facea acel gest din cioc ca si cum ar bea....nu vrea sa intre deloc....si se loveste rau cand ii sting lumina sa il prind si iara musca si face un zgomot puternic....ce sa ma fac cu el deoarece afara sta si mananca din carti,iar in cusca face urat.....
pai atunci knd e afara incerca sa-l pacalesti spre exemplu ii pui ceva de mancare in colivie sau il momesti cu o jucarie/oglinda ceva dar i le pui in cusca ca astfel sa intre singur dupa ele..
atunci nu mai stince lumnina, ce sa zic, eu lu a mea ii sting lumina dar intra singura si eu doar ma duc s a inchid usa.
cand e afara da-i alte preocupari ca sa nu mai stice, oricum in general doar pui pana intr-un an un an si ceva strica, apoi sunt cumintei.
eu in cusca am nisip oricum nu pun ziare....dar imi mananca cartile dupa rafturi...toaca ca o editura de carti...nici una nu a scapat.Iar cand trebuie sa il bag e jale si amar ca nu vrea sa intre si musca si tipa uratt
si la al meu exact la fel trebuie sa ii fac... daca nu il ademenesc cu mar sau cu seminte nu intra de fel
cu timpul cred ca o sa se invete
al meu nu mai vrea fructe...deloc sa manance nu stiu de ce....
al meu nu mai vrea fructe...deloc sa manance nu stiu de ce....
incep sa cred ca sunt alexei nostri intr-o pasa mai proasta, nici a mea nu mai vrea nimic de mancare, cred ca sunt in perioada de calduri.. poate asta e motivul..
elena de unde ai luat clikerul si cam cat a costat? eu nu am gasit ..
alex0205 wrote:al meu nu mai vrea fructe...deloc sa manance nu stiu de ce....
incep sa cred ca sunt alexei nostri intr-o pasa mai proasta, nici a mea nu mai vrea nimic de mancare, cred ca sunt in perioada de calduri.. poate asta e motivul..
elena de unde ai luat clikerul si cam cat a costat? eu nu am gasit ..
posibil...la el a inceput sa ii cada foarte mult fulgii..cred ca urmeaza sa naparleasca..dar problema mea e ca e foarte agitat in cusca se plimba pe bat ca nebunu cand ma apropii de cusca sare se agita....de mancat musca si o arunca pe jos(fructul)seminte ce e drept mananca dimineata si seara da nu asa mult...
posibil...la el a inceput sa ii cada foarte mult fulgii..cred ca urmeaza sa naparleasca..dar problema mea e ca e foarte agitat in cusca se plimba pe bat ca nebunu cand ma apropii de cusca sare se agita....de mancat musca si o arunca pe jos(fructul)seminte ce e drept mananca dimineata si seara da nu asa mult...
da cam asta e perioda in care incepe naparlirea..
sunt agitati toti din cate am citit de la voi,, la fel face si a mea se invarte prin colivie mult de tot
si la mine manaca la fel, seminte si nimic altceva, care a mea e disperata dupa mancare..
da cam asta e perioda in care incepe naparlirea..
sunt agitati toti din cate am citit de la voi,, la fel face si a mea se invarte prin colivie mult de tot
si la mine manaca la fel, seminte si nimic altceva, care a mea e disperata dupa mancare..
pai inainte ii ziceam "proc" ca manca fructe oricat de mult ii dadeam....in prima saptamana nu stiam cat sa ii dau si a mancat jumate de mar....taiat feliute timp de 1 zi...si seminte seara.Acum foarte slab...problema mea e ca in cusca e agitat,il scot afara se linisteste..ma lasa sa stam fata in fata foarte aproape...chiar extrem fara sa se sperie rau sa fuga...mana nu o ridic ca fuge...asa sta 2 ore...dupa incepe sa roada carti la greu...si usor usor se sperie ca devine obosit...eu cand il vad ca roade ii zic NU! mai rastit umpic....si se opreste brusc ...apoi cum nu ma uit 5 minute la el iara pune ciocu pe ele...il mai las si singur,inchid usa la camera si sta ...am intrat odata si era pe raft statea asa frumos parca era bibelou cuminte drept ....si zic sa ies,dar bag repede dupa 30 secunde capu si el era cu ciocu in carti:))e haios rau...numai ca nu ma lasa sa il ating si ma supara rau ca nu ii vreau raul...speram sa il pot tine macar pe umar sau pe mana are 3 sapt la mine...dar o sa am de lucru mult cu el...am calculat mai exact are 8 luni...dupa spuse si e nascut la inceput de luna mai(lafel ca mine):)
am mai atasat poze te mai poti uita sa vezi si tu la penaj sa iti dai cu parerea....ca am reusit poze apropiate cand era afara si sunt puse mai sus
pai inainte ii ziceam "proc" ca manca fructe oricat de mult ii dadeam....in prima saptamana nu stiam cat sa ii dau si a mancat jumate de mar....taiat feliute timp de 1 zi...si seminte seara.Acum foarte slab...problema mea e ca in cusca e agitat,il scot afara se linisteste..ma lasa sa stam fata in fata foarte aproape...chiar extrem fara sa se sperie rau sa fuga...mana nu o ridic ca fuge...asa sta 2 ore...dupa incepe sa roada carti la greu...si usor usor se sperie ca devine obosit...eu cand il vad ca roade ii zic NU! mai rastit umpic....si se opreste brusc ...apoi cum nu ma uit 5 minute la el iara pune ciocu pe ele...il mai las si singur,inchid usa la camera si sta ...am intrat odata si era pe raft statea asa frumos parca era bibelou cuminte drept ....si zic sa ies,dar bag repede dupa 30 secunde capu si el era cu ciocu in carti:))e haios rau...numai ca nu ma lasa sa il ating si ma supara rau ca nu ii vreau raul...speram sa il pot tine macar pe umar sau pe mana are 3 sapt la mine...dar o sa am de lucru mult cu el...am calculat mai exact are 8 luni...dupa spuse si e nascut la inceput de luna mai(lafel ca mine):)
am mai atasat poze te mai poti uita sa vezi si tu la penaj sa iti dai cu parerea....ca am reusit poze apropiate cand era afara si sunt puse mai sus
eu stiu cel mai bine cum e traba cu pusu mana ca o am de o gramada de timpsi nici acum nu ma lasa. si a mea e nascuta tot in mai pe 5..
iti roade pentru ca e pui.. daca nu ai cum sa-l determini sa nu mai maerga la carti, cred ca ar trebui sa le iei si sa le muti, poti sa-i dai bucati de coala sa-s faca de lucru si poate uita de carti.
juma de mar e cam mult , maxim 2 felitute
Buna! Puteti sa-m spuneti si mie daca Alexeii vostrii au mai facut asa? Am uplodat 2 video-uri...comportamentul din primul video am inteles ca e din cauza ca ei se excita...iar al doilea mie imi da de inteles ca ar fii racit:(
Face foarte des, asa cum face in al 2-lea video si face doar cand este tinut in colivie si doar cand isi curata piciorusele...M-am uitat la ele, nu au nimic inflamat sau altceva. Astept pareri:)
http://www.youtube.com/watch?v=DYJn3jTnYIY&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=OtfbLBYjp50&feature=youtu.be
Salutare! Doresc si eu sa iau un alex si pe net nu prea am gasit anunturi recente, poate imi recomandati voi un vanzator in zona judetului cluj sa fie si cu preturi decente, banuiesc ca nu se poate trimite din alte colturi ale tarii din acest motiv caut pe raza judetului cluj. Mersi mult
Buna! Puteti sa-m spuneti si mie daca Alexeii vostrii au mai facut asa? Am uplodat 2 video-uri...comportamentul din primul video am inteles ca e din cauza ca ei se excita...iar al doilea mie imi da de inteles ca ar fii racit:(
Face foarte des, asa cum face in al 2-lea video si face doar cand este tinut in colivie si doar cand isi curata piciorusele...M-am uitat la ele, nu au nimic inflamat sau altceva. Astept pareri:)http://www.youtube.com/watch?v=DYJn3jTnYIY&feature=youtu.be
da in primul este excitat.. iar in al 2-lea probabil sa scarpinat si si intrat un puf sau daca te uiti cand se scarpina ca au un fel de matreata si se poate sa-i fi intrat pe nasuc si sa simta nevoia sa se scarpine.. daca nu are secreti , nu stranuta nu e racit.
Face foarte des, asa cum face in al 2-lea video si face doar cand este tinut in colivie si doar cand isi curata piciorusele...M-am uitat la ele, nu au nimic inflamat sau altceva. Astept pareri:)http://www.youtube.com/watch?v=DYJn3jTnYIY&feature=youtu.be
in primu video e in calduri rau....pare sa fie fetita...
in al doilea e ceva normal mai mereu stau intr-un picior mai ales cand dorm iau de la fructe sau mancare le ramane pe unghii si ghiare se le curata mereu ca ii place gustul...al meu are picioarele portocalii pe interior de la cate mandarine a mancat...
am o intrebare de unde l-ai cumparat imi place foarte mult si e blandut....
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 07-01-2013 12:58[/merge_posts_bbcode]
Salutare! Doresc si eu sa iau un alex si pe net nu prea am gasit anunturi recente, poate imi recomandati voi un vanzator in zona judetului cluj sa fie si cu preturi decente, banuiesc ca nu se poate trimite din alte colturi ale tarii din acest motiv caut pe raza judetului cluj. Mersi mult
nu sunt din cluj dar am mai vazut pe forum cum discutau...cel mai bine de tine e sa iei de la unguri...sunt crescatori ce e drept mai si mint de varsta ....dar ii iei bine la pret 150 ron in loc de 300,400,500 ron cum e in romania...daca nu in baia mare si iti dau un canal pe youtube de la un crescator de prin zona poti intreba pe el..daca are..
canalul este
http://www.youtube.com/user/papagaliblanzi
succesc in alegerea unui mic demon.... :malex:
mersi mult sper sa gasesc pana la urma
mersi mult sper sa gasesc pana la urma
http://papagalidevanzare.wordpress.com/micul-alexander-vanzare/
incearca aici...cred ca de tii neaparat il pot aduce si cu un curier..am auzit cazuri
anaid wrote:Buna! Puteti sa-m spuneti si mie daca Alexeii vostrii au mai facut asa? Am uplodat 2 video-uri...comportamentul din primul video am inteles ca e din cauza ca ei se excita...iar al doilea mie imi da de inteles ca ar fii racit:(
in primu video e in calduri rau....pare sa fie fetita...
in al doilea e ceva normal mai mereu stau intr-un picior mai ales cand dorm iau de la fructe sau mancare le ramane pe unghii si ghiare se le curata mereu ca ii place gustul...al meu are picioarele portocalii pe interior de la cate mandarine a mancat...
am o intrebare de unde l-ai cumparat imi place foarte mult si e blandut....
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 07-01-2013 12:58[/merge_posts_bbcode]boxter911 wrote:Salutare! Doresc si eu sa iau un alex si pe net nu prea am gasit anunturi recente, poate imi recomandati voi un vanzator in zona judetului cluj sa fie si cu preturi decente, banuiesc ca nu se poate trimite din alte colturi ale tarii din acest motiv caut pe raza judetului cluj. Mersi mult
nu sunt din cluj dar am mai vazut pe forum cum discutau...cel mai bine de tine e sa iei de la unguri...sunt crescatori ce e drept mai si mint de varsta ....dar ii iei bine la pret 150 ron in loc de 300,400,500 ron cum e in romania...daca nu in baia mare si iti dau un canal pe youtube de la un crescator de prin zona poti intreba pe el..daca are..
canalul este
http://www.youtube.com/user/papagaliblanzi
succesc in alegerea unui mic demon.... :malex:
L-am cumparat de la un crescator din Timisoara, l-am luat la 3 luni dar acum are vreo 10 luni deja. In legatura cu scarpinatul...de fapt nu scarpinatul e problema ci faptul ca isi da capul pe spate si scoate un sunet ciudat...ca si cand ar avea nasul infundat....probabil nu l-ati auzit! De asta intrebam eu...plus ca face foarte des, in fiecare zi, mai ales seara cand este in colivie:(
de scarpinat se scarpina si al meu, insa nu face ca al tau (acel sunet de suflat nasu), posibil sa fie racit...
al meu vad ca mananca, tot seminte baga mai mult in el, dar cred ca mananca si celelalte
cat despre facut ture prin cusca, al meu face asa de cand il am, o fi stricat
inca nu am incercat sa ii dau fructe, insa posibil sa vrea
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 07-01-2013 15:06[/merge_posts_bbcode]
nu am incercat de cateva zile, ca doar a mancat si fructe
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 07-01-2013 15:36[/merge_posts_bbcode]
- coloritul verde; masculii au un inel negru la gat si la ceafa un inel roz; la femele le lipseste acest inel; ciocul rosu cu varful negricios; picioarele cenusiu deschis.
treaba cu varful negricios e adevarata? pana acum nu am mai vazut asta...
de scarpinat se scarpina si al meu, insa nu face ca al tau (acel sunet de suflat nasu), posibil sa fie racit...
al meu vad ca mananca, tot seminte baga mai mult in el, dar cred ca mananca si celelalte
cat despre facut ture prin cusca, al meu face asa de cand il am, o fi stricat![]()
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 07-01-2013 15:06[/merge_posts_bbcode]inca nu am incercat sa ii dau fructe, insa posibil sa vrea
- coloritul verde; masculii au un inel negru la gat si la ceafa un inel roz; la femele le lipseste acest inel; ciocul rosu cu varful negricios; picioarele cenusiu deschis.
da umpic face varful negru ca la pasarea toucan....
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 07-01-2013 16:11[/merge_posts_bbcode]
ilzul wrote:de scarpinat se scarpina si al meu, insa nu face ca al tau (acel sunet de suflat nasu), posibil sa fie racit...
cat despre facut ture prin cusca, al meu face asa de cand il am, o fi stricat![]()
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 07-01-2013 15:06[/merge_posts_bbcode]inca nu am incercat sa ii dau fructe, insa posibil sa vrea
da un pic face varful negru ca la pasarea toucan....
si de racit nu este...deoarece trebuie sa aiba secretii pe nas..sta mult timp infoiat(nu e cel mai bun motiv) si incep sa ii cada penele din zona gatului sub cioc ....
@nicoleta, a ta are sau nu ciocul negricios?
apropo ai nostrii au ciocul mai negricios ca sunt puiuti....o sa se faca rosiatic cu negru in varf la maturitate
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 07-01-2013 16:31[/merge_posts_bbcode]
izul,cum iti mai merge cu verdele tau....ai mai progresat ca al meu da inapoi...se simte bine si ma apropii de el doar cand e afara in cusca face urat si se sperie de mine mai rau ca in prima sapt.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 07-01-2013 16:49[/merge_posts_bbcode]
un video care demonstreaza starea animalutului meu....e cam speriat de o saptamana si face asa chiar mai rau cand ma apropii de cusca lui
http://www.youtube.com/watch?v=dYWSwLBDb5I&feature=youtu.be
acum nu-l mai are, il avea cand era mai mica .
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 07-01-2013 18:39[/merge_posts_bbcode]
ilzul wrote:@nicoleta, a ta are sau nu ciocul negricios?
apropo ai nostrii au ciocul mai negricios ca sunt puiuti....o sa se faca rosiatic cu negru in varf la maturitate
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 07-01-2013 16:31[/merge_posts_bbcode]izul,cum iti mai merge cu verdele tau....ai mai progresat
ca al meu da inapoi...se simte bine si ma apropii de el doar cand e afara in cusca face urat si se sperie de mine mai rau ca in prima sapt.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 07-01-2013 16:49[/merge_posts_bbcode]
un video care demonstreaza starea animalutului meu....e cam speriat de o saptamana si face asa chiar mai rau cand ma apropii de cusca lui
http://www.youtube.com/watch?v=dYWSwLBDb5I&feature=youtu.be
nu intelg de ce se teme asa de tine.. nu se acomodeaza de nici un fel.. nu-mi explic..ca vad ca chiar se zbate nu e sa zici k face ture prin colivie ca a mea ..sa speram k o sa fie bine.poate are nevoie de mai mult timp de acomodare , cred ca a fost traumatizat si nici crescut de mana nu cred ca a fost.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri