Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
Help!!Paulie si-a ros batul de jos si nu i l-am mai putut pune si acum mananca chinuit si tata i-a facut 2 bate din coada de matura si nu vreau sa i le pun desi ele sunt slefuite si nu au lac si vreau sa le spal bine cu apa fierbinte sa se curete.Credeti ca e ok???
coada de matura daca nu are nici un fel de lac, vopsea nu are nici o problema.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 03-01-2013 20:08[/merge_posts_bbcode]
azi a mai avut o escapada de a iesi afara.de dimineata l-am lasat sa iasa...pentru 2 ore...a iesit a stat jumate de ora pur si simplu de cusca....dupa am zis sa ma apropii de el cu mandarina in mana si a inceput spectacolul din cusca in perdea...din perdea pe tocul usii din usa pe birou,in pat,pe firul veiozei....si asa mai departe a fost o cusca de imblanzit .....la sfarsit obosit incepuse sa se lase prins in mana si mangaiat ,dar de muscat tot avea forta....si inca cum.A invatat bine camera deoarece nu se mai loveste in nimic...aterizeaza perfect peste tot....intrase si dupa calorifer.....vai de amarul lui si al meu.acum dupa ce e mai potolit in cusca parca se sperie mai rau ca de obicei cand apar si se misca ca un turbat pe batul pe care sta....da sa cada in cap....:))il agasez eu cumva...nu trebuie fortat sau gresesc cand ma apropii de el cu mana....?
ti-ai dat singur seama de greseala .. sunt o specie care nu stiu de ce dar le e frica de maini.. asta e problema pentru ca tu il alergi si prinzi in mana iar el crede k vrei sa-i faci rau.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 03-01-2013 20:09[/merge_posts_bbcode]
buna
vreau sa le fac papagalilor un loc de joaca din corcodus , este bun corcodusul sau le face rau?
iti recomand salcia, are si un efect calmant asupra lor din cate am inteles si este cel mai indicat, sau fag ..