alex0205 wrote:nu stiu ce sa mai fac cu el....crescatoarea m-a sfatuit sa nu ii mai dau drumul pana nu e bland,cel putin pana nu mananca din palma...nici eu nu stiu ce sa mai fac,sunt confuz,iar el se sperie din ce in ce mai rau...si cand l-am ales era cel care ii batea pe toti.....caci avea cel mai frumos penaj...mai bine zis cel mai intact.imi e mila de el si nu vreau sa il chinui...
daca stam sa ne luam dupa toata lumea nu mai crestem noi papagali..
eu i-am dat drumul din colivie imediat, chiar daca , cand treceam pe langa colivie tipa si se zbatea de mama focului.. i-am dat drumu` seara si am lasat-o sa faca ce vrea prin camera si dupaia nu a mai fost asa agitata, treaba ta , faci cum vrei dar risti din cauza stresului sa pateasca si altceva cum ar fi zmulgerea penelor.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 02-01-2013 12:48[/merge_posts_bbcode]
ilzul wrote:La multi ani! 
Mai incearca sa ii dai drumu, nici al meu nu mananca din palma inca, insa ia asa de la distanta at de cat.
@nicoleta, stiu ca pot sa ii dau si printre gratii insa vreau sa il invat mai aproape de mana/degete 
izul tu vrei asa dintr-o data sa faci multe, trebuie sa o iei cu incetul , intai printre grati, apoi deschizi usa iar la final cand e liber,, e normal ca daca sari peste etape sa nu reusesti nimic..
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 02-01-2013 12:51[/merge_posts_bbcode]
axy34 wrote:LA MULTI ANI!!!
am si eu o prbl cu verzisorul/oara meu/mea sta aproape toata ziua zburlit/a si nu prea stiu de ce. de mancat mananca o felie din 3-4 fructe diferite acum a invatat sa pupe la comanda sa dea noroc si din cand in cand mai spune si coco dar f rar
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 01-01-2013 22:42[/merge_posts_bbcode]
aaaaa am uitat sa va intreb daca are voie ardei iute si seminte de rodie
inseamna ca nu se simte bine , zgribulit sta atunci cand are o problema.. cand se simte rau, cand e stresat..nu inteleg de ce nu se poate acomoda cu tine .
nu-i da prea multe fructe ca o sa se trice la stomacel..
eu nu i-as da ardei iute si cred ca nici rodie.
animalutele mele: 2 :malex: 1 :perus: 6 :caine: 2 :pisica: