btw, voi aveti si oglinda la ei, sau nu e bine?
am inteles ca oglinda nu e buna....deoarece favorizeaza concentrarea atentiei asupra lui si ca urmare nu vorbeste..sau imita...nu stiu ce sa zic eu nu ii pun oricum
eu am oglinda la paki si chiar e foarte incantat si vorbeste pe limba lui, scoate diverse sunete, se iubeste .. e foarte linistita cand e la oglinda , a sa ca pt mine nu e nici o problema.. cat despre vorbit, se nasc si oameni ce nu pot vorbi dar ea ce e o pasare.. sunt cazuri in care vorbesc dar in cele mai multe nu vorbesc.
ma refer ca nu il pot intelege de ce e asa speriat...parca crede ca il mananc...sper sa nu ramana asa....am auzit si situatii urate in care nu au reusit sa il imblanzeasca
e normal, mai ales daca a fost cumparat dintr-un petshop, ca acolo sunt intr-o permanenta galagie, stare de nelinste, sute de persoane in preajma lor , cu siguranta nu le e deloc usor,
si a mea tot din pet shop si era exact cum il descri tu pe al tau,daca treceam pe langa coliviie incepea si se zbatea si crauia de zici k o omora cineva, insa cu timpul am fact progrese, destul de multe as putea spune.. atat ca nu ma lasa sa o ating sub nici o forma in rest ii dau sa pape din mana , vine pe mine daca vede ceva ce-i atrage atentia,(mai ales mancare), se joaca langa mine , se implica in toate activitatile mele daca e libera,umblu in colivie fara sa se sperie ..si ti-am zis era exact cum il descrii pe al tau.
deci rabdare si bafta ..
animalutele mele: 2 :malex: 1 :perus: 6 :caine: 2 :pisica: