Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
O sa incerc sa pun un mic filmulet cu Rocky cand da din piciorus
Un mascul Coco :perus: si o femela Rocky :perus: :heart:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
O sa incerc sa pun un mic filmulet cu Rocky cand da din piciorus
Am aplicat cu solutie dinaia pentru (raie) si acuma parca ii apare langa ochi are ceva daca o fac si pe langa ochi?
nu are nimic..numia sa nu-i dai in ochi
Craciun Fericit de la mine,Blue si Bonny :heart: :perusi:
Voi v-ati pregatit de Craciun? Noi da :rusine: Motatilor le e cam ciuda ca n-au voie in brad
Va salut pe toti si vreau sa va pun o intrebare.
Papagalii pot regurgita unul la altul chiar daca sunt de acelas gen? (aici ma refer la 2 roselle de care nu sunt sigur daca sunt o pereche sau sunt 2 masculi )
Multumesc de ajutor si Sarbatori foarte fericite sa aveti :sanatate:
vine mosul,ca am fost cuminti.:))
craciun fericit tuturor:)
neatza... am o mare problema... Oly are spasme... a inceput din colivie, am luat-o de acolo sa nu se loveasca si am pus-o in pat. s-a ascuns o perioada apoi a mai avut un episod de spasme. da din aripi necontrolat si are pierderi de echilibru. apoi s-a ascuns iar.
dati-mi un sfat... ce sa se intample?
Craciun fericit! :hihi:
Craciun fericit,atat forumistilor cat si perusilor! :pup:
Am reusit si noi sa ne mutam in casuta noua:D
Si la noi a venit Mos Craciun !
CRACIUN FERICIT TUTUROR!!!!
Sa-ti traiasca minunile!!
In legatura cu Rocky :perus: , tot asa da din piciorus,acuma a inceput sa dea din ambele ... am sunat ieri dimineata la un medic veterinar sa ii aflu programul si mi-a facut programare pe joi,pana joi nu este la cabinet... iar in seara asta m-am uitat atenta la piciorusele lui Coco si ale lui Rocky si am observat ca are mai mari ca ale lui Coco. Le are de 2 ori mai mari... este acesta motivul pentru care o deranjeaza ? si da din picioruse necontrolot ?
Azi am facut baita... si niste pozici cu ... sufrageria... dormitorul... si...baia ))
Si la noi a venit Mosu ,nevazand-o pe smechera aia mica prin colivie ,am controlat in cuib ,sa nu fi patit ceva ,imi ziceam intre timp ,si surpriza : doua OO .doar unu se vede in poza ,dar am vazut ca sunt 2,ups e prima data cand dau de surprize de genu .ii prima data cand am perusi ,sunt de aproximativ de o luna achizitionati si uite ca nu au pierdut timpul
ceva sfaturi?
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 26-12-2012 23:14[/merge_posts_bbcode]
scuze am vrut sa spun ca e prima data cand am perusi care imi fac o surpriza de genu ,in romania am o pereche dar se pare ca nu se prea potrivesc
Pune-i ramuri de salcie sau paie,sa-si amenajeze cuibul.Are pereche,nu?
Da-i mincare cit mai variata,sa aiba bloc de minerale si os de sepia in colivie si succes!
nici paie nici crengi de salcie... nu sunt bune pt cuib.. putin talaj
e mai moale...
In legatura cu Rocky :perus: , tot asa da din piciorus,acuma a inceput sa dea din ambele
... am sunat ieri dimineata la un medic veterinar sa ii aflu programul si mi-a facut programare pe joi,pana joi nu este la cabinet... iar in seara asta m-am uitat atenta la piciorusele lui Coco si ale lui Rocky si am observat ca are mai mari ca ale lui Coco. Le are de 2 ori mai mari... este acesta motivul pentru care o deranjeaza ? si da din picioruse necontrolot ?
Asa a avut si unul din papagalii mei
avea piciorusele inflamate de la raie si dadea necontrolat din picioare
:lma: noi am crescut mare si rasfatat, am revenit de ieri in Brasov fara probleme la transport...va transmitem pupici si ganduri bune. :hug:
p.s Facem eforturi de intarcare..alergam dupa bobite dar se pare ca ele fug mai repede
Ce scump :heart: Pofta buna ,sa te faci mare :perusi:
Pentru raie recomand Dectomax,o picatura dupa ceafa.
ce frumos e :heart: :heart: :heart:
Maine va fi o zi destul de ocupata,asa ca va uram de pe acum un an nou plin de bucurii pt. pufosi si pt.detinatorii de pufosi multi pupici si La multi ani !
Un an nou fericit alaturi de cei dragi , sanatate si multe bucurii pentru voi si pentru micutii inaripati!!!
LA multi ani și sa fiți sănătoși atât voi cât și înaripatele!
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus