Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
In primul rand ar fi foarte bine data ai cumpara-o de la un crescator si mai ales de la cineva care le iubeste pentru ca sunt mai blande(multumiri lui Aleku).Pai masculii au obajorii un portocaliu mai aprins fata de femele,in general capul galben iar sub coada si sub aripioare nu au nimic,adica nu sunt tarcati.Asta in cazul unui mascul adult.Pentru un pui ii las pe ceilalti sa spuna cu nu ma pricep.Sa pun niste poze cu motatul meu.E foarte obraznic ,face numai prostii(Bisous biciclistul, Bisous in frigider, Bisous dupa baita si Bisous puricosu')
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 21-12-2012 14:48[/merge_posts_bbcode]
Am o intrebare azi am vazut la femela ca un neg pe ploapa...e ceva grav si ce a putea face?
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 23-12-2012 14:20[/merge_posts_bbcode]
Hello ...va prins sfarsitul? Vad ca femela nu mai are acel neg la ochi...vreau sa va intreb daca intradevar e femela...niste presupuneri.Deci sub coada este gri si penele de pe margine sunt colorate(una intr-o parte si una in cealalta parte.).Problema e ca ea canta...mai scancit oleaca dar canta...si am vazut ca papagalul meu mascul sia gasit o prietena...clama mamei ...se duce la ea si o "calca" in schimb la ea nu am vazut apucaturi din astea...si de 2-3 zile am observat ca nu mai e asa de fericit...sta la oglinda aproape tot timpul si se duce la clama...nu stiu cred ca ii trebuie o femela ceva ...habarnam
-------------------------
Cateva poze cu motatii mei care nu mai sunt pe aici