4,826

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

Da, stiu, am grija sa nu ciugule din ea, il pazesc mereu smile El topaie de ceva vreme asa, cand ii pun muzica topaie asa si in timp ce sare si chiraie smile) E tare caraghios

4,827

alnimanui wrote:

Da, stiu, am grija sa nu ciugule din ea, il pazesc mereu smile El topaie de ceva vreme asa, cand ii pun muzica topaie asa si in timp ce sare si chiraie smile) E tare caraghios

E o nebunie...si zice si bravooo  :heart:

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

4,828

alnimanui wrote:

Buna, al vostru topaie ca o vrabiuta ?Ia uitati-va sa vedeti cum face al meu smile)
http://www.youtube.com/watch?v=zFhflIe4N3Y&feature=youtu.be
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 06-12-2012 09:56[/merge_posts_bbcode]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zFhflIe4N3Y&feature=youtu.be[/youtube]

smile  smile  smile Am murit de ras,e asa de adorabil :heart: .Sa ai mare grija de el/ea.Cam cati anisori are?

Dupa ani buni am ramas cu un singur animal si anume Paulie :malex:
:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

4,829

intrebare : Verdeata al vostru de la ce varsta macane si nu mai termina ? adica se chinuie sa vorbeasca in reprize sa zic asa... cate 2 ore .... odata la 4 ?!
Coco are ~10 luni acum

Coco - Micul Alexander - Marele Prieten
2x :malex: 3x :caine: 1x :pisica:  1x :hamster: rusesc pitic
Råman un anonim.

4,830

smile  smile  smile Am murit de ras,e asa de adorabil :heart: .Sa ai mare grija de el/ea.Cam cati anisori are?

Coco al meu e puisor smile Cumparat pe 1 Iunie de la Dl.Nicolae din Ploiesti, Cam 5-6 saptamani cand l-am cumparat parca + inca 6 luni tongue

4,831

annonimu wrote:

intrebare : Verdeata al vostru de la ce varsta macane si nu mai termina ? adica se chinuie sa vorbeasca in reprize sa zic asa... cate 2 ore .... odata la 4 ?!
Coco are ~10 luni acum

Paulie deja face ca minjea lui si fluiera dupa mine si daca il starig el zice"aaaaaaaa" cred ca vrea sa spuna "da" si cum il aud ca incepe sa cante ma duk si povestesc cu el.Pe 23 face 10 luni.

Va place ce mos mic am?

:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

4,832

Buna! Stiti cumva daca acele de brad sunt toxice pentru Alexutzii nostri??? Nu de alta dar viiinnn sarbatorile big_smile ...si bradul impodobit binenteles  :ironic: .

4,833

anaid wrote:

Buna! Stiti cumva daca acele de brad sunt toxice pentru Alexutzii nostri??? Nu de alta dar viiinnn sarbatorile big_smile ...si bradul impodobit binenteles  :ironic: .

da am inteles ca este otravitor pt ei.

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

4,834

De unde imi cumpar si eu un alexander mic:|?
Sunt din brasov!
LA pet shop sunt foarte urati:|

4,835 (edited by naria 11-12-2012 13:17)

Am si eu un micul Alex ,sta in voliera cu 5 nimfe ,initial au fost 2 ,dar unul din cauza mea a evadat sad ,cel care a ramas nu stiu ce ii ,mascul ,femela? dar nu conteaza asta ,are aproximativ un an ,cand voi sti ce ii ,va avea si pereche ,cu nimfele se intelege bine ,e seful volierei ,cand trece el ,se dau la o parte ,cand pun ceva nou inauntru el trebuie sa vada primul ce ii  smile curios mic .
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 11-12-2012 13:17[/merge_posts_bbcode]

apropo cu cea ce zici tu valibv ,nu te lua dupa cat sunt ei de frumosi sau urati ,importand ii sa fie sanatosi ,pot fi asa cum spui tu pt ca sunt pui si nu au toate penele formate ,sau din cauza stresului ,find mutati de la crescator intr-un mediu nou ,in magazin.cu grija si dragoste vei vedea cat de superbi sunt ........eu zic ca toti sunt frumosi .eventual nu sunt ingrijiti ....interesul vanzatorului ii sa ii vanda nu sa le faca tualeta ......si nu cred ca ii prea intereseaza pe ei cum arata x ,y ...ci alte chesti ...gandestete ca vazusem si pasarica mica ,gen canar ,aici in italia la pet shop  pe fundul coliviei moarta ,ii spun vanzatoarei si imi zice : a nu o vazusem ,o las acolo sa o vada si patronu ,sa nu creada altceva ,dar intre timp o vad si clienti ..frumos nu ?

Cine te iubeste nu te face sa suferi...

4,836

Hello!
Stie cineva daca micii nostri au voie cartof fiert?  :malex:

28 Perusi :perusi: , o pereche de Nimfe :nimfa: :grey: , 5 Agapici

http://toculetabel.sunphoto.ro/

4,837

gilbertmelki wrote:

Hello!
Stie cineva daca micii nostri au voie cartof fiert?  :malex:

eu ii dau lui a mea  cate putin odata la ceva timp, da doar fiert , crud este otravitor pentru ei..

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

4,838 (edited by patriciuca 15-12-2012 20:40)

O sa imi ia ceva pana cand ma obijnuiesc cu gandul ca Paki e fata smile .
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 15-12-2012 21:40[/merge_posts_bbcode]

Paulie nu se mai desparte de o bila de cauciuc.Are voie sa o roada sau nu.Mi-e frica si nu inghita acel cauciuc.

4,839

Imi ziceti si mie cat costa la petshop un micul alexander?

4,840

Eu am vazut cu 600-700 lei :wis:

4,841

600 pe albastru am vazut ieri. in bacau

Ma laud cu :2 teckeli 2 beagle 2 copoi ardelenesti 2 ciobanesti carpatini si 1 whippet

4,842

alynutzholiavo wrote:

Imi ziceti si mie cat costa la petshop un micul alexander?

550 verde sau 650 verde sau albastru - ploiesti

Coco - Micul Alexander - Marele Prieten
2x :malex: 3x :caine: 1x :pisica:  1x :hamster: rusesc pitic
Råman un anonim.

4,843

in Galati sunt in jur de 300 lei, ma bate gandul sa iau si eu unul big_smile  :malex:

4,844

Daca esti din galati, ca mine, sa nu faci prostia sa iti iei de la animax.

Un :perus: Rico, o perusa :perus: Lora si  un pechinez Lory, :caine:

" Pe masura ce invat mai multe, imi dau seama ca nu stiu nimic " :*:*

4,845 (edited by ilzul 20-12-2012 01:52)

in animax (real) au doar marele alexandru parca...
eu am gasit pe cineva de la un petshop care zice ca are varsta de 6 luni, miercuri cred ca ma duc sa il vad big_smile :malex:
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 20-12-2012 01:52[/merge_posts_bbcode]

vesti noi, luni o sa merg sa cumpar un mic alex dintr-un petshop...
am vorbit cu persoana cateva zile, de l-am intrebat de pret/varsta, etc etc, iar azi am fost sa il vizitez...

papagalul parea destul de energic - cu toate ca statea intr-o colivie rotunda unde nu prea avea loc in ea.

respectivul vrea 250 lei pe el, este baiat iar inel pe picior nu are, spune ca are in jur de 7 luni - cu toate ca nu as fi foarte sigur, chiar daca inelul nu e format pe gat (deci ar trebui sa aiba sub 2 ani).
ce as vrea sa intreb ar fi daca pot sa il scot pe "praful" de afara la vreo -10 grade (in cutie desigur) pana la masina?

in cele din urma luni o sa ma hotarasc, cu toate ca mi-l doresc si nu sunt atat de sigur de ceea ce fac...

4,846

Eu cred ca daca drumul in aer liber,nu e  mai lung de 10 min,nu constituie o problema pentru sanatatea pasarii. :k:

4,847

in aer liber nu o sa fie practic
o sa stea in cutie, sau eventual in cusca pe care o sa o acopar cu un prosop de baie

4,848

Sunt nou pe forum de fapt este primul meu post...de curand am achizitionat un papagal Micul Alexander de la un crescator din Bucuresti,dupa spusele crescatorului are 6 luni(nascut luna mai 2012) si ar fi baiat.deocamdata suntem in a 5 a zi de acomodare,este foarte sperios,in prima zi nici nu ma puteam apropia,acum ma lasa dar se sperie foarte tare de mana.Cand ii schimb apa sau ii pun mancare se sperie atat de tare incat se urca in cel mai inalt punct al custii si tipa la mine....Am uitat sa mentionez ca el a stat 2 luni in piata si ca a fost pui crescut de parinti,nu de mana,traind intr-un mediu de stres....Astept sfaturi,eventual pareri despre el,atasez niste poze mai jos...Sunt curios daca   cumva am fost mintit... :malex:

:malex:

4,849

cam la fel arata si cel care urmeaza sa il cumpar si eu ...
sper ca nu o sa imi iau nici eu teapa in legatura cu varsta lui smile)

sa iti traiasca alexu! big_smile

4,850

multumesc mult...e o mica bestie:)azi a mancat prima data mandarina:)si chiar prefera mai mult decat marul....si eu sper sa fie puiut si sper sa nu ma fi mintit crescatoarea....dupa parerea ta e puiut/fata matura/baiat???astept mai multe pareri smile

:malex: