3,801

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Stie cineva ce fel de vopsele pot folosi pt ai face cateva jucarii din lemn? cele de copii sunt bune? exista speciale pt papagali sa nu se imbolnaveasca? ms frumos.

You know what I like most about people? Pets.

3,802

rio wrote:

Stie cineva ce fel de vopsele pot folosi pt ai face cateva jucarii din lemn? cele de copii sunt bune? exista speciale pt papagali sa nu se imbolnaveasca? ms frumos.

cred ca sunt bune cele de copii , arilice parca,.. eu am jucarii cumparate si daca le ud sa le sterg sau le bag sa le spal se curata rau de tot .

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

3,803

tomanicoleta wrote:
rio wrote:

cred ca sunt bune cele de copii , arilice parca,.. eu am jucarii cumparate si daca le ud sa le sterg sau le bag sa le spal se curata rau de tot .

te referi la cele acrilice? m`am uitat pe net si nu am gasit ca ar fi netoxice doar ca se dilueaza cu apa... vreau sa vopsesc crengile copacului in mai multe culori si nu stiu ce sa folosesc sa nu se intoxice ca e disperat dupa culori si lemn smile)

You know what I like most about people? Pets.

3,804

tomanicoleta wrote:
dinu wrote:

buna seara. de concurs eu ieri am vazut cand am citit de la voi tomanicoleta si suana si pe urma am votat
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 21-11-2012 21:34[/merge_posts_bbcode]

buna seara ce vafac alexei. mai pun o intrebare ca de 4zile nu srie nimeni nimic.cea ce cred ca sau terminat problemele pentru toti si asta ma face fericit . o ultima noutate pako almeu sa tras cusca noua. o sa pun si ceva fotografi cu progresele pe care le face. ca tare suparat am fost si insfarsit au aparut si bucuriile dupa aproape 1 an :k:  :k:  :k:  :k:  smile  smile  smile  smile

sti cum se zice ,, dupa munca si rasplata,, sper sa vina si rasplata si la mine sa ma bucur si eu alex mai mic al meu ..
al meu tipa cam intruna si nu stiu de ce oare .. in rest totul e ok..
asteptam pozici

Buna seara tomanicoleta. vezi ca daca tipa mereu are in cusca lui sau in camera o jucarie care se sperie asa am patit eu. erea o jucarie pentru papagali pana nu iam scos toate jucariile nu sa potolit

3,805 (edited by setris 22-11-2012 21:39)

rio wrote:
tomanicoleta wrote:
rio wrote:

te referi la cele acrilice? m`am uitat pe net si nu am gasit ca ar fi netoxice doar ca se dilueaza cu apa... vreau sa vopsesc crengile copacului in mai multe culori si nu stiu ce sa folosesc sa nu se intoxice ca e disperat dupa culori si lemn smile)

Poti incerca sa faci culori naturale...ca la bunica...obti galben din foi de ceapa, rosu din foi de ceapa rosie, verde sau maro din coji de nuca...si de aici poti testa mai multe plante...

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

3,806

Va salutam, cu drag. Suntem putin suparate din cauza unui vecin, care ne injura tot timpul, cand mai tip si eu cate putin. Eu, de regula, sunt o fetita cuminte, dar dimineata (la 09.00) mai tip si eu (seara aprox.18.00). In rest sunt cumintica. Niciodata nu am deranjat in orele de odihna sau dupa orele 19.00. Trebuie sa va spun ca stam la bloc. Voi aveti probleme cu astfel de oameni? SI sa nu va spun ca acest om este o probleme in bloc (asculta muzica pana la 3 dimineata si face scandal cu sotia, chiar si cu aruncat de sticle pe geam). Nu stim cum sa procedam. Va pupik dulce pe toti

3,807

veronica1 wrote:

Va salutam, cu drag. Suntem putin suparate din cauza unui vecin, care ne injura tot timpul, cand mai tip si eu cate putin. Eu, de regula, sunt o fetita cuminte, dar dimineata (la 09.00) mai tip si eu (seara aprox.18.00). In rest sunt cumintica. Niciodata nu am deranjat in orele de odihna sau dupa orele 19.00. Trebuie sa va spun ca stam la bloc. Voi aveti probleme cu astfel de oameni? SI sa nu va spun ca acest om este o probleme in bloc (asculta muzica pana la 3 dimineata si face scandal cu sotia, chiar si cu aruncat de sticle pe geam). Nu stim cum sa procedam. Va pupik dulce pe toti

din cate spui vad  ca el este problema si nu scumpica ta .. nu-i inteleg pe oameni astia care ar trebui sa se uite intai la ei si apoi sa vb.
nu stiu de ce oare nu gandesc si ei,, orice animal se manifesta in felul sau..off bine de mine ca stau la curte si nu am vecini decat la week-end cateodata , a a mea tipa cat e ziua de lunga daca nu stau langa ea.rusine vecinului tau..

3,808

buna...Si dodo tipa.De exemplu chiar acum tipa si este ceasul aproape 23.Noi nu am avut probleme cu vecinii si sper sa nu avem.Si noi stam tot la bloc.Sa stiti ca v-am urmarit tot timpul dar nu am mai scris.Rusinica noua.Promitem sa revenim si cu pozici noi...app am votat si noi la concurs...pupici

3,809 (edited by suana 24-11-2012 16:04)

Veronica,oamenii sunt rai,unii,dupa cum stim.Cand am stat la bloc am fost constienta ca Alexi se aude,chiar si in cartier,insa nici un vecin nu mi-a zis nimic.O acopeream seara si pana ne trezeam noi era liniste.Alexeii tipa,asta e.Din fericire acum poate tipa cat vrea,stam la casa si nu deranjeaza vecinii.Nu ca nu s-ar auzi la fel de tare.  tongue  Lasa sa injure vecinul si ignora-l,daca nu se ia de voi direct.Daca o face deja poate fi considerata hartuire si se schimba datele problemei..Cand unui nebun i se casuneaza ceva mai greu il scoti din ale lui.
Noi suntem harnicutze si asteptam sa vina mosul ,ca am fost cumintzelele foc... :heart:  :malex:

http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0045-2.jpg
http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0068.jpg
http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/790148237_130003.gif

Tin sa te felicit Dinu,ca nu ai renuntat ,ati perseverat si va bucurati impreuna de progrese.Animalele se lipesc de sufletul nostru si e greu sa te desparti de ele,chiar daca in cazul alexeilor care nu sunt blanzi de la inceput ,trebuie depusa o munca mai serioasa.Asteptam poze cu noua casutza. :bravo:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,810

buna la toti iubitori de animalute.am de vanzare o colivie mare lam tinut pe pako in ea si acum vreau sa o vand cu 250 ron neg

3,811

dinu wrote:

buna la toti iubitori de animalute.am de vanzare o colivie mare lam tinut pe pako in ea si acum vreau sa o vand cu 250 ron neg

e frumoasa si mare.. dar din pacate nu dispun finaciar de nici 1 leut.

3,812

buna ziua latifa am trimis mai multe mesaje pt tine si nu am primit un raspuns cu suspendarea de 2saptamani pt ce. alti pot sa posteze si eu nu. am decis sa nu mai postez nimic pe acest sait si sa stergeti toate postarile mele. nu mai vreau sa fiu utilizatorul acestui sait. am scris aici ca poate ai sa vezi mesajul meu

3,813

Pacat Dinu.Mie ai sa-mi lipsesti .Nici eu nu scriu prea mult pentru ca UNII  dintre cei care posteaza scriu numai ca sa se afle in treaba sau se lauda cu ce nu le apartine si culmea sunt pline topicurile si li se permite in continuare..Am prieteni adevarati destui aici cu care pot comunica si in alta parte.Oamenii care au intr-adevar ceva de spus,vad ca scriu mai rar si la obiect,restul...e cancan.Cat am iubit si apreciat Latifa,nu mai mai regasesc aici si-mi pare rau. Respect prietenii si oameni adevarati pe care i-am cunoscut aici.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

3,814 (edited by dinu 13-12-2012 19:59)

suana wrote:

Pacat Dinu.Mie ai sa-mi lipsesti .Nici eu nu scriu prea mult pentru ca UNII  dintre cei care posteaza scriu numai ca sa se afle in treaba sau se lauda cu ce nu le apartine si culmea sunt pline topicurile si li se permite in continuare..Am prieteni adevarati destui aici cu care pot comunica si in alta parte.Oamenii care au intr-adevar ceva de spus,vad ca scriu mai rar si la obiect,restul...e cancan.Cat am iubit si apreciat Latifa,nu mai mai regasesc aici si-mi pare rau. Respect prietenii si oameni adevarati pe care i-am cunoscut aici.

Buna suana chiar si mie Imi pare rau dar sunt foarte suparat  ca nu mi sa raspuns la intrebarile de ce mau Inchis nici acum,leam tot scris cat am fost suspendat si nimic. poate o sa gasesc alt forum si o sa ne gasim acolo. va salut pe toti astazi am decis sa fie ultima zi care intru pe acest forum latifa si sper ca voi ma intelegeti

3,815

@ dinu
ai scris obsesiv zeci de mesaje in forum si asta nu doar o data si mai ai inca si pretentia sa ti se raspunda si sa facem ceea ce vrei tu.

@suana
imi pare rau ca nu te mai regasesti aici, sper ca toti cei care nu va mai regasiti aici sa va gasiti pana la urma forumul ideal.

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

3,816

Latifa wrote:

@ dinu
ai scris obsesiv zeci de mesaje in forum si asta nu doar o data si mai ai inca si pretentia sa ti se raspunda si sa facem ceea ce vrei tu.

@suana
imi pare rau ca nu te mai regasesti aici, sper ca toti cei care nu va mai regasiti aici sa va gasiti pana la urma forumul ideal.

eu nu te parasesc latifa, chiar daca nu mai am cu cine discuta,, eu sunt alaturi de tine .

3,817

Se "construieste" o drama din treaba asta, si chiar nu e cazue, dar sunt sigur ca suana se va gandi mai bine, si va lua o decizie corecta.

Un :perus: Rico, o perusa :perus: Lora si  un pechinez Lory, :caine:

" Pe masura ce invat mai multe, imi dau seama ca nu stiu nimic " :*:*

3,818

Va salutam cu drag pe toti. Nu am inteles prea bine ce s-a intamplat si nu as vrea sa gresesc. Noua (mie si lui Theo), ne-a facut foarte bine comunicand cu cei de aici, pentru ca am invata lucruri pe care nu le stiam si am primit sfaturi pretioase. Mi-ar parea foarte rau sa pierdem prieteni, precum Suana, Nicoleta Toma etc. Noi va iubim pe toti, si pe Latifa pentru ca ne-a dat prilejul sa ne facem noi prieteni, dar inca o data ma repet ca nu am inteles ce s-a intamplat. In rest, suntem bine si asteptam cu drag sarbatorile. Va dorim tuturor SATBATORI FERICITE, liniste si pace in suflet. Va pupicim

3,819

veronica1 wrote:

Va salutam cu drag pe toti. Nu am inteles prea bine ce s-a intamplat si nu as vrea sa gresesc. Noua (mie si lui Theo), ne-a facut foarte bine comunicand cu cei de aici, pentru ca am invata lucruri pe care nu le stiam si am primit sfaturi pretioase. Mi-ar parea foarte rau sa pierdem prieteni, precum Suana, Nicoleta Toma etc. Noi va iubim pe toti, si pe Latifa pentru ca ne-a dat prilejul sa ne facem noi prieteni, dar inca o data ma repet ca nu am inteles ce s-a intamplat. In rest, suntem bine si asteptam cu drag sarbatorile. Va dorim tuturor SATBATORI FERICITE, liniste si pace in suflet. Va pupicim

pe mine nu ma pierdeti, pe latifa am gasit sfaturi atunci cand aveam nevoie, pe latifa am putut afla totul despre specia papagalului meu cand nu stiam nimic, pe latifa mi-am gasit prieteni si am invatat si la randul meu am invatat si pe alti, deci am sa raman aici chiar de raman singura , tot am sa vizitez zilnic de cateva ori latifa . va pup.

3,820

Multumim pentru ca ne sustineti si sunteti alaturi de noi. :rusine:  :heart:

Intrebari frecvente si raspunsurile lor
Termeni si conditii
Va multumim pentru ca sunteti membri activi ai forumului Latifa.ro si va rugam sa va respectati intotdeauna partenerii de discutie!

3,821

si noi speram sa va mai ganditi si sa nu luati decizii pripite...o sa ne lipseasca foarte tare paco si alexi...eu totusi sper ca nu este o decizie finala...va pupam dulce...in rest dodo e bine,face nebunii multe si este un rasfatat

3,822

E ajunul Craciunului deci nu vreau sub nici o forma sa stric atmosfera.N-am cautat si nici n-o sa caut alt forum.De ani de zile tot aici postez.Asa ca...impreuna cu Alexi va urez un Craciun Fericit!!!! :heart:

http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/1zQfe-19N-133_zps17b76bc2.jpg
http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/1zQfe-19L-194_zpsa1279d7c.jpg

3,823

Buna!:)
imi puteti da si mie niste sfaturi in legatura cu marele alexander?:D
El e Rio! il am de apx 3 luni...el are cam 6-7...dar nu ma lasa sa-l mangai..cu toate ca l-am luat de la crescator...si sta mai mult la barbati!
ce sa fac?:(
multumesc!

3,824

Mi-a cumparat taty o casuta noua. A treia

3,825

veronica1 wrote:

Mi-a cumparat taty o casuta noua. A treia

alta ??? din nou ai papat-o ?