13,226 (edited by carmeryne 16-11-2012 13:55)

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

zucchina wrote:

Cu parere de rau sad trebuie sa imi dau puii :cry:
Nu ii mai pot tine pentru ca stau in chirie... si acum sunt la o matusa.. care nu ii mai vrea pentru ca fac mizerie..
Imi pare foarte rau, ii dau pe toti 3, nu vreau sa ii separ sad si nici bani nu vreau pe ei.. vreau doar sa ajunga la cineva care sa-i iubeasca si sa aibe grija de ei cum am avut eu sad

Vai,imi pare atat de rau sad Chiar m-am intristat cand ti-am citit postarea.Imi dau seama cat iti erau de dragi..Sper sa ajunga la o persoana potrivita....desi(cel mai probabil si ei cred la fel),nicaieri nu va fi ca la tine...

13,227

offff,imi dau seama cum te simti in acest moment  neutral  ,incearca sa-i dai cuiva care sti  ca are grija de ei ,parca aveai o sora ia nu poate sa-i tina?

zucchina wrote:

Cu parere de rau sad trebuie sa imi dau puii :cry:
Nu ii mai pot tine pentru ca stau in chirie... si acum sunt la o matusa.. care nu ii mai vrea pentru ca fac mizerie..
Imi pare foarte rau, ii dau pe toti 3, nu vreau sa ii separ sad si nici bani nu vreau pe ei.. vreau doar sa ajunga la cineva care sa-i iubeasca si sa aibe grija de ei cum am avut eu sad

Animalele sunt lumea mea! :heart:

13,228

Da... dar eu sunt in Romania acum... si am facut tot posibilul sa-i aduc cu mine crezand ca le fac un bine sad Am vorbit cu cineva care stiu ca ar putea avea grija de ei si am incredere ca asa va fi, si o sa ii dau lui cel mai probabil sad

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

13,229

Cred ca ar fi cazul sa ne oprim aici si sa mai vedem ce mai fac innaripatii nostrii big_smile

28 Perusi :perusi: , o pereche de Nimfe :nimfa: :grey: , 5 Agapici

http://toculetabel.sunphoto.ro/

13,230

gilbertmelki wrote:

Cred ca ar fi cazul sa ne oprim aici si sa mai vedem ce mai fac innaripatii nostrii big_smile

Corect! Reveniti la subiect. Ai mei fac bine, mananca ca niste purcei  smile

:perusi:

13,231

smile  smile) Asta a fost buna smile

28 Perusi :perusi: , o pereche de Nimfe :nimfa: :grey: , 5 Agapici

http://toculetabel.sunphoto.ro/

13,232

Ai mei au facut o tura de camera,ca sa se mai dezmorteasca,iar acum turuie smile

13,233

smile  ai mei trantesc tot ce este langa colivie si pe biroul meu  wink

Animalele sunt lumea mea! :heart:

13,234 (edited by mereana28 18-11-2012 14:07)

fetitele mele sunt in perioada de imperechere amandoua , adica au nasul maroniu , si fac cesa foarte ciudat , pe langa ca se hranesc reciproc , ceeea ce faceau si inainte , cea pe care o credeam baietel incearca sa se urce pe cealalta , dar are nasul maro

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

13,235

mereana28 wrote:

fetitele mele sunt in perioada de imperechere amandoua , adica au nasul maroniu , si fac cesa foarte ciudat , pe langa ca se hranesc reciproc , ceeea ce faceau si inainte , cea pe care o credeam baietel incearca sa se urce pe cealalta , dar are nasul maro

Si fetita mea are nasul maroniu

:perusi:

13,236

Stiti cumva de ce baietelul meu nu face baie cand ii pun cadita?   De cand ii am, baietelul nu a facut niciodata, nici macar nu a fost curios de ce e acolo.... in schimb fetita de fiecare data cand ii pun cadita, gusta apa iar apoi se balaceste ca o ,,rata,, se intoarce pe toate partile si toate e fleasca dupa.

13,237

Pai,daca nu a incercat niciodata,normal ca nu "risca" . Cand le pui cadita,incearca sa-l stropesti putin cu apa.

13,238

Am un mascul care este in calduri iar femela nu, pateste ceva masculul daca nu isi face "treaba"?

13,239

amalia89 wrote:

Am un mascul care este in calduri iar femela nu, pateste ceva masculul daca nu isi face "treaba"?

smile  hai ca imi place de tine...cum de ti-ai dat seama ca e in calduri masculul???  smile
Si acum la modul serios, masculii in general la orice specie de pasari sau animale sunt capabili de reproducere in orice moment al anului dar au parte de "actiune" doar cand femelele intra in calduri, daca nu, sunt specii la care stiu sa-si faca "treaba" si singuri...perusii deobicei apeleaza la o jucarie, accesoriu sau chiar stapanii lor...si nu am auzit cazuri in care sa pateasca ceva din cauza "castitatii" .

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

13,240

Cine a mai trimis papagali prin tara... cu ce i-ati trimis?

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

13,241

Puii mei naparlesc , dar au mai naparlit si inainte si au putut zbura fara probleme , insa acum zboara greoi , nu pot lua bine inaltimile , mai cad , si ma gandeam  ca asta ar fi cauza , voi ce ziceti , de respirat respira foarte bine , se joaca , mananca , sunt vioi , doar asta e problema , poate fi din cauza penelor?

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
*(Stefi)

13,242

Poze cu perusii
1 Porumbeii :heart:
2 Cum papa Tweety
3 Ador sa fac poze
4 Pregatit de somnic
5 Ce! Stai pe Internet fara mine yikes
Perusii vostri ce mai fac ai stau acum langa soba sa se incalzeasca :pup:

13,243

Ce frumosi sunt smile 
Ai mei se joaca,mai ales verzuiul este indragostit de noua lui jucarie facuta de mine.Atat s-a jucat cu ea de-a dat-o de vreo 10 ori jos smile

13,244

am luat multivitaminico de la padovan , insa pe pachet scrie 6-8 picaturi pentru 100 ml , adica o adapatoare , dar mi se pare umpic cam mult , voi le-ati folosit vreodatat? cat le puneati?

*(Stefi)

13,245

mult? smile eu le puneam chiar si o picatura-2 in plus... si ca sa fiu sigur puneam 50 ml de apa doar si picaturile impartite in jumate.... asta la inceput... apoi am inceput sa le pun in ou.... le dadeam pt inceput putin ou fiert si picaturile puse in ou... dup ce papau oul cu vitamine le dadeam si restul de ou. in apa pot bea sau nu. in mancare esti sigur ca vor lua vitaminele.

13,246

mi s-a parut ca s-a colorat apa cam mult cu 7 picaturi  , dar inseamna ca asa trebuie , daca asa si scrie scrie , asa faci si tu ,  dar le puneai 9 , 10 picaturi? la 100 ml?

*(Stefi)

13,247

4, maxim 5 la aprox 50 ml

13,248

eu am pus 7 la 100 ml

*(Stefi)

13,249

consumi mult...ei oricum nu beau atata apa, nici macar 50 ml... si daca le pui atata apa, respectiv atatea picaturi... poti face economie daca injujatatesti cantitatea de apa...

13,250

pai atunci am sa le pun mai putina apa si mai putine picaturi , au cam avut probleme cu zborul zilele astea le-au cazut penele si erau obositi , zburau greu , si am zis sa le dau un supliment , mai ales ca in perioada asta nici nu mai sunt atatea fructe si legume , deobicei eram pro vitaminelor naturale din fructe si legume , dar am zis ca este nevoie acum

*(Stefi)