4,801

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

patriciuca wrote:

Multumesc si sigur ca o va invata apropo am vazut ca te-ai exprimat cu "so" acum esti sigura ca e fata?
Paulie s-a pus singurel asa.Asa se alnta,cand il vad asa imi vine sa-l mananc.
Si da,a luat meditatii de la Pako :hihi: .

pai incerc sa ma obijnuiesc cu femininul.. are deja 2 ani si 6luni si are doar o dunga gri inchisa..desi eu as vrea din suflet sa fie baiat, nu cred..

iubita da al tau e crescut de mana?? a si inca ceva ce fel de manusa foloseai ca sa nu te muste, nu se sperie prea tare??

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

4,802

Pai crescatorul a spus ca l-a crescut la mana dar nu cred caci a fost foarte rau si foloseam o manusa de piele,foarte groasa gri sa nu se sperie de culoare smile .Si amandoua stim ca nu conteaza daca e fata sau baiat conteaza ca e un/o scumpic/a.
Nici eu nu sunt sigura ce sex are Paulie dar il/o iubesc enorm.Unii ma intreaba de ce nu-l vand si sa imi iau o specie mai mare.Dar de ce?Nu as face asa ceva pentru nimic in lume.

Dupa ani buni am ramas cu un singur animal si anume Paulie :malex:
:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

4,803

patriciuca wrote:

Pai crescatorul a spus ca l-a crescut la mana dar nu cred caci a fost foarte rau si foloseam o manusa de piele,foarte groasa gri sa nu se sperie de culoare smile .Si amandoua stim ca nu conteaza daca e fata sau baiat conteaza ca e un/o scumpic/a.
Nici eu nu sunt sigura ce sex are Paulie dar il/o iubesc enorm.Unii ma intreaba de ce nu-l vand si sa imi iau o specie mai mare.Dar de ce?Nu as face asa ceva pentru nimic in lume.

si asta e rau/e , da a fost luat/a din petshop.. indiferent de c este tot copilasul meu e ,, si eu imi doresc o specie mai mare dar nu as renunta la paki sub nici o forma, e viata mea .. pe viitor cand o s am posibilitatea o sa-mi iau si unul mai mare.
nu am de unde sa iau manusa dinaia sad

4,804

caut stapani la fel de draguti ca mine

4,805

corby-white wrote:

cat e de dulce :X:X

4,806

tomanicoleta wrote:
corby-white wrote:

daaaaaaaa,dar din pacate nu mai pot sa-l tin din cauza copilului,ii este foarte frica de el,iar coco este invatat sa fie liber,sa zboare

4,807

corby-white wrote:
tomanicoleta wrote:
corby-white wrote:

daaaaaaaa,dar din pacate nu mai pot sa-l tin din cauza copilului,ii este foarte frica de el,iar coco este invatat sa fie liber,sa zboare

e pacat, ca sa obijnuit cu tine si tu cu el.. dar ce sa faci  asta.. iti doresc din suflet sa-i gasesti o familie iubitoare care sa-l chinuie ..
cu  ce pret il dai?din curiozitate

4,808

tomanicoleta wrote:
patriciuca wrote:

si asta e rau/e , da a fost luat/a din petshop.. indiferent de c este tot copilasul meu e ,, si eu imi doresc o specie mai mare dar nu as renunta la paki sub nici o forma, e viata mea .. pe viitor cand o s am posibilitatea o sa-mi iau si unul mai mare.
nu am de unde sa iau manusa dinaia sad

Eu am luat-o de la Praktiker/

P.S. Latifa scuze de reclama.

:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

4,809

Ajutor!!!!!
Am cumparat astazi un mascul pentru cookie.
Foarte dulce si simpatic foc.
L-am adus acasa, si l-am pus in colovia lui cookie, ea o foloseste doar cand mananca, in rest sta libera prin camera.
A venit la colivie foarte agresiva, si incerca sa il bata pe baietel. El fiind foarte calm, pleca in cealalta parte a colivie. Ea nu are acces in colivie acum. Continua sa fie agresiva.
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi. Sigur ati trecut si voi prin situatii asemanatoare.
Multumesc,
Astept sfaturile voastre.

4,810

rashana wrote:

Ajutor!!!!!
Am cumparat astazi un mascul pentru cookie.
Foarte dulce si simpatic foc.
L-am adus acasa, si l-am pus in colovia lui cookie, ea o foloseste doar cand mananca, in rest sta libera prin camera.
A venit la colivie foarte agresiva, si incerca sa il bata pe baietel. El fiind foarte calm, pleca in cealalta parte a colivie. Ea nu are acces in colivie acum. Continua sa fie agresiva.
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi. Sigur ati trecut si voi prin situatii asemanatoare.
Multumesc,
Astept sfaturile voastre.

intai trebuie sa se acomodeze o saptamana doua si poate apoi va fi mai blanda..
din cate am observat eu sunt niste inaripate destul de geloase si nu accepta asa cu una cu doua. mai mult nu stiu ce sa-ti spun ca nu am trecut prin asa ceva

4,811

Cel mai bine ar fi sa ii tii in doua colivii separate si sa ii lasi asa vreo 2 saptamani pana se obisnuiesc unul cu celalalt smile

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

4,812 (edited by tomanicoleta 23-11-2012 12:04)

heii ce mai faceti?? ce va mai fac alexei??? vad ca din ce in ce intra tot mai putina lume pe latifa..
sa inteleg ca s-au terminat problemle,ceea ce e bine dar de ce vorbim doar atunci cand apare problema si nu vorbim si atunci cand toate lucurile sunt bune ,,mai aratam cate o poza cu pasaroi , mai povestim ce nazbatii au mai facut..
eu intru de foarte multe ori pe zi sa vad cine a mai postat cate ceva dar de multe ori supriza neplacuta sa nu fie nimeni.. urat.. trebuie sa fim prieteni si la bine nu numai la rau ..

4,813

buna,
revin cu vesti bune, ieri si-au dat primul pupic, asa timid..
erau tare dulci.
ea nu mai imita un vultur plecat la vanatoare, atunci cand se apropie de colivia lui.

4,814

rashana wrote:

buna,
revin cu vesti bune, ieri si-au dat primul pupic, asa timid..
erau tare dulci.
ea nu mai imita un vultur plecat la vanatoare, atunci cand se apropie de colivia lui.

ati faqt  progrese.. bv..sa mai pui pozici sa-i mai vedem si noi. :bravo:  :bravo:  :pup:

4,815

desi nu postez asa des pe forum va urmaresc din umbra  smile
roko este si el bine a ineput sa imite putin tonalitatea cuvintelor

4,816

tomanicoleta wrote:
corby-white wrote:
tomanicoleta wrote:

e pacat, ca sa obijnuit cu tine si tu cu el.. dar ce sa faci  asta.. iti doresc din suflet sa-i gasesti o familie iubitoare care sa-l chinuie ..
cu  ce pret il dai?din curiozitate

250 cu tot cu colivie

4,817

Poti sa dai mai multe informatii? E bland, sta la mangaiat, vine pe mana?  Cam ce varsta are? Si din ce oras esti?

4,818

Buna!

De Craciun vreau sa le iau fetelor mele colivii noi, desi nu prea stam noi in ele... dar cele pe care le avem acum s-au uzat rau... si imi e frica sa nu le faca rau, mai ales ca vreau sa le disciplinez un pic, sa le tin si prin colivie. Ce colivie imi recomandati pentru o alexandrita?

4,819

Salutari la toti.
Ieri mi-am cumparat un pui de micul alexander :heart: cu varsta de 3 luni si jumatate.
Vreau sa fie mascul asa ca i-am pus numele Jojo smile) .
Este crescut de parinti asa ca nu e inca blana, dar din seara asta am inceput dresajul si usor usor da roade (acum vad si eu cat de inteligente sunt aceste splendide creaturi), adica am reusit sa ma apropii de el foarte aproape fara sa se duca in coltul coliviei agatat de gratii big_smile
Sunt foarte fericit pentru achizitionarea lui si am vrut sa va impartasesc si voua  :heart:
Cat despre poze, nu am vrut sa il stresez inca din primele zile, dar promit ca o sa pun wink
Multa sanatate la pufosii vostrii  :sanatate:

28 Perusi :perusi: , o pereche de Nimfe :nimfa: :grey: , 5 Agapici

http://toculetabel.sunphoto.ro/

4,820

gilbertmelki wrote:

Salutari la toti.
Ieri mi-am cumparat un pui de micul alexander :heart: cu varsta de 3 luni si jumatate.
Vreau sa fie mascul asa ca i-am pus numele Jojo smile) .
Este crescut de parinti asa ca nu e inca blana, dar din seara asta am inceput dresajul si usor usor da roade (acum vad si eu cat de inteligente sunt aceste splendide creaturi), adica am reusit sa ma apropii de el foarte aproape fara sa se duca in coltul coliviei agatat de gratii big_smile
Sunt foarte fericit pentru achizitionarea lui si am vrut sa va impartasesc si voua  :heart:
Cat despre poze, nu am vrut sa il stresez inca din primele zile, dar promit ca o sa pun wink
Multa sanatate la pufosii vostrii  :sanatate:

De imblanzit se va imblanzi cu mlt rabadare.Am o intrebare big_smile ce culoare are?Si sunt convinsa ca tu o sa il/o iubesti orice sex ar avea smile .

4,821

Este ,,clasic'' (verde).
Da desigur ca il/o iubesc orice ar fi  :heart:

28 Perusi :perusi: , o pereche de Nimfe :nimfa: :grey: , 5 Agapici

http://toculetabel.sunphoto.ro/

4,822

:malex: Asteptam pozele.

4,823 (edited by alnimanui 06-12-2012 09:56)

Buna, al vostru topaie ca o vrabiuta ?Ia uitati-va sa vedeti cum face al meu smile)
http://www.youtube.com/watch?v=zFhflIe4N3Y&feature=youtu.be
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 06-12-2012 09:56[/merge_posts_bbcode]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zFhflIe4N3Y&feature=youtu.be[/youtube]

4,824

Doamne ce frumos este smile

4,825

alnimanui wrote:

Buna, al vostru topaie ca o vrabiuta ?Ia uitati-va sa vedeti cum face al meu smile)
http://www.youtube.com/watch?v=zFhflIe4N3Y&feature=youtu.be
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 06-12-2012 09:56[/merge_posts_bbcode]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zFhflIe4N3Y&feature=youtu.be[/youtube]

ce adoarabil e,,, e fenomenal cum face.. il iubesc .. al meu nu face...

ps am observat ca ai o planta jos, colocasia ai grija sa nu ciuguleasca din ea pt ca este o planta otravitoare.