3,776

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

buna seara.tomanicoleta daca nu te superi de unde din ilfov esti. eu sunt din Dragomiresti-deal si am un  :malex:  de 1an si 8luni

3,777 (edited by tomanicoleta 02-11-2012 22:24)

dinu wrote:

buna seara.tomanicoleta daca nu te superi de unde din ilfov esti. eu sunt din Dragomiresti-deal si am un  :malex:  de 1an si 8luni

aproape de snagov mai precis lipia .
de ce ?

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

3,778

tomanicoleta wrote:
dinu wrote:

de ce ?

buna tomanicoleta. nimic interesant am vazut ilfov si am antrebat

3,779

dinu wrote:
tomanicoleta wrote:
dinu wrote:

de ce ?

.. eram curioasa , credeam ca sa intamplat ceva . ce va face alexutul ?

3,780

miau ana maria.... am vazut si eu pozele cu baietelul tau ... e frumos , pare putin timid.... un sfat.. nu cred ca e buna oglinda care o ai .... am avut si eu una si cand am ajuns acasa.... pasarea rupea din ea....  si inghite si isi taie tot in gat.. cumparai una din inox... si o colivie mai mare ar fi perfecta da asta cu timpulll .... oglina eu zic sa o scoti din cusca....

3,781

tomanicoleta wrote:
dinu wrote:
tomanicoleta wrote:

de ce ?

.. eram curioasa , credeam ca sa intamplat ceva . ce va face alexutul ?

buna tomanicoleta. ce sa faca nebuni, a inceput sa bombane dar numai el stie ce zice. intrun cuvant e un rasfatat

3,782

Va salutam pe toti. Taty m-a certat ca i-am stricat bradul (i-am daramat globuletele), dar si mamy l-a certat pentru mine. Mamy ma lasa sa fac ce vreau eu (mai putin sa tip). In rest sunt bine si rasfatata si imi place sa ma balacesc toata ziua. Va pupik pe toti prietenii mei.

3,783

Deja ati pus bradul? :wow:

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

3,784

La o partida de remy, in familie. Fara ea nu se poate

3,785 (edited by suana 04-11-2012 19:34)

Si cine a castigat????N-a suflat nimanui?La cat de smecherie e,cred ca a dat turasa vada tablele la toti   :hihi:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,786

miau ana maria.... am vazut si eu pozele cu baietelul tau ... e frumos , pare putin timid.... un sfat.. nu cred ca e buna oglinda care o ai .... am avut si eu una si cand am ajuns acasa.... pasarea rupea din ea....  si inghite si isi taie tot in gat.. cumparai una din inox... si o colivie mai mare ar fi perfecta da asta cu timpulll .... oglina eu zic sa o scoti din cusca...

Multumesc frumos.Da am obs ca nu este buna si am scoso imediat din cusca,acum nu mai are nici o oglinda.Nu este timid deloc,acum vorbeste,sta aproape de tine....este un dragalas

Smile no matter what <3

3,787

veronica1 wrote:

La o partida de remy, in familie. Fara ea nu se poate

ne inebunesti cu dragostea asta mica.

3,788 (edited by veronica1 11-11-2012 20:29)

Va pupicim pe toti. La remy a trebuit sa renuntam noi, nu ea, pentru ca a fost un delir total. Cat ne poate lumina viata dragalasa noastra. Se implica in toate activitatile din casa, mai putin atunci cand calc (este cea mai cuminte). Cred ca ii este teama de masa de calcat. In rest, nimic nu ii scapa. Cu mare drag, va pupik pe toti
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 08-11-2012 15:04[/merge_posts_bbcode]

Multumim Suana pentru ajutor. Acum Theo este bine, datorita tie. Te pupik amandoua

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 11-11-2012 20:29[/merge_posts_bbcode]

Ma cearta taty, tot timpul, dar eu tot ma duc la bradut

3,789

veronica1 wrote:

Va pupicim pe toti. La remy a trebuit sa renuntam noi, nu ea, pentru ca a fost un delir total. Cat ne poate lumina viata dragalasa noastra. Se implica in toate activitatile din casa, mai putin atunci cand calc (este cea mai cuminte). Cred ca ii este teama de masa de calcat. In rest, nimic nu ii scapa. Cu mare drag, va pupik pe toti
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 08-11-2012 15:04[/merge_posts_bbcode]

Multumim Suana pentru ajutor. Acum Theo este bine, datorita tie. Te pupik amandoua

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 11-11-2012 20:29[/merge_posts_bbcode]

Ma cearta taty, tot timpul, dar eu tot ma duc la bradut

sa-i zici lu tati sa nu mai certe fata ca il ateapta pe mos craciun de acum.

3,790

buna seara la toti iubitori de animalute. Nu am mai scris de mult dar sa stiti ca vam citit toate mesajele.

3,791

dinu wrote:

buna seara la toti iubitori de animalute. Nu am mai scris de mult dar sa stiti ca vam citit toate mesajele.

buna seara.. ce va mai face alexutul ?

3,792

buna tomanicoleta.ce safacem decat nebuni ca asa lam rasfatat ca sa putem sal inblanzim ca la inceput erea foarte sperios. am vrut sal vand si ma bucur ca nu lam mai vandut. nu o sal mai vand niciodata pe paco

3,793

dinu wrote:

buna tomanicoleta.ce safacem decat nebuni ca asa lam rasfatat ca sa putem sal inblanzim ca la inceput erea foarte sperios. am vrut sal vand si ma bucur ca nu lam mai vandut. nu o sal mai vand niciodata pe paco

ma bucur enorm pentru decizia luata.. sunt fiinte ce ne fac viata mai frumoasa.. tu ai avut norocul sa-l imblnzesti.. eu mai am de lucru.

3,794

tomanicoleta wrote:
dinu wrote:

ma bucur enorm pentru decizia luata.. sunt fiinte ce ne fac viata mai frumoasa.. tu ai avut norocul sa-l imblnzesti.. eu mai am de lucru.

tomanicoleta nu te gandi ca e ca unul care e crescut de mana  inca mai avem probleme si inca mari

3,795 (edited by suana 15-11-2012 18:28)

Veronica,va pupam,oricand e nevoie ajut cu drag,pe oricine are nevoie.Pupam cioculetele mari.  :pup:
Era sa facem o boacana cat noi de mari.... sad in dulapul unde tin macarea pasarilor,in spate am si mica farmacie.Alexi,pentru prima data a deschis singura usa si mi-a ros,noroc, numai cateva ambalaje de la medicamente.Am inlemnit cand am vazut ce face,acolo am de la deparazitarea cainilor pana la antibiotice,unguente ,sprayuri medicamente etc.Noroc ca n-a ajuns in spate din cauza cutiilor de mancare ca o pateam urat.Asta e cea mai mare boacana de pana acum,consecintele puteau fi grave.Asa ca le-am luat si le-am pus in sertarele ,,securizate'' din dulapiorul de fier.Ala chiar ca nu-l poate deschide.

http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/1zQfe-18j-1.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic

3,796

Veronica,va pupam,oricand e nevoie ajut cu drag,pe oricine are nevoie.Pupam cioculetele mari.  :pup:
Era sa facem o boacana cat noi de mari.... sad in dulapul unde tin macarea pasarilor,in spate am si mica farmacie.Alexi,pentru prima data a deschis singura usa si mi-a ros,noroc, numai cateva ambalaje de la medicamente.Am inlemnit cand am vazut ce face,acolo am de la deparazitarea cainilor pana la antibiotice,unguente ,sprayuri medicamente etc.Noroc ca n-a ajuns in spate din cauza cutiilor de mancare ca o pateam urat.Asta e cea mai mare boacana de pana acum,consecintele puteau fi grave.Asa ca le-am luat si le-am pus in sertarele ,,securizate'' din dulapiorul de fier.Ala chiar ca nu-l poate deschide.

bine ca ai ajuns la timp. 

app ati votat la concurs??? am vazut ca nu prea sa inghesuit nimeni nici la pus poza nici la vot. pacat .

3,797

Da,am votat.Pacat ca nu e mai mare interesul.Sunt numai animalale frumoase.  :heart:

3,798

Buna Suana, imi pare rau de incident, dar trebuie sa iti spun sa si noi suntem cu ochii in patru cand Theo este in bucatarie. In rest, in sufragerie nu se duce nicaieri singurica. Merge doar cu mine, dar de bucatarie si mie imi este teama, pentru ca un moment de neatentie, se poate transforma intr-o tragedie. Ma bucur ca sunteti bine. Va pupikim dulce pe toti

3,799 (edited by dinu 21-11-2012 21:34)

buna seara. de concurs eu ieri am vazut cand am citit de la voi tomanicoleta si suana si pe urma am votat
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 21-11-2012 21:34[/merge_posts_bbcode]

buna seara ce vafac alexei. mai pun o intrebare ca de 4zile nu srie nimeni nimic.cea ce cred ca sau terminat problemele pentru toti si asta ma face fericit . o ultima noutate pako almeu sa tras cusca noua. o sa pun si ceva fotografi cu progresele pe care le face. ca tare suparat am fost si insfarsit au aparut si bucuriile dupa aproape 1 an :k:  :k:  :k:  :k:  smile  smile  smile  smile

3,800

dinu wrote:

buna seara. de concurs eu ieri am vazut cand am citit de la voi tomanicoleta si suana si pe urma am votat
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 21-11-2012 21:34[/merge_posts_bbcode]

buna seara ce vafac alexei. mai pun o intrebare ca de 4zile nu srie nimeni nimic.cea ce cred ca sau terminat problemele pentru toti si asta ma face fericit . o ultima noutate pako almeu sa tras cusca noua. o sa pun si ceva fotografi cu progresele pe care le face. ca tare suparat am fost si insfarsit au aparut si bucuriile dupa aproape 1 an :k:  :k:  :k:  :k:  smile  smile  smile  smile

sti cum se zice ,, dupa munca si rasplata,, sper sa vina si rasplata si la mine sa ma bucur si eu alex mai mic al meu ..
al meu tipa cam intruna si nu stiu de ce oare .. in rest totul e ok..
asteptam pozici