PT SNOW. am cea mai mare veste posibila! AM UN OU!!!! azi toti au coborat jos si se jucau, ceva nu era prea clar deoarece fetele nu se mai bateau si mancau impreuna iar baiatul cel nou le pazea. cand le-am adus salata , el le chema si ele veneau repede. cel vechi nu a coborat, mai ales ca el era primul si m-am speriat stiind ca cel galben a murit in cuib. credeam ca are fata o boala care ii termina pe ei . eram ff speriata. dupa ce l-am cautat peste tot m-am dus la cuib cu inima incretita sa vad daca e mort si cand am ridicat capacul, el a iesit si sub el era un out ff mic. era sa tip de bucurie, numai ca era geamul deschis si zicea lumea ca-s nebuna.sunt f fericita,dar totusi nu ma bucur prea tare puna ce nu vad rezultatele. aseara pe la 2 au inceput sa cante amandoi, unul din cuib si altul de pe cuib. cred ca atunci s-a produs surpriza. ai rabdare si tu pt ca atunci cand nu te astepti apare . bafta. o sa mai pun cateva poze azi cand mai intru pe site.
Adaugat: 09-03-2009 12:51
PT SUANA. multumesc pt sfat si am sa incerc. vitamine le dau si eu de tot felul numai vit A nu sitiu pt ce e si nici uleiul de ricin pt ce foloseste. zimi te rog pt ce sunt bune. in rest le dau de toate:seminte pt nimfe, batoane cu fructe si cu alune si altceva( nuci cred), salata verde zilnic, out fiert si coaja,morcov ras sau ce am prin casa care le prieste,nisip din scoici de mare cu carbune si ce mai contine, apa proaspata zilnic. daca mai trebu ceva ,scrie-mi si incerc sa le dau. am uitat de os de sepia ca si asta au. pa. pot spune ca-mi place catelul f mult si poza cu el si nimfa galbena am scos-o la imprimanta de cand am vazut-o. sunt superbi si ai tai sa stii.
Adaugat: 09-03-2009 12:58
suana wrote:Pt.deyseby
Incearca sa ungi piciorusele cu putin ulei de ricin si sa-i administrezi vitamina A impreuna cu alte vitamine in mancare sau in apa de baut.Si obligatoriu bete groase din lemn in locul betelor de plastic:)

probabil te referi la BABYBLUE10 cu nimfa care are probleme cu piciorusele, oricum mi-a prins bine si mie sfatul cu betele de lemn, pt ca am si eu de plastic, numai ca nu prea stau in colivie pe ele. mai mult afara, dar o sa iau de lemn ca e mai bine.
- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
http://deyseby.sunphoto.ro