3,726

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Cat timp crezi ca se va opri cand ii spui nu!? smile  Si plus de asta nu poti sta toata ziua cu ochii pe el.Pana la urma tot scapa.Cea mai buna solutie este sa ii tunzi aripa (o singura aripa pt ca multi fac greseala sa le tunda pe amandoua dar se echilibreaza si tot zboara).Varfurile la o aripa taiate (nu il doare deci nu trebiue sa iti faci griji) si va mai sari de 2-3 ori pana se va lamuri ca nu mai poate apoi sta linistit pe casuta.Eu acum i-am lasat aripa sa creasca dar s-a obisnuit sa mearga dupa noi pe jos

Vand loc de joaca asemanator cu cel din poza de profil second-hand.Detalii prin MP

3,727

Sincer mi se pare prea crud.Este o pasare si iubeste sa zboare,n as putea sa i iau bucuria asta doar ptr conforul meu,scuze.E ca si cum le as lua oamenilor picioarele si i as pune  niste roti mici doar ca sa tarasca....Parerea mea,nu te supara!

Smile no matter what <3

3,728 (edited by bulgaru83 26-10-2012 13:53)

Ai perfecta dreptate.Dar din experienta proprie iti spun ca indiferent cat de mult esti atenta cu geamurile este nevoie de un singur geam si o fractiune de secunda ca sa il pierziAcum vine frigul dar la vara...Si spun din experienta proprie pt ca acum 3 ani mi-a zburat pe gream primul alex pe care l-am avut.Si ieseam cu el pe umar afara si mergeam la piata si nu avea aripa taiata.Aveam toata increderea sa tin un geam deschis in casa (nu cel de la el din camera) pana intr-o zi...Si crede-ma ca dupa ce il tii cativa ani daca patesti ce am patit eu suflii si in iaurt.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 26-10-2012 13:53[/merge_posts_bbcode]

Plus de asta asa am fost sfatuit si de crescator care din intamplare ca si profesie este preot si un om foarte cumsecade si nu crec ca m-ar fi invatat ceva ce sa ii dauneze papagalasului

Vand loc de joaca asemanator cu cel din poza de profil second-hand.Detalii prin MP

3,729

Corect!

Smile no matter what <3

3,730

Bun venit noului  :malex:  Pacco dar si tie Ana
este foarte frumos baietelul tau sa iti traiasca..sa stii ca si Coco a avut o aripiara taiata pana cand s a obisnuit cu mine si cu casa ,dar fiecare face cum considera.
In rest nu prea vad ce ti as mai putea spune vad ca informatiile de baza deja le ai aflat.
Salutam toti  :dans:  si va dam cate un pupic...va saluta si Hector(au devenit foarte buni prieteni ,cum dispare Hector din peisaj Coco deja il cheama) ce sa mai 2 minunatii,pupici multi tuturor

Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult animalele!

3,731

Multumesc frumos Kriss.Sa ti traiasca frumos si sanatos Coco.Deja s a apropiat de mine,daca dorm vine si doarme si el,daca casc,casca si el..ne am imprietenit deja,doar ca nu ma lasa sa pun mana pe el...pana la urma nu este caine nu?Va pup si multumesc ptr tot

Smile no matter what <3

3,732

miau.anamaria wrote:

Multumesc frumos Kriss.Sa ti traiasca frumos si sanatos Coco.Deja s a apropiat de mine,daca dorm vine si doarme si el,daca casc,casca si el..ne am imprietenit deja,doar ca nu ma lasa sa pun mana pe el...pana la urma nu este caine nu?Va pup si multumesc ptr tot

nici eu nu-l pot atinge pe al meu.. iti pot da un sfat ? nu-i taia aripa te rog.

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

3,733

Multumesc mult,  pentru aprecieri

3,734

alexandraradoi wrote:

Multumesc mult,  pentru aprecieri

ce adorabil e .. e si foarte frumos..

3,735 (edited by miau.anamaria 26-10-2012 20:00)

Ce scump este.Rocco al meu s a culcat dar pe colivie,nu in colivie.Mie nu mi sta pe mana sau pe umar si se aseaza mereu pe cap smile) Astazi a fost f rasfatat si acum stateam pe lumina si ma uitam la el si imi inchide ochii,oare asa obosit sa fie?Sa adoarma ca un copil in timp ce vb cu el smile)
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 26-10-2012 20:00[/merge_posts_bbcode]

aaaaaa i am facut si o jucarie,scarita din crengute de salcie

Smile no matter what <3

3,736

miau.anamaria wrote:

Ce scump este.Rocco al meu s a culcat dar pe colivie,nu in colivie.Mie nu mi sta pe mana sau pe umar si se aseaza mereu pe cap smile) Astazi a fost f rasfatat si acum stateam pe lumina si ma uitam la el si imi inchide ochii,oare asa obosit sa fie?Sa adoarma ca un copil in timp ce vb cu el smile)
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 26-10-2012 20:00[/merge_posts_bbcode]

aaaaaa i am facut si o jucarie,scarita din crengute de salcie

da e obosit, ba inchide cate un ochi, cand altul ,cand amandoi pana se face liniste si mai intuneric si doarme linistit

3,737

i am inchis becul si am plecat in alta camera sa l las sa se odihneasca.Sper ca nu se simte singurel..Am dat putin tv ul mai tare sa auda ca nu este singurel in casa :malex:

Smile no matter what <3

3,738

miau.anamaria wrote:

i am inchis becul si am plecat in alta camera sa l las sa se odihneasca.Sper ca nu se simte singurel..Am dat putin tv ul mai tare sa auda ca nu este singurel in casa :malex:

tv mai bine da-l pe mut ca asa aude sunete si nu se poate odihni, ca deschide ochisori la cel mai mic sunetel pe care tu poate nici nu-l auzi ..
al meu doarme cu tv aprins insa ii mai iau din luminozitate si il dau pe mut. ca nici pe intuneric de tot ca apoi se mai sperie de temiri ce.
auzi da mititelul doarme in colivia aia ? nu are loc nici sa se miste saracutul.

3,739 (edited by miau.anamaria 26-10-2012 21:22)

offf de 3 ori ai degaba...ca mi se deco ecteaza tel de la net...pe scurt aseara a dormit in colivie,are loc sa se catare...abia de luni o sa aibe o noua casuta,momentan o sa se plimbe prin casa daca tot ne am obisnuit unul cu celalalt.Cand il las singur incepe sa tipe dupa mine,e f dragalas.Deja nu mai plec din casa ca stau cu grija lui si mi se face imediat dor de el...ai sunt 2 zile petrecute imp....
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 26-10-2012 21:22[/merge_posts_bbcode]

offf acolo trebuia sa fie ca am scris de 3 ori mesajul si degeaba

Smile no matter what <3

3,740

Am gasit prin p.c. ceva poze de acum 2 ani care sunt facute la putin timp dupa ce l-am luat pe cioc si e asa dragut ca m-am gandit sa le impartasesc cu voi.Deci uitati-l pe cioc al meu instalator...

3,741

cat de dragut e cu cheia in cioc  :malex:  si eu mor dupa Co atunci cd il vad cu diverse obiecte ,unele chiar mai mari decat el :dans:

Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult animalele!

3,742

Toata ziua ma joc si fac nebunii, dar mamy ma iubeste si nu ma cearta

3,743

bulgaru83 wrote:

Am gasit prin p.c. ceva poze de acum 2 ani care sunt facute la putin timp dupa ce l-am luat pe cioc si e asa dragut ca m-am gandit sa le impartasesc cu voi.Deci uitati-l pe cioc al meu instalator...

adorabil adorabil adorabil. mor de cioculetul lui.

3,744

Buna la toti M.A vreau sa va anunt ca mi-am luat un Bichon maltez , il am de o saptamana , este un dulce dulce, dar ma chinui cu el sa facem pipi si caca unde trebuie nu prin casa , are doar 2 luni jum , face si la pempers dar mai face si pe unde vrea el, il mai cert dar parca nu ii intra nimik in capul ala mic al lui , ca imi vine sa il mananc si cand face pipi si il cert daca l-ati vedea cum sta si cum pune capul jos atunci cand face pipi aiurea este un dulce va pupik si va doresc sanatate la cioculetele voastre mari

3,745 (edited by tomanicoleta 27-10-2012 17:24)

anamarialaura wrote:

Buna la toti M.A vreau sa va anunt ca mi-am luat un Bichon maltez , il am de o saptamana , este un dulce dulce, dar ma chinui cu el sa facem pipi si caca unde trebuie nu prin casa , are doar 2 luni jum , face si la pempers dar mai face si pe unde vrea el, il mai cert dar parca nu ii intra nimik in capul ala mic al lui , ca imi vine sa il mananc si cand face pipi si il cert daca l-ati vedea cum sta si cum pune capul jos atunci cand face pipi aiurea este un dulce va pupik si va doresc sanatate la cioculetele voastre mari

sa-ti traiasca ! o sa se invete el pana la urma.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 27-10-2012 18:23[/merge_posts_bbcode]

veronica1 wrote:

Toata ziua ma joc si fac nebunii, dar mamy ma iubeste si nu ma cearta

esti o dulcica..si o adorabila.

[merge_posts_bbcode]Adaugat: 27-10-2012 18:24[/merge_posts_bbcode]

kriss wrote:

cat de dragut e cu cheia in cioc  :malex:  si eu mor dupa Co atunci cd il vad cu diverse obiecte ,unele chiar mai mari decat el :dans:

cocutu tau e dragostea mea .. sa ne mai pui si noua poze ca nu ati mai vizitat site-ul de ceva timp.

3,746

Au voie sa manance nuca de cocos ?

3,747

Bun venit pentru noii prieteni.  :heart: O placere sa vezi atatia alexei frumosi.
Alexi va saluta si va pupa.... :pup:
http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/1zQfe-18F-11.jpg
http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/1zQfe-18A-11.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,748

Buna ziua!In sfarsit am ajuns acasa,deja am inceput sa vorbim,sa mieunam,sa stam pe umar si cel mai frumos moment a fost in care i am dat cu fas fas sa l spal....a venit spre mine,si a intins pieptul in fata si cu capul pe spate,ziceai ca este un barbat mandru asa...nu stiu a fost dragalas rauuu.O sa l filmez data viitoare.Acum am o mica problema,nu gasesc voliera,am tot cautat pe net si n am gasit nimic sa mi placa.Voi de unde le ati luat sau are cineva de vanzare???Astept raspuns,multumesc frumos! :iubareti:

Smile no matter what <3

3,749

miau.anamaria wrote:

Buna ziua!In sfarsit am ajuns acasa,deja am inceput sa vorbim,sa mieunam,sa stam pe umar si cel mai frumos moment a fost in care i am dat cu fas fas sa l spal....a venit spre mine,si a intins pieptul in fata si cu capul pe spate,ziceai ca este un barbat mandru asa...nu stiu a fost dragalas rauuu.O sa l filmez data viitoare.Acum am o mica problema,nu gasesc voliera,am tot cautat pe net si n am gasit nimic sa mi placa.Voi de unde le ati luat sau are cineva de vanzare???Astept raspuns,multumesc frumos! :iubareti:

imi imaginez
. ce fel de colivie vrei, cam la cat? gasesti la petshopurile online.
http://www.maxi-pet.ro/Proizvodi.aspx?filters=7af77768-72e0-4151-bf09-b78fa32ef249|e26350a2-311b-4252-aa68-bcb64e49ec2c|326cb451-9bb2-467d-9219-e9e62b13116d|56f4c48a-5916-41c1-b83a-23a6bb07ab29

3,750 (edited by miau.anamaria 29-10-2012 16:32)

tomanicoleta wrote:
miau.anamaria wrote:

imi imaginez
. ce fel de colivie vrei, cam la cat? gasesti la petshopurile online.
http://www.maxi-pet.ro/Proizvodi.aspx?filters=7af77768-72e0-4151-bf09-b78fa32ef249|e26350a2-311b-4252-aa68-bcb64e49ec2c|326cb451-9bb2-467d-9219-e9e62b13116d|56f4c48a-5916-41c1-b83a-23a6bb07ab29

As vrea ca asta,imi place mult dar n am gasito...asa am vazut si pe aici ca au achizitionat.M am uitat pe pet shop si sunt prea simple sad
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 29-10-2012 16:32[/merge_posts_bbcode]

am susan cu migdale si miere,are voie sa i dau??

Smile no matter what <3