3,701 (edited by veronica1 19-10-2012 19:37)

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Mi-a luat mamy casuta noua pentru ca pe cealalta am rupt-o atat de rau incat taty nu a mai avut cum sa o repare
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 19-10-2012 19:37[/merge_posts_bbcode]

A fost un pic mai greu, la inceput, pana m-am acomodat cu ea, dar acum sunt ok

3,702

veronica1 wrote:

Mi-a luat mamy casuta noua pentru ca pe cealalta am rupt-o atat de rau incat taty nu a mai avut cum sa o repare
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 19-10-2012 19:37[/merge_posts_bbcode]

A fost un pic mai greu, la inceput, pana m-am acomodat cu ea, dar acum sunt ok

e foarte frumoasa.. parca nu-mi vine sa-mi cred ochilor ca doarme acolo.. eu i-am facut cortulet si nici chip sa se apropie macar..
ai o fetita exceptionala  :hug:

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

3,703

Iti multumim Nicoleta. Dupa ce a rupt-o pe prima si i-am luat-o a plans 3 ore pana am venit cu cea noua. A studiat-o si pe afara si in interior, dupa care a intrat. Mie imi era teama ca, nemaifiind ca prima, nu se va acomoda cu ea, dar a fost super OK. Va pupicim dulce pe toti.

3,704

buna...ce mai faceti?noi suntem bine,sanatosi ,frumosi si nazdravani...facem numai prostiute si vrem multe jucarioare...foarte frumoasa casuta...lui dodo nu cred ca i-ar lua mai mult de doua zile sa o pape...pupici multi pe cioculete frumoase

3,705 (edited by tomanicoleta 24-10-2012 10:59)

veronica1 wrote:

Iti multumim Nicoleta. Dupa ce a rupt-o pe prima si i-am luat-o a plans 3 ore pana am venit cu cea noua. A studiat-o si pe afara si in interior, dupa care a intrat. Mie imi era teama ca, nemaifiind ca prima, nu se va acomoda cu ea, dar a fost super OK. Va pupicim dulce pe toti.

si totusi a intrat,... ce mi-ar place sa fie si al meu asa.. el defapt ea stie doar sa tipe de la sculare pana la culcare..
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 24-10-2012 11:59[/merge_posts_bbcode]

mika wrote:

buna...ce mai faceti?noi suntem bine,sanatosi ,frumosi si nazdravani...facem numai prostiute si vrem multe jucarioare...foarte frumoasa casuta...lui dodo nu cred ca i-ar lua mai mult de doua zile sa o pape...pupici multi pe cioculete frumoase

te mai asteptam cu pozici sa-l mai vedem si noi pe dodo , ne e dor de el . poop

3,706 (edited by veronica1 24-10-2012 16:07)

La noi, in casa, toata lumea face treaba
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 24-10-2012 16:07[/merge_posts_bbcode]

M-a prins mamy si m-a certat

3,707

Salut.Sunt nou pe forumul asta dar l-am citit de la cap la cap.Sa va traiasca alexandrii smile  Am sa urc si eu cateva poze cu 'animalul' meu (asa il alint).Deasemenea nu stiu daca deranjeaza pe cineva sau nu dar i-am luat o voliera mare si vechiul loc de joaca il tin degeaba.Daca e careva interesat sa ma contacteze.Nu mai arata ca in poza pentru ca a ros ciocu meu tot ce putea roade insa se reface foarte usor.

Vand loc de joaca asemanator cu cel din poza de profil second-hand.Detalii prin MP

3,708 (edited by tomanicoleta 24-10-2012 19:49)

bulgaru83 bun venit .. ai un alexoi foarte frumos..sa-ti traiasca..
ce pret are locul de joaca?

veronica ai o gramada de ajutoare, termini treaba numai decat.. e tare dulce:malex:

3,709

Bine ai venit printre noi bulgaru83

3,710

Salut si bine ai venit, as dori eu locul de joaca, astept mesaj pe privat cu pretul.

3,711

Bine v-am gasit.Wow ce rapizi sunteti!Multumesc pentru aprecieri si sa va traiasca si ciocurile voastre.
    Veronica as vrea sa stiu si eu de unde ii pot lua o casuta si pt al meu.Ca sa ii fac de lucru sa roada cateva zile ca ne roade urechile...la propriu smile)

Vand loc de joaca asemanator cu cel din poza de profil second-hand.Detalii prin MP

3,712

Buna bulgaru83, casuta am luat-o din Hornbach, dar trebuie sa iti mentionez un lucru foarte important, si anume - trebuie decupata putin in spate ca sa ii poata avea loc si codita (afara). Uita-te bine, la a lui Theo, in spate. Scarita laterala o avem de la cea veche, pe care a rupt-o. Va pupicim pe toti

3,713 (edited by miau.anamaria 26-10-2012 00:29)

Buna seara!Astazi am devenit mamica,il cheama Pacco si deja m am indragostit.Am stat azi toata ziua si m am documentat despre acesta rasa uimitoare si am dat de forumul acesta,este incredibil,m a ajutat f mult si inca nu l am terminat,am citit si despre micul Alexander dar mai am.Pacco este un mascult,nu stiu exact varsta,foarte jucaus.Nu ma lasa sa ma apropii de cusca lui decat daca am ceva sa i dau sa pape,mi a mancat din mana,a inceput sa scoata niste sunete,dar cam timid.As doriiii sa stiu si eu cum il spal sau cum il invat sa se spele?Inca nu i am dat drumul smile prin casa deoarece vreau sa se acomodeze si sa se obisnuiasca cu noua lui mamica.O sa postez cat mai des si ma bucur ca am intrat in aceasta frumoasa familie de aici.Pacco al meu nu are dunga alba de la ochi,o are spre galben-maroniu...are ceva sau asa sunt ochii lui?Din pacatr am citit prea tarziu si i am dat baton cu calciu luat de la pet shop,am inteles ca nu este bun si i am mai dat seminte de floarea soarelui fara sare dar prajite.I am luat si mancare speciala de la petshop,este buna sau ii dau doar fructe si legume?Multumesc!
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 26-10-2012 00:29[/merge_posts_bbcode]

Stiu ca aceasta cusca este fffff mica dar ma repet,abia astazi l am primit si inca nu am ajuns acasa,pe luni o sa aibe o noua casuta mare.Pana atunci casuta mea v a fi casuta lui,o sa zboare prin ea,sper doar sa nu mi distruga mobila sad O sa incer sa l invat sa si faca nevoile doar in cusca.Sper sa va placa copilasul meu

Smile no matter what <3

3,714 (edited by Estera 26-10-2012 06:25)

E un dulce micutul. Sa-ti traiasca si sper ca sa fiti cei mai buni prieteni.

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,715 (edited by miau.anamaria 26-10-2012 09:22)

Multumesc frumos Estera.Pai deja ne placem,dormim in acrlasi timp,ne trezim,ne intindem smile) Abia astept sa ajung acasa si sa i dau drumul prin casa,sa vad daca ma lasa sa l mangai sau daca vine la mine pe umar.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 26-10-2012 09:22[/merge_posts_bbcode]

Am si eu o intrebare,cata mancare trebuie sa i dau zilnic,n am citit pe forum despre asta sad ..N as vrea sa l indop sau sa i dau prea putina mancare.De dim de ex a papat o felie de mar(jumate pe jos),putin ou fiert,o bucatica mica de biscuite,o felie mica de rosie si 4-5 seminte de floarea soarelui.Este prea mult?Si urm masa cand treb sa i o dau? Aici papa biscuitele,2 guri si restul l a aruncat pe jos :hihi:

Smile no matter what <3

3,716

Sunt PACO si am doi anisori vorbesc foarte mult, sunt un dulce, dar nu stie mami sa  puna filmuletul sa-l vedeti si voi.Va pupic dulce pe toti

3,717

Sa ti traiasca!Dragalas.Dar am impresia ca este o pacolita smile

Smile no matter what <3

3,718 (edited by alexandraradoi 26-10-2012 09:28)

Multumesc mult, nu stiu ce este,  nu conteaza eu il iubesc mult

3,719 (edited by Estera 26-10-2012 10:33)

miau.anamaria amestec de seminte din comert special pentru papagali trebuie sa aiba intotdeauna la discretie si apa bineinteles, iar cu fructe si legume doar ii mai suplimentezi mesele. Stai linistita ca el stie cand sa se opreasca din mancat  tongue
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 26-10-2012 10:33:14 am[/merge_posts_bbcode]

alexandraradoi foarte dragalas piticul tau  :pup:

Animalele mele : Alex - papagal Nimfa, Teddy - catel Bichon Havanese, Dolly - pisica,  Suzy - hamster Campbell, 16 Zebrute Australiene, 3 Pescarusi Japonezi

3,720

Multumesc mult estera

3,721 (edited by miau.anamaria 26-10-2012 11:52)

Multumesc mult Estera.Apa i o schim de 2-3 ori pe zi,semintele le are acolo in permanenta.Alexandraradoi normal ca o iubesi.Dar tot n am aflat cum ii fac baie,are codita murdara sad.Astazi i am dat drumul este tare fericit,se joaca cu un dop,acum nu stiu cum il mai bag in casuta lui ca este pe dulap si e cam inalt.Va pup
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 26-10-2012 11:52[/merge_posts_bbcode]

Nu m a lasat sa l ating nici in afara coliviei sad Nici n a venit pe mine.... dar am rabdare.

Smile no matter what <3

3,722 (edited by tomanicoleta 26-10-2012 12:06)

miau.anamaria wrote:

Buna seara!Astazi am devenit mamica,il cheama Pacco si deja m am indragostit.Am stat azi toata ziua si m am documentat despre acesta rasa uimitoare si am dat de forumul acesta,este incredibil,m a ajutat f mult si inca nu l am terminat,am citit si despre micul Alexander dar mai am.Pacco este un mascult,nu stiu exact varsta,foarte jucaus.Nu ma lasa sa ma apropii de cusca lui decat daca am ceva sa i dau sa pape,mi a mancat din mana,a inceput sa scoata niste sunete,dar cam timid.As doriiii sa stiu si eu cum il spal sau cum il invat sa se spele?Inca nu i am dat drumul smile prin casa deoarece vreau sa se acomodeze si sa se obisnuiasca cu noua lui mamica.O sa postez cat mai des si ma bucur ca am intrat in aceasta frumoasa familie de aici.Pacco al meu nu are dunga alba de la ochi,o are spre galben-maroniu...are ceva sau asa sunt ochii lui?Din pacatr am citit prea tarziu si i am dat baton cu calciu luat de la pet shop,am inteles ca nu este bun si i am mai dat seminte de floarea soarelui fara sare dar prajite.I am luat si mancare speciala de la petshop,este buna sau ii dau doar fructe si legume?Multumesc!
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 26-10-2012 00:29[/merge_posts_bbcode]

Stiu ca aceasta cusca este fffff mica dar ma repet,abia astazi l am primit si inca nu am ajuns acasa,pe luni o sa aibe o noua casuta mare.Pana atunci casuta mea v a fi casuta lui,o sa zboare prin ea,sper doar sa nu mi distruga mobila sad O sa incer sa l invat sa si faca nevoile doar in cusca.Sper sa va placa copilasul meu

Bun venit , sa-ti traiasca puiutul. ai un  :malex:  superb..
Foarte bine ca il mai lasi ,ii trebuie timp de acomodare o saptamana/doua sa cunoasca locul bine.
Mancare trebuie sa aiba mereu ,si ii dai si fructe si legume zilnic dar nu foarte multe..
Baton de calciu eu i-am dat lui pako al meu(micul alex)
Baie o sa faca singurel cand o se acomodeze(dureaza un pic,pana te cunoaste, pana se invata cu camere, app e ft important sa nu-l muti prea des, adik daca i-ai stabilit un loc acolo sa ramana). al meu avea cadita speciala pentu ei insa s-a indragostit de o oala si numai acolo face baie.. o sa vezi ca o sa fie atras de sunetul apei si o sa vina singurel.
Cu intratul in colivie e mai greu la inceput, insa cand i se face fomica o sa intre singur. al meu stie ca daca se face intuneric in  camera si ramane decat lumina tv intra imediat., dar la inceput alergam dupa el de ma plictiseam ..
E foarte important sa-i dai o colivie pe masura cat mai curand.
Pentru orice alceva ma gasesti aici..iti stau la dispozitie..
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 26-10-2012 13:06[/merge_posts_bbcode]

alexandraradoi wrote:

Sunt PACO si am doi anisori vorbesc foarte mult, sunt un dulce, dar nu stie mami sa  puna filmuletul sa-l vedeti si voi.Va pupic dulce pe toti

esti foarte frumos pako..
mami trebuie sa incarci fimuletul pe youtube iar apoi copiezi link-ul care iti apare pe youtube si il incadrezi in [youtube][/youtube]
sau mai usor pui doar link-ul de pe youtube si intram noi si ne uitam,

3,723 (edited by miau.anamaria 26-10-2012 13:06)

Multumesc frumos Nicoleta.Am vesti bune,a venit si s a asezat in cap,mi a dat un cainat si a mai stat putin si a zburat iar pe sifonier.Am reusit sa l bag in colivie pacalindu l cu un carton cu care se juca,acum e in casuta lui si papa smile Happy
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 26-10-2012 13:06[/merge_posts_bbcode]

gainat...scuze de greseala dar acum am vazut,e mai greu de scris pe tel tongue

Smile no matter what <3

3,724

In primul rand sa iti traiasca :malex:   .In al 2-lea rand eu vreau sa te avertizez ca ciocul meu mi-a manacat toata mobila de sufragerie.Sunt la al 2-lea rand de mobila.
Acum s-a linistit dar cand era mic asta era hobby-ul lui.Mie vrescatorul de unde l-am luat mi-a recomandat sa ii bag in casuta salcie.Ca in primul rand poate roade cat vrea si contine si un fel de calmant care il mai linisteste asa ca de cate ori vad cate un pom ma apuc sa il jupoi smile 
   Mancare ii poti pune cata vrei ca mananca decat cand ii e foame dar si prapadeste mult.Apa schimbata in fiecare dimineata.Si baie ii poti face cu un fas-fas de geamuri cu putina zeama de la o lamaie stoarsa in ea.Eu personal ii pun o mare tava cu apa(ca in poza) sus pe casuta si se balaceste cate o ora.Apoi unde nu ajunge el il mai ajut si eu...fara voia lui binenteles(tipa si fuge)  smile)

3,725 (edited by miau.anamaria 26-10-2012 13:18)

Oooo frumos,abia astept sa i vina casuta lui.Da am obs ca are o slabiciune la mobila.A inceput sa roada dar daca i spun nuuuu,se opreste.Sper ca in momentul in care ii voi lua mai multe jucarii si crengute va lasa mobila in pace.Alta pb este gainatul...peste tot sad Face mult smile)) Nici macar nu stiu cati ani are sad
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 26-10-2012 13:18[/merge_posts_bbcode]

Multumesc bulgaru.Si voua sa va traiasca copilasiiiii

Smile no matter what <3