3,676

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

veronica1 wrote:

Buna Rio, te plangi ca nu sta cu tine si eu...nu pot face un pas fara Theo. Si la baie se tine dupa noi. Nu poti fugi de ea pentru ca este inaintea noastra la usa. Nici cu cea mai buna diversiune nu poti scapa de ea si cred ca din acest motiv o ADORAM. Dar trebuie sa iti spun ca ea este libera. Cu multa rabdare si in timp veti ajunge si voi ca noi.

Parca am avea acelasi papagal. Ozzie se comporta exact la fel, pur si simplu nu am cum sa scap de el daca las usa deschisa. Atunci cand vreau sa ies din camera si ma duc spre usa vine si el repede si trebuie sa il iau pe mana si sa-l arunc iar dupa sa inchid usa f repede ca sa nu zboare dupa mine.

3,677

buna...Dodo nu iese din camera dupa noi.In schimb cand suntem cu el in camera e foarte iubitor.Daca vrem sa iesim din camera si este pe umarul nostru ,zboara imediat la el pe colivie

3,678

Va salutam pe toti. Sunt foarte supy pe Theo pentru ca este o nerusinata. Astazi, m-a muscat atat de tare, de ureche, incat mi-au dat lacrimile. De ce? Fiindca nu am vrut sa o iau cu mine la bucatarie si acum face pe nevinovata si vrea sa se joace cu mine, iar eu numai vorbesc cu ea, pana maine, ca dupa aceea iarasi ne dragalim.

3,679

mitzapch wrote:
veronica1 wrote:

Buna Rio, te plangi ca nu sta cu tine si eu...nu pot face un pas fara Theo. Si la baie se tine dupa noi. Nu poti fugi de ea pentru ca este inaintea noastra la usa. Nici cu cea mai buna diversiune nu poti scapa de ea si cred ca din acest motiv o ADORAM. Dar trebuie sa iti spun ca ea este libera. Cu multa rabdare si in timp veti ajunge si voi ca noi.

Parca am avea acelasi papagal. Ozzie se comporta exact la fel, pur si simplu nu am cum sa scap de el daca las usa deschisa. Atunci cand vreau sa ies din camera si ma duc spre usa vine si el repede si trebuie sa il iau pe mana si sa-l arunc iar dupa sa inchid usa f repede ca sa nu zboare dupa mine.

inteleg ce spui ca este libera dar eu chiar nu pot sa il las toata ziua liber pt ca doar ce ne`am mutat in casa noua si face foarte multe pagube si nu vreau sa strice mobila si lustrele din primul an smile))
o sa`l las mai liber intr`un dormitor o sa`i pun copacu acolo dar oricum incepe sa`i placa singur sa nu`l ating se salbaticeste parca si nu inteleg de ce pt ca e crescut dupa toate informatiile necesare in cresterea si ingrijirea lui.
Ai vostri cum au inceput sa vorbeasca? imi spune`ti ca vreau sa stiu daca incercarile lui Rio de a scoate niste sunete sunt incercari sa vorbeasca sau se alinta pe limbajul lui ?

You know what I like most about people? Pets.

3,680

si dodo cand a inceput sa vb scotea niste sunete mai ciudate pe care nu le intelegeam...si intr-o zi am auzit direct dodo...asta a fost primul cuvant pe care l-a zis...si l-a spus destul de clar...a spus primul cuvant pe la 7 luni

3,681

Din pacate, Theo nu vorbeste, nu zice decat un mamy, dar nu foarte clar. In rest, este foarte inteligenta si intelege ORICE vorbesc cu ea. Mai nou, nu stiu daca v-am spus, dar de cateva saptamani, la amiaza, dormim impreuna in dormitor si chiar daca se trezeste inaintea mea nu scoate nici un sunte pana nu ma trezesc. Daca a trecut de 12.30 si nu am luat-o la nany incepe si fredoneaza (nany, nany), iar cand ii este foame si nu vrea ce are pregatit, ma cauta cu cioculetul in gura si atunci stiu ca trebuie sa pape altceva. In rest este o nebunica adorabila. Va pupicim pe toti

3,682

veronica1 wrote:

Din pacate, Theo nu vorbeste, nu zice decat un mamy, dar nu foarte clar. In rest, este foarte inteligenta si intelege ORICE vorbesc cu ea. Mai nou, nu stiu daca v-am spus, dar de cateva saptamani, la amiaza, dormim impreuna in dormitor si chiar daca se trezeste inaintea mea nu scoate nici un sunte pana nu ma trezesc. Daca a trecut de 12.30 si nu am luat-o la nany incepe si fredoneaza (nany, nany), iar cand ii este foame si nu vrea ce are pregatit, ma cauta cu cioculetul in gura si atunci stiu ca trebuie sa pape altceva. In rest este o nebunica adorabila. Va pupicim pe toti

La mine faza cu dormitul se intampla dimineata. Pe la 8 - 9 dimineata cand se trezeste el Ozzie vine pe mine in pat si sta cu mine chiar si pana la 12 - 13 fara sa scoata nici un sunet, daca vede ca nu ma trazesc nici atunci vine si ma ciugule de ureche smile)
Al meu are doar 3 luni, nici nu-mi fac sperante sa vorbeasca inca si sincer nu m-ar deranja daca nu ar vorbi deloc, nu de asta l-am cumparat, eu ma bucur ca ma pot intelege cu el si ca nu face galagie absolut deloc ( ocazional dimineata cand mai trag draperia si se face lumina in camera. )

3,683

Si Cocutu meu a devenit foarte cuminte,ocazional mai tipa dar in schimb de cand e cu Hector nu am treba se joaca impreuna iar cum dispare catelul din peisaj imediat il cheama..si el e prezent.. :malex:
pupam dulce pe toti :dans:

Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult animalele!

3,684

Ce frumos smile cate luni are Hector? smile

- Bianca

3,685

kriss wrote:

Si Cocutu meu a devenit foarte cuminte,ocazional mai tipa dar in schimb de cand e cu Hector nu am treba se joaca impreuna iar cum dispare catelul din peisaj imediat il cheama..si el e prezent.. :malex:
pupam dulce pe toti :dans:

Vai ai niste animale minunate :heart: .

Dupa ani buni am ramas cu un singur animal si anume Paulie :malex:
:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

3,686

Va multumesc frumos..Hector are 4 luni si nu exista sa fi suparat sau sa nu te joci cu el,dar ce ma bucura cel mai tare este faptul ca se intelege foarte bine cu Coco :malex:  si cum v am spus daca Coco nu l vede imediat il striga e asa dragut poate reusesc sa fac un video :dans:

3,687 (edited by tomanicoleta 29-09-2012 21:08)

mitzapch wrote:

Cred ca m-am panicat cam rau.. astazi vad ca il foloseste la fel ca in fiecare zi desi are momente cand il mai ridica, multumesc frumos !

am citit postarile tare si mi-a parut tare rau sa aud de lovitura micutului, insa acum ma  bucur daca spui ca acum face tot ce facea, asta fiind semn ca nu e foarte grav, micul alex al meu, are momente cat tine piciorusul ascus, doarme intr-unul , e un comportament normal..
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 29-09-2012 22:08[/merge_posts_bbcode]

m-am pus la curent cu postarile voastre din ultimul timp si ma bucuur mult sa aud lucuri bune, va pup si pe voi si pe verzisori, mi-a fost dor de voi, de site.. :*

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

3,688

Buna
Nico dar ai lipsit ceva timp,s a intamplat ceva? ne ai lipsit...cel putin mie si lui Co!
pupici multi tuturor si o duminica placuta!

3,689

kriss wrote:

Buna
Nico dar ai lipsit ceva timp,s a intamplat ceva? ne ai lipsit...cel putin mie si lui Co!
pupici multi tuturor si o duminica placuta!

am lipsit ca mi se stricase pc-ul.. mi-a fost foarte greu ca eram obisnuita sa stau non stop pe latifa.. va pup.

3,690

Si eu care am zis ca am marar pentru la iarna.

3,691

Salut, aveti idee unde as putea gasi asa ceva ?
Este vorba despre aceste bete flexibile pentru papagali care pot fi utilizate atat in colivie cat si in afara acesteia.

3,692 (edited by suana 12-10-2012 09:26)

Alexi va saluta    :pup:   :malex:
http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/images2.jpg
http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0048.jpg
http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0032.jpg

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,693

va saluta    :pup:   :malex:

frumusete cata coada ai.. e superba !!! ce-ti da mami sa papi de a crescut asa??nici nu am mai vazut coada asa de mare.. sa ai grija de ea..
te pup si pe tine si pe mami. besk

3,694 (edited by suana 12-10-2012 18:21)

Intotdeauna a avut coada asta.Si pastram penajul cu multi morcovei,pe care-i furam de la iepuras  :hihi: ,stafide,nuci,alune de padure ,fructe si multe vitamine.Pupacim si noi  :pup:  :malex:
Voi va pregatitzi de halloween....?!

http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/786238057_706066.gif

mitzpach-incearca la pet-shop-urile online.

Veronica,isi face si ea camarutza ei cu provizii de iarna  smile

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,695 (edited by carmeryne 12-10-2012 17:15)

suana wrote:

Aia da coada mare  :wow:  parc-ar fi un Quetzal  :malex:
Este unul dintre cei mai frumosi alexei pe care i-am vazut :heart:

3,696

carmeryne wrote:
suana wrote:

Aia da coada mare  :wow:  parc-ar fi un Quetzal  :malex:
Este unul dintre cei mai frumosi alexei pe care i-am vazut :heart:

Ai dreptate are o coada asa de lunga :heart: .E miinunat :wow: .

Dupa ani buni am ramas cu un singur animal si anume Paulie :malex:
:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

3,697

Rio creste dar cioculetul lui tot nu se`nroseste smile) Pozele urmatoare sunt dovezile clare ca Rio nu a stat cuminte, cum ne asteptam de altfel smile

3,698

Superba a doua poza :heart:

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

3,699

rio wrote:

Rio creste dar cioculetul lui tot nu se`nroseste smile) Pozele urmatoare sunt dovezile clare ca Rio nu a stat cuminte, cum ne asteptam de altfel smile

e superb,, lasa ca e fumos si cu cioculetul asa.. foarte reusita a doua poza si a patra.. cum de ai reusit sa-l suprinzi asa cu aripile deschise?. . e adorabil.

3,700

e usor sa`l surprind in situatii din astea pt ca e inebunit dupa aparatu de fotografiat, de cate ori il vede zboara si se aseaza pe el smile))