13,001

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

ce frumos sa facut :heart:  sa-ti traiasca!

gaby354 wrote:

Coco :hug:

Animalele sunt lumea mea! :heart:

13,002

Multumesc :hihi:

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

13,003 (edited by gilbertmelki 29-09-2012 07:33)

Primele rezultate big_smile
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 29-09-2012 07:33[/merge_posts_bbcode]

Primele rezultate sunt doi puiuti...numai ca nu se mai upload-eaza pozele...latifa daca vrei sa ma ajuti big_smile
Multumesc

28 Perusi :perusi: , o pereche de Nimfe :nimfa: :grey: , 5 Agapici

http://toculetabel.sunphoto.ro/

13,004

Ce baiat mandru avem aici big_smile Sa-ti traiasca Gaby :heart:

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

13,005

Mersi wink

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

13,006

micutii mei ... tongue

13,007

Ce frumosi sunt  :heart:  poate le faci la fiecare o poza sa se vada bine,i-am urmarit de cand ai postat ca au iesit din ou si sunt curioasa cum a evoluat fiecare smile se vede in poze cat decat,dar ar fi mai frumos poze individuale smile daca poti,desigur smile

- Bianca

13,008 (edited by aleku 29-09-2012 13:13)

tongue:d
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 29-09-2012 13:13[/merge_posts_bbcode]

cand ii bag la loc, am sa incerc sa le fac si poze individuale tongue

13,009

o camera cu aripi... :k: ........le dai drumul afara cu randul??sa-ti traiasca toti si toate [am inclus si nimfele..]

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

13,010

foarte frumosi inaripati tai :hihi:

aleku wrote:

micutii mei ... tongue

13,011 (edited by aleku 30-09-2012 08:39)

multumesc... da cu randul ... iti dai seama ce ar fi sa le dau drumul la toti odata:)) dar mai mult mi-e frica sa nu se loveasca.

din pacate nu am mai apucat sa le fac poza la fiecare in parte, dar cu prima ocazie cand am timp ii pozez tongue
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 30-09-2012 08:39[/merge_posts_bbcode]

dupa cum am promis... de la mic la mare...

e posibil ca fiind inca pui, femele sa aiba comportament de baieti? adica.. am vazut femele care se duceau langa alte femele, se giugiuleau, le hraneau pe celelalte, ridicau piciorul sa pun pe cealalta femela, cum face masculul...etc ....comportament tipic maculin...

13,012

Frumosi s-au facut smile tare frumosi,mult succes de stapani iubitori  :heart:

- Bianca

13,013

Multumesc!

13,014

aleku, si femela mea face lafel,hraneste masculul,si cand canta baiatul este mai tacut nu chiraie vorbeste incet,pe fetita nu am vazut'o niciodata vorbind cum vorbeste masculul,ia doar tipa big_smile

13,015

O familie frumoasa si numeroasa :heart:

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-

13,016

am mai crescut,si acum stam pe deget :hihi:

13,017

Ce de frumuseti si noi am mai crescut si facem numai prostii :hihi:

13,018

Cate frumuseti pe aici :heart:

-Marina-

13,019

ce mi-ar place si mie sa stea pe deget si sa fie blanzi, dar numai eu stiu cat m-au muscat pana am reusit sa-i pozez smile))

13,020

aleku tu ai mai multi ca noi,trebuie munca multa si rabdare lafel  pana ati stau toti pe deget,daca stateau parinti poate se invatau si ei  wink

13,021

la mine ca sa ma joc cu puiul trebuie sa duc parintii in alta camera ca daca vede parntii ca se agita se agita si el smile

13,022 (edited by suana 02-10-2012 11:04)

N-am mai scris de mult la mititeii astia scumpi....Din pacate una din fetitze mi-a murit, dupa 2 saptamani de lupta,boala a invins si a plecat dincolo de curcubeu. sad Iar acum cea de-a doua fetitza are probleme,insa din fericire  se pare ca suntem mai puternice... :heart:
M-am speriat tare,fiind al 2-lea perus bolnav sa nu fie ceva care sa ii afecteze pe toti.Din fericire restul sunt super ok,i-am monitorizat atent si indeaproape.Vroiam sa va spun sa puneti la micuti sa aiba tot timpul nisip si carbune pentru digestie ,e foarte important.O perioada am scos si eu nisipul insa cand l-am pus efectiv s-au napustit asupra lui.E bine,mai ales cand se schimba anotimpul sa aiba si vitamina C si propolis in apa de baut.Inca perusica mica e sub tratament intens,insa ieri a baut singura apa prima data dupa aproape 2 saptamani.A avut o cadere si o revenire spectaculoasa ieri....Efectiv s-a cuibarit singura in mana mea si am tinut-o asa mult timp la caldura pana cand am simtit ca se inmoaie si parca nu mai exista.....Am fugit la clinica si mi-au dat glucoza si un complex puternic de vitamine pe care i le-am administrat rapid.Si fetita mea si-a revenit ,a reiceput sa manance si s-a ridicat pe bara.M-a terminat ziua de ieri insa sunt bucuroasa ca e mai bine.Nu m-am lasat si am luptat ,stiind ca are sanse ,m-am agatat de ele ,fara sa renuntam.

Intre timp un baietel  a venit in familia noastra,un englez stilat,super frumos. :heart:  :perus:

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

13,023

Ramona, imi pare rau de fetita ta sad dar in acelasi timp ma bucur pentru al doilea suflet care s-a aratat a fi mai puternic :pup: Multa sanatate :heart:

-Marina-

13,024

Oare de ce fetitelor mele li se face in perioada asta nasucul maroniu? Adica cea pe care o credeam baietel il are maroniu complet , iar printesei incepe sa i se faca acum , dar totusi este toamna , asta nu ar trevui sa se intample primavara ?

Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea sad
*(Stefi)

13,025

pai maro se face cand e in calduri :)si la a mea a inceput iar sa i se faca maro smile