Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
ce frumos sa facut :heart: sa-ti traiasca!
Coco :hug:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
ce frumos sa facut :heart: sa-ti traiasca!
Coco :hug:
Multumesc :hihi:
Primele rezultate
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 29-09-2012 07:33[/merge_posts_bbcode]
Primele rezultate sunt doi puiuti...numai ca nu se mai upload-eaza pozele...latifa daca vrei sa ma ajuti
Multumesc
Ce baiat mandru avem aici Sa-ti traiasca Gaby :heart:
Mersi
micutii mei ...
Ce frumosi sunt :heart: poate le faci la fiecare o poza sa se vada bine,i-am urmarit de cand ai postat ca au iesit din ou si sunt curioasa cum a evoluat fiecare se vede in poze cat decat,dar ar fi mai frumos poze individuale
daca poti,desigur
:d
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 29-09-2012 13:13[/merge_posts_bbcode]
cand ii bag la loc, am sa incerc sa le fac si poze individuale
o camera cu aripi... :k: ........le dai drumul afara cu randul??sa-ti traiasca toti si toate [am inclus si nimfele..]
foarte frumosi inaripati tai :hihi:
micutii mei ...
multumesc... da cu randul ... iti dai seama ce ar fi sa le dau drumul la toti odata:)) dar mai mult mi-e frica sa nu se loveasca.
din pacate nu am mai apucat sa le fac poza la fiecare in parte, dar cu prima ocazie cand am timp ii pozez
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 30-09-2012 08:39[/merge_posts_bbcode]
dupa cum am promis... de la mic la mare...
e posibil ca fiind inca pui, femele sa aiba comportament de baieti? adica.. am vazut femele care se duceau langa alte femele, se giugiuleau, le hraneau pe celelalte, ridicau piciorul sa pun pe cealalta femela, cum face masculul...etc ....comportament tipic maculin...
Frumosi s-au facut tare frumosi,mult succes de stapani iubitori :heart:
Multumesc!
aleku, si femela mea face lafel,hraneste masculul,si cand canta baiatul este mai tacut nu chiraie vorbeste incet,pe fetita nu am vazut'o niciodata vorbind cum vorbeste masculul,ia doar tipa
O familie frumoasa si numeroasa :heart:
am mai crescut,si acum stam pe deget :hihi:
Ce de frumuseti si noi am mai crescut si facem numai prostii :hihi:
Cate frumuseti pe aici :heart:
ce mi-ar place si mie sa stea pe deget si sa fie blanzi, dar numai eu stiu cat m-au muscat pana am reusit sa-i pozez ))
aleku tu ai mai multi ca noi,trebuie munca multa si rabdare lafel pana ati stau toti pe deget,daca stateau parinti poate se invatau si ei
la mine ca sa ma joc cu puiul trebuie sa duc parintii in alta camera ca daca vede parntii ca se agita se agita si el
N-am mai scris de mult la mititeii astia scumpi....Din pacate una din fetitze mi-a murit, dupa 2 saptamani de lupta,boala a invins si a plecat dincolo de curcubeu. Iar acum cea de-a doua fetitza are probleme,insa din fericire se pare ca suntem mai puternice... :heart:
M-am speriat tare,fiind al 2-lea perus bolnav sa nu fie ceva care sa ii afecteze pe toti.Din fericire restul sunt super ok,i-am monitorizat atent si indeaproape.Vroiam sa va spun sa puneti la micuti sa aiba tot timpul nisip si carbune pentru digestie ,e foarte important.O perioada am scos si eu nisipul insa cand l-am pus efectiv s-au napustit asupra lui.E bine,mai ales cand se schimba anotimpul sa aiba si vitamina C si propolis in apa de baut.Inca perusica mica e sub tratament intens,insa ieri a baut singura apa prima data dupa aproape 2 saptamani.A avut o cadere si o revenire spectaculoasa ieri....Efectiv s-a cuibarit singura in mana mea si am tinut-o asa mult timp la caldura pana cand am simtit ca se inmoaie si parca nu mai exista.....Am fugit la clinica si mi-au dat glucoza si un complex puternic de vitamine pe care i le-am administrat rapid.Si fetita mea si-a revenit ,a reiceput sa manance si s-a ridicat pe bara.M-a terminat ziua de ieri insa sunt bucuroasa ca e mai bine.Nu m-am lasat si am luptat ,stiind ca are sanse ,m-am agatat de ele ,fara sa renuntam.
Intre timp un baietel a venit in familia noastra,un englez stilat,super frumos. :heart: :perus:
Ramona, imi pare rau de fetita ta dar in acelasi timp ma bucur pentru al doilea suflet care s-a aratat a fi mai puternic :pup: Multa sanatate :heart:
Oare de ce fetitelor mele li se face in perioada asta nasucul maroniu? Adica cea pe care o credeam baietel il are maroniu complet , iar printesei incepe sa i se faca acum , dar totusi este toamna , asta nu ar trevui sa se intample primavara ?
pai maro se face cand e in calduri :)si la a mea a inceput iar sa i se faca maro
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus