Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
patriciuca wrote:Nu stiu.Acel negru l-a avut de cand l-am luat.L-am intrebat pe crescator si a spus ca asa i-au crescut penele de prima data.
De deagat nu strange.Asa imi arata el ca i-a fost dor de mine :hihi: .Cand am venit din vacanta nu a mai dat drumul degetuli cam 30 de minute.E foarte balnd da pupa si pe nas si da si noroc cu labuta.
Aici ai o poza cu da pupa pe nad dar nu am reusit sa ii fac una cand da noroc.e adorabil. sa-ti traiasca.. al meu daca prinde degetul 2 secunde e direct sange.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 31-08-2012 12:38[/merge_posts_bbcode]man wrote:Ieri mi-am cumparat un micul alexander de la un crescator. Are culoarea albastra.Crescatorul mi-a zis cai baietel. Ii adevarat??
Inca na scos niciun sunet. De ce?sa-ti traiasca. e fumos.. pana la 3 ani nu prea ai cum sa sti daca e fata/baiat...
iar suntete nu a scos pentru ca abia se acomodeaza si el.. sa nu-i dai drumu decat dupa 2 saptamani dupa ce a invatat camera si sa nu-i muti locul .
Multumesc mult.Si se va cumintii si pako al tau te asigur.Asa era si Paulie musca foarte rau mi-a facut o gaura in ureche si crede-ma am umbalt foarte mult timp cu manusa.Imi era tare frica de el dar intr- zi m-am saturat a am o gramada de bandaje pe maini asa ca mi-am luat 4-5 perechi de manusi,un cojoc de iarna si niste urechiuse pentru frig.Zici ca mergeam in armata .Si l-am luat l-am pus pe cojoc si am inceput sa il mangai sa il pup...etc. si s-a obijmuit.Desi a durat ceva nu s-a stresat si acum stie ca la 6 trebuie sa iasa afara sa ne uitam la televizor la o emisiune de pe animal planet
.Si in timpul acestei mai si mananca si bea apa(stam in pat)
.
Noroc si pupici lui Pako.
:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica: si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei