4,626

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

tomanicoleta wrote:
patriciuca wrote:

Nu stiu.Acel negru l-a  avut de cand l-am luat.L-am intrebat pe crescator si a spus ca asa i-au crescut penele de prima data.
De deagat nu strange.Asa imi arata el ca i-a fost dor de mine :hihi: .Cand am venit din vacanta nu a mai dat drumul degetuli cam 30 de minute smile .E foarte balnd da pupa si pe nas si da si noroc cu labuta.
Aici ai o poza cu da pupa pe nad dar nu am reusit sa ii fac una cand da noroc.

e adorabil. sa-ti traiasca.. al meu daca prinde degetul 2 secunde e direct sange.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 31-08-2012 12:38[/merge_posts_bbcode]

man wrote:

Ieri mi-am cumparat un micul alexander de la un crescator. Are culoarea albastra.Crescatorul mi-a zis cai baietel. Ii adevarat??
Inca na scos niciun sunet. De ce?

sa-ti traiasca. e fumos.. pana la 3 ani nu prea ai cum sa sti daca e fata/baiat...
iar suntete nu a scos pentru ca abia se acomodeaza si el.. sa nu-i dai drumu decat dupa 2 saptamani dupa ce a invatat camera si sa nu-i muti locul .

Multumesc mult.Si se va cumintii si pako al tau te asigur.Asa era si Paulie musca foarte rau mi-a facut o gaura in ureche si crede-ma am umbalt foarte mult timp cu manusa.Imi era tare frica de el dar intr- zi m-am saturat a am o gramada de bandaje pe maini asa ca mi-am luat 4-5 perechi de manusi,un cojoc de iarna si niste urechiuse pentru frig.Zici ca mergeam in armata smile .Si l-am luat l-am pus pe cojoc si am inceput sa il mangai sa il pup...etc. si s-a obijmuit.Desi a durat ceva nu s-a stresat si acum stie ca la 6 trebuie sa iasa afara sa ne uitam la televizor la o emisiune de pe animal planet smile .Si in timpul acestei mai si mananca si bea apa(stam in pat) smile .

Noroc si pupici lui Pako.

Dupa ani buni am ramas cu un singur animal si anume Paulie :malex:
:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

4,627

si pe mine ma prins de ureche dar am tipat si mi-a dat drumul repede. mi-e foarte frica de el, mai ales cand se repede asa aplecat..

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

4,628 (edited by patriciuca 31-08-2012 13:10)

Asa a facut si Paulie.Si acum inca am sentimentul acela ca ma va apuca de ureche cand e pe umarul meu.Incearca metoda mea.Iti pui mult perechi de manusi si incerci sa il mangai.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 31-08-2012 14:10[/merge_posts_bbcode]

man wrote:

Nustiu cat timp are. Crescatorul Mia zis cai din anu asta. Cai pui.

Atunci nu poti sti sigur ca e baietel.

:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

4,629

Crescatorul mi-a zis ca poate fi baiat dar nui sigur. Eu sper sa fie baiat adica nu conteaza ce ii atat timp cat al iubesc.

4,630

Ai dreptate :heart: .

4,631

man wrote:

Crescatorul mi-a zis ca poate fi baiat dar nui sigur. Eu sper sa fie baiat adica nu conteaza ce ii atat timp cat al iubesc.

si mie mi sa spus ca e baiat, dar are 2 ani si 3 luni si nu ia aparut gulerasul, inca mai sper,, dar nu conteaza ce e, doar ca baiat as fi vrut sa fie doar pentu guler atat.

4,632

Schimba betele din colivie, pune niste cozi de matura ( netrata chimic ) de asemenea schimba si recipientele de apa si mancare. Lor de trebuie ceva mare din care sa pot manca si bea apa lejer.
Uita-te in topicul Marele alexander, poti sa iti faci o idee cum am amenajat eu colivia.

Multa sanatate si bafta iti doresc !

4,633 (edited by patriciuca 31-08-2012 15:50)

Un filmlet nou cu Paulie smile .

P.S.Scuzati calitatea.E cam intuneric si cu becul aprins.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 31-08-2012 16:50[/merge_posts_bbcode]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zACUgP90ixU&feature=youtu.be[/youtube]

Sucze filmuletul e aici :rusine: .

4,634

Cred ca data in care s-a nascut dino ( ca asa il cheama pe micul meu alexandru ) este in data de 12, luna martie. Cred ca astai deoarece are inel pe piciorus. Pe inel este scris: cred ca seria si data nasteri.
La varsta asta trebuie sai apara urmele de guler??

4,635

Nu.In niciun caz.Pe la 1 an jumatate 2 ani sau ciar si 2 jumatate.

4,636

Multumesc. Inca mai pot spera sa fie baiat.

4,637

inel este trecuta data nasteri cat si un cod al crescatorului/tara de provenienta

4,638

Paulie a iesit din ou pe 23.03.2012.Si are cerculetul la picior.Acum stam si ne uitam la poze c veverite siberiene.As vrea una alba dar cred ca au ramas fara pui :cry: .

4,639

@Man sa incerci pentru binele pasarii sa faci ce ti-am scris mai sus smile

4,640

Asa am facut cum mi-ai zis mitzapch. Am taiat diste crengi de salcie si am pus. Uitati-va la poze.Scuzati pentru ultima poza ca este cam neclara.

4,641

Bravo, este super, mai ramane sa ii cumperi niste recipiente din care sa manance si sa bea, sa fie largi la gura si sa aiba prindere prin interiorul coliviei.
Felicitari !

4,642 (edited by man 01-09-2012 08:53)

Multumesc. Astazi am facut si niste progrese. Am reusit sa ma apropi de el fara sai mai fie frica asa tare. Iam dat intr-o lingurita apa.
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 01-09-2012 08:53[/merge_posts_bbcode]

Inca na mancat nimic. Ii a treia zi si nu o mancat nimic . Nici sunete no mancat.

4,643

Bunaaaaa

Ce mai faceti? Dar puisorii vostri? Eu am fost plecata si nu am prea avut timp sa mai intru smile)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RBblzncpcfI&feature=youtu.be[/youtube]

Am adaugat un video cu Ricky, de vreo 2-3 saptamani face asa, este oare in calduri sau???

4,644

clau1972 wrote:

Bunaaaaa

Ce mai faceti? Dar puisorii vostri? Eu am fost plecata si nu am prea avut timp sa mai intru smile)

Am adaugat un video cu Ricky, de vreo 2-3 saptamani face asa, este oare in calduri sau???

si al meu face mereu, mai ales cand se vede in oglinda.. e fericit/excitat cand face asa, nu ai de ca sa-ti faci griji, e absolut normal..
asa se excita ei cand se bucura de ceva..
e foarte frumos, are o culoare superba, sa-ti traiasca si te asteptam mai des pe aici

4,645

Astazi am mancat pentru prima oara mei, am mancat boabe de porumb fiert dintr-o lingurita mai atanca de plastic. Sunete inca nu am scos.

4,646 (edited by patriciuca 01-09-2012 21:57)

Bravo!Se va invata incetul cu incetul  big_smile . :pup: .
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 01-09-2012 22:57[/merge_posts_bbcode]

Hey!Azi am mai iesit afara dar am fost cam smecheri.Am deschis singur usita si am mers putin pe trotuara unde era si nisip.Ne-am facut "pedichiura" imediat dupa ce ne-a certat putin mami si am fost in colivie.Are ceva daca a fost putin murdar pe labute si s-a spalat?L-am sters si eu dar nu cred ca l-am sters la perfectie.

4,647

patriciuca wrote:

Bravo!Se va invata incetul cu incetul  big_smile . :pup: .
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 01-09-2012 22:57[/merge_posts_bbcode]

Hey!Azi am mai iesit afara dar am fost cam smecheri.Am deschis singur usita si am mers putin pe trotuara unde era si nisip.Ne-am facut "pedichiura" imediat dupa ce ne-a certat putin mami si am fost in colivie.Are ceva daca a fost putin murdar pe labute si s-a spalat?L-am sters si eu dar nu cred ca l-am sters la perfectie.

il lasi in aer liber? nu-ti e frica ?

4,648

Nu.Nu poate zbura inca si nu se dezlipeste  de mine normal.Azi nu stiu ce a avut.Are ceva?

4,649

Fain de voi. Iti admir curajul de al lasa liber. Eu nu as avea curajul chiar daca nu ar putea zbura.

4,650

E bine ca nu fuge de mine ba din potriva ramane lipit.Acum e am mers un pic afara si el in garaj.A desfacut usita si a venit la mine.Ii face ceva acel praf daca dupa ce l-am sters eu si-a facut "pedichiura"?

Avem voie sa papam castravecior?