12,876 (edited by sabynush19 31-08-2012 11:38)

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

ne-am linistit putin,toata dimineata fac galagie,mai ales cand se cearta,cand se iubesc fac ft frumos!!stateau linistiti deoarece inainte "ne-am jucat"...mai bine zis m-am jucat eu...ca ei se cam fereau de degetu meu!interesant ca si daca ii mangai nu prea stau!si se mai urca cu un picior pe degetu meu...sau trece de el urcandu-se dar pe partea cealalta se da repede jos de pe el...si tot nu inteleg ca nu le fac nimic!sa mai continui asa in fiecare zi...sau sa ii mai si las 2-3 zile fara sa bag degetu in colivie..?!
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 31-08-2012 12:38[/merge_posts_bbcode]

acum o jumatate de ora au iesit,nici nu stiu cum,le-am lasat usita deschisa si au iesit aman2 deodata!mai zboara,mai mult pe dulap stau,le-am pus si ceva jucarii acol poate se joaca dar nu dau semne!mai mult cu rsuletii mei de pe dulap si cutiile

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima"

12,877

eu zic sa nu-i mai lasi afara pana nu-i inveti sa stea pe deget ;;)

Animalele sunt lumea mea! :heart:

12,878

mihaela111 wrote:

atunci ar trebui sa astepte mult si bine saracii pana sa iasa afara!nici pe celalalt pe kre l-am avut nu l-am invatat sa stea pe deget si a inceput sa iasa afara sa intre inapoi...nu aveam treaba

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima"

12,879

cel mai bine este sa te inprietenesti cu ei in colivie,celalalt a fost 1 astia sunt 2..celalalt statea singur si nu prea avea ce sa faca afara si trebuia sa se inprieteneasca cu cineva..si cocuta statea pe mana si era dor una..si eu tot afara am invatat sa stea pe deget acum sunt 2 si va fi mult mai greu..daca au cateva luni nu vor veni la tine afraa sigur,sunt 2si se joaca intre ei..pe tine nici nu te vor baga in seama

sabynush19 wrote:
mihaela111 wrote:

atunci ar trebui sa astepte mult si bine saracii pana sa iasa afara!nici pe celalalt pe kre l-am avut nu l-am invatat sa stea pe deget si a inceput sa iasa afara sa intre inapoi...nu aveam treaba

12,880

Eu am separat puiul de adulti deoarece incepusera sa-l bata amandoi .
Acum puiul sta la mine in camera si adultii in sufragerie.
Deja se vede o schimbare acum ma lasa sa-l pup vine pe deget fara sa ezite canta mult mai frumos se vede ca e mai fericit asa big_smile

12,881

Caut un model de colivie pentru perusi! Nu stiu ce model sa cumpar.
Ma ajutati si pe mine? va rog!!

12,882

Am gasit eu cateva modele care mi se par interesante  :k:
P.S. : Coliviile trebuie sa fie cat mai mari

12,883

valibv wrote:

Caut un model de colivie pentru perusi! Nu stiu ce model sa cumpar.
Ma ajutati si pe mine? va rog!!

vezi cateva pagini in urma.... 2-3...

12,884

Ploua cu galeata si galagiosii mei canta intr-o veselie :heart: Ma asteptam sa fie mai mohorati din cauza vremei, dar n-au o treaba. De cum a inceput ploaia canta de zor :hihi:

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

12,885

La noi e cald si bine :hihi:
Poze noi cu puisorul
1 Locul perfect pentru aterizat
2 Tocmai mancase piersica era cam murdarel  :rusine:
3 Obosit baiatul :nani:
4 Joaca cu lanticu :heart:
5 Penele astea   :hihi:

12,886

E un scump :heart:

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-

12,887

ce funny e a 3-a poza smile   foarte frumos puiutul tau :hihi:

12,888 (edited by zucchina 31-08-2012 20:49)

Noi suntem obositi dupa un zbor de seara si mult cantat. ( nu sunt foarte clare pozele pentru ca le-am facut cu zoom, ma temeam sa nu-i trezesc daca ma apropii prea mult) Noapte buna :nb:  :pup:
[merge_posts_bbcode]Adaugat: 31-08-2012 20:49[/merge_posts_bbcode]

:rusine: pozele

-Marina-

12,889

O pereche de perusi a depus 6 oua si am vazut ca s-a imperecheat si porumbita :x
:hihi:

28 Perusi :perusi: , o pereche de Nimfe :nimfa: :grey: , 5 Agapici

http://toculetabel.sunphoto.ro/

12,890

Pozici  :hihi:
1.Vai,ce ochi frumosi ai  :iubareti:
2.Ce bine stau aici
3.Asa-i ca lustra pare mai frumoasa cu mine?  :perus:
4.Imi e somn  :nani:

12,891

Ce-mi place a 3a poza :heart:
Din pacate in cateva zile va trebui sa ma despart de Coco.. :cry: Am stiut de la inceput ca o sa trebuiasca sa il dau inapoi, dar am sperat ca nu o sa il mai vrea :cry:  Mi-e asa mila de el saracutul o sa stea singurel.. Se intelege asa bine cu ai mei.. Sunt foarte suparata sad

-Marina-

12,892

zucchina wrote:

Ce-mi place a 3a poza :heart:
Din pacate in cateva zile va trebui sa ma despart de Coco.. :cry: Am stiut de la inceput ca o sa trebuiasca sa il dau inapoi, dar am sperat ca nu o sa il mai vrea :cry:  Mi-e asa mila de el saracutul o sa stea singurel.. Se intelege asa bine cu ai mei.. Sunt foarte suparata sad

Imi pare rau sad mai ales ca te-ai invatat cu el e greu...
Dar din curiozitate,perusul era al cuiva care nu-l putuse tine pentru o perioada,sau cum?

12,893

E al surorii mele... si mi l-a dat mie pe timp de vara ca ea a fost gravida si nu prea se putea ocupa.. Acum a nascut.. si la noi a inceput sa fie frig, sa ploaie..  sad
El e cel mai indraznet, mai curios.. inca mai sper sa ramana la mine..  sad

-Marina-

12,894

saracutul..eu zic sa al lase pana face copilul 1-2 ani sa se pota ocup mai mult de cpil wink

12,895

O sa mai vorbesc cu ea sad

-Marina-

12,896

Unul dintre perusii mei (cel alb cu albastru)de dimineata e infoiat ,somnoros si sta numai pe cutia de mancare...are momente cand se joaca ,uneori ciripeste,mananca,dar pare cam ingandurat hmm Pentru orice eventualitate le-am pus picaturi cu vitamine in apa.
Poate o fi si varsta,nu mai este un perus chiar atat de tanar....acum cateva luni a facut o umflatura langa cerom.De ceva timp parca a mai crescut.E posibil ca asta sa fie cauza?Cu ce as putea sa-l dau pe lovitura?
P.S. : Am pus si o poza;

12,897

nu stiu dar unflatura aia nu cred ca a aparut de la sine.. neutral incearca sa te duci cat mai repede la un medic.cine stie ce a patit acolo sad

12,898

Nu trebuie sa-l mai dau pe Coco :heart:
Ma gandeam prin primavara sa-i iau o fetita lui Coco big_smile

-Marina-

12,899

:heart:

12,900

mihaela111 wrote:

nu stiu dar unflatura aia nu cred ca a aparut de la sine.. neutral incearca sa te duci cat mai repede la un medic.cine stie ce a patit acolo sad

Am fost...dar medicul mi-a prescris doar vitamine ..pe care deja i le dadeam... neutral  :furios: