12,751

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Si eu pun ziare si reviste de alea de publicitate de la magazine. Dar mai pun si bucati de hartii albe sa aibe ce roade ca le place mult.

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

12,752

maria95 wrote:
sabynush19 wrote:
danniel79 wrote:

De curiozitate cat ai dat pe ea, mie nu mi se pare asa mare.

Am uitat sa precizez ca nici colivia nu o spal cu detergent. Apa fierbinte si un buretel.

56 lei!e suficienta...poate in poze nu se vede asa bine dar...le ajunge:)

Le ajunge crezi tu. Macar uneste cele 2 colivii sa fie ceva mai mare.
In casa le dai drumul?
La mine colivia e destul de mare dar daca nu le dau drumul si in casa fac urat smile
Te rog fa cum ti-am zis sau i-a una mult mai mare

inca nu le dau drumu prin casa ca doar de 1 sapt ii am,dar ii voi lasa prin camera

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima"

12,753

colivie deasta am si eu  :hihi:  insa eu nu am umpluto cu jucari si bete..are doar 2 bete un os de sepie 1 adaptor 2 cutiute cu mancare si o oglina.. big_smile  dar eu am sa-i las in fiecare zi pe afara wink ..app maine sar putea sa-mi aduca un om 2 perusi pui big_smile

sabynush19 wrote:

buna dimineata!!sunt foarte frumosi perusii!!pana la urma am luat o colivie de aici de la un pet-shop...e numa buna pt doi....si le place foarte mult!e chiar mai incapatoare decat am crezut

Animalele sunt lumea mea! :heart:

12,754

Am un perusi(mascul) de 1 an si vreau sa-i cumpar pereche! si nu stiu cam ce varsta ar trebui sa aibe femela.
ma ajutati si pe mine! va rog

12,755

cumpara o femela cam de aceasi varsta cu el :k:

12,756

Cumparo de la crescatorie.De la pet shop o poti lua cu diferi boli mai batrana sau mai tanara.

Dupa ani buni am ramas cu un singur animal si anume Paulie :malex:
:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

12,757

patriciuca wrote:

Cumparo de la crescatorie.De la pet shop o poti lua cu diferi boli mai batrana sau mai tanara.

Nu stiu crescatorii prin brasov:|

Stie cineva o crescatorie de perusi nimfe prin brasov?

Adaugat: 24-08-2012 13:22

Stie cineva o crescatorie de perusi nimfe prin brasov?

12,758

Dar de ce neaparat de la crescatorie? Poate sa il ia de la cineva de pe forum si eu zic ca e mai sigur smile

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

12,759

sabynush19 wrote:
danniel79 wrote:
sabynush19 wrote:

buna dimineata!!sunt foarte frumosi perusii!!pana la urma am luat o colivie de aici de la un pet-shop...e numa buna pt doi....si le place foarte mult!e chiar mai incapatoare decat am crezut

Am uitat sa precizez ca nici colivia nu o spal cu detergent. Apa fierbinte si un buretel.

deci cum poti spune ca colivia asta e destula si le ajunge? e valabil si pentru mihaela.... e minuscula... si drept dovada pun si o poza ....nu incap nici macar 2 mingi de fotbal in ea... inca mai am pretul pe ea, 27 lei in urma cu un  an smile

ganditi-va ca chinuiti saracele pasari tinandu-le in asa custi minuscule.

daca nu va permiteti sa luati si colivie spatioasa pentru a oferi toate conditiile bune, nu va mai luati papagali.

12,760

aleku wrote:
sabynush19 wrote:
danniel79 wrote:

deci cum poti spune ca colivia asta e destula si le ajunge? e valabil si pentru mihaela.... e minuscula... si drept dovada pun si o poza ....nu incap nici macar 2 mingi de fotbal in ea... inca mai am pretul pe ea, 27 lei in urma cu un  an smile

ganditi-va ca chinuiti saracele pasari tinandu-le in asa custi minuscule.

daca nu va permiteti sa luati si colivie spatioasa pentru a oferi toate conditiile bune, nu va mai luati papagali.

eu am dat 25 pe o colivie de genu ptr zebrute

12,761

pe colivie am dat 50 lei..si este  lafel de mare ca a lui mihai28. oricum eu o sa-i  tin in ia pana la cracun(atunci le voi lua alta mult mai spatioasa) si o sa le dau drumul pe fiecare zi wink

12,762

valibv wrote:

Am un perusi(mascul) de 1 an si vreau sa-i cumpar pereche! si nu stiu cam ce varsta ar trebui sa aibe femela.
ma ajutati si pe mine! va rog

Vali, eu ti-am mai lasat tie mesaj privat cu niste prieteni care au doua fetite verde oliv de cca. 5 luni ( pui din martie ) si nu ai sunat, daca te intereseaza lasa-mi un mesaj.

:perus: Kimmy Puta jr.
RIP: Piscotel,Micu&Bella...Kimmy parte din sufletul meu

12,763

E mult prea mica si voi vreti sa tineti in ea si 2
E asemanatoare cu a mea cea de deasupra si eu am dat pe ea 24 lei
Am vazut si colivii exact ca ale voastre erau in jur de 30 lei in Ploiesti e minuscula

12,764

intelegeti ca pana la craciun nu am cum sa cumpar alta..pana atunci trang bani si voi cumpara una mare :ironic: ..eu le voi da drumul pe fiecare zi din colivie si vor sta in ia numai sa manance sa bea apa s sa doarma smile

Adaugat: 24-08-2012 14:48

colivia mea nu este ca a ta ..am vazuto si este mai mare ca a ta..intr-o colivie ca a ta tin o cinteza smile

maria95 wrote:

E mult prea mica si voi vreti sa tineti in ea si 2
E asemanatoare cu a mea cea de deasupra si eu am dat pe ea 24 lei
Am vazut si colivii exact ca ale voastre erau in jur de 30 lei in Ploiesti e minuscula

12,765

mihaela, ai zis ca colivia ta e ca a lu sabynush19, atunci e ca cea care am pus eu poza cu mingea, atunci e minuscula !

12,766

care sabinush18?..aleku am zis ca colivia mea este la fel ca a lu mihai 28 poate cu 2 cm mai mica..si el tine 2 perusi si pui in ia wink

12,767

sabynush19 wrote:

Pfff..mai puneai inca pe`atat si`ti luai una imensa asa:
Nu inteleg de ce va grabiti,sau ce va place la coliviile astea mici.Eu cred ca nu va lasa parintii cu una mare,pentru simplul fapt ca "ocupa spatiu".Dar nu va ganditi la bietele pasari?Nu sunt gaini,sunt zburatoare.Cu cat e mai mare colivia,cu atat mai bine.Intr`o colivie pasarea trebuie sa aibe loc sa dea din aripi,sa si le dezamorteasca.
Nu cred nici ca o sa le dai drumu,parintii sigur zic ca fac mizerie(caca pe draperii,pat,masa)...

>>>>Alexandra<<<<

12,768

mihaela111 wrote:

colivie deasta am si eu  :hihi:  insa eu nu am umpluto cu jucari si bete..are doar 2 bete un os de sepie 1 adaptor 2 cutiute cu mancare si o oglina.. big_smile  dar eu am sa-i las in fiecare zi pe afara wink ..app maine sar putea sa-mi aduca un om 2 perusi pui big_smile

sabynush19 wrote:

hai sa nu mai spunem minciuni ....

12,769 (edited by OBlonda 24-08-2012 14:09)

mihaela111 wrote:

sabynush19 wrote:

Uite aici ai zis ca ai colivie ca a lui sabynush19  smile
Later edit:Ups,amandoi odata!

>>>>Alexandra<<<<

12,770

eu va inteleg si pe vi..ma lasa mama cu o clivie mai mare dar numai sa  vada ia ca o iau e bani mei..de cracun voi lua alta noua

OBlonda wrote:
sabynush19 wrote:

Pfff..mai puneai inca pe`atat si`ti luai una imensa asa:
Nu inteleg de ce va grabiti,sau ce va place la coliviile astea mici.Eu cred ca nu va lasa parintii cu una mare,pentru simplul fapt ca "ocupa spatiu".Dar nu va ganditi la bietele pasari?Nu sunt gaini,sunt zburatoare.Cu cat e mai mare colivia,cu atat mai bine.Intr`o colivie pasarea trebuie sa aibe loc sa dea din aripi,sa si le dezamorteasca.
Nu cred nici ca o sa le dai drumu,parintii sigur zic ca fac mizerie(caca pe draperii,pat,masa)...

Adaugat: 24-08-2012 15:10

uitate si la coliva lui mihai28 este cat a mea http://www.google.ro/imgres?q=pui+perusi+latifa&num=10&hl=ro&biw=1024&bih=677&tbm=isch&tbnid=AwDH9Y2OEk9aNM:&imgrefurl=http://www.4animale.ro/forum   

aleku wrote:
mihaela111 wrote:

sabynush19 wrote:

hai sa nu mai spunem minciuni ....

Adaugat: 24-08-2012 15:12

http://www.4animale.ro/forum/topic107-vanzari-cumparari-donatii-si-alte-tipuri-de-anunturi-p17.html aici este  :rusine:

12,771

Te rog mult,gandeste`te la pasarele.Ai mei pur si simplu zboara dintr`o parte in alta,de sus in jos,de jos in sus,din stanga in dreapta,din dreapta in stanga big_smile Sunt foarte fericiti,si asta ma scuteste si de a le da drumu foarte des prin casa,avand in vedere ca mai am 2 catei smile

>>>>Alexandra<<<<

12,772

Atunci de ce te grabesti sa iei perusi acum mai bine ii iei de craciun odata cu colivia cea mare

12,773

nu ma grabesc doar ca eu vreu sa-i iau pui..si omul acela are voliera afara si pui nu- i pot lua de craciun..anul trecut in iarna au murit peste 100 de perusi  sad ..ai iau de acum ai invat cu mine pana la creciun si dupa le voi lua o colivie mare

12,774

Mihaela,lasa`i pe ceilalti,fiecare face ce vrea cu pasarile lui.Tu trebuie sa te gandesti la ce e mai bine pentru ele.Aici primesti numai sfaturi bune,nimeni nu le vrea raul pufuletilor de pe`aici.Daca vrei,le iei in seama,daca nu,nu.Dar gandeste`te ca sunt si ele suflete,au si ele anumite nevoi.O sa vezi ce fericiti vor fi zburand intr`o colivie mare,decat catarandu`se cu cioculetu si gherutele pe gratiile unei colivii mici,chinuindu`se. :pup:

>>>>Alexandra<<<<

12,775

acea colivie este exact la fel numai ca e verde.... nici tipul ala nu stiu cum crestea perusi in miniatura aia de colivie. i-a mai si inmultit yikes