Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
azi dodo este foarte agitat...tipa intr-una de azi dimineata...ce o avea?
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
stai linistita, sunt toane de-ale pasarilor, al meu a facut 3 zille.dupa aceea se linisteste, dar am mai auzit persoane care se plang ca pasarile au devenit agitate din senin, dar le trece,
Ia uitati ce copacel de salcie a primit Rio astazi !
bravo...foarte frumos copacelul...sta in el?eu i-am pus lui dodo creanga de gutui,ceva mai mare dar i-am scos-o azi... tipa cat putea...nu inteleg de ce pt ca parea sa-i placa..,statea in ea si chiar isi gasise de lucru cu cioculetu lui iscusit...mai stau cateva zile si incerc din nou sa vad daca are aceasi reactie...ieri a fost foarte agitat...nimic nu i-a convenit
Adaugat: 20-08-2012 18:53
dragut ursuletul lui mami...imi place aici...e moale
Adaugat: 20-08-2012 18:57
sunt frumusel?
sunt frumusel?
esti adorabil de frumusel... un dulce, imi vine sa te pap.
rio e dragutel copacelul, dar sa-i mai adaugi cate ceva ca sa-i starneasca interesul, colivia e cam micuta dar e frumoasa frumoasa..poate gasesti de genul da mai mare..si pe asta sa i-o ti de transport, cand o sa creasca cioculetul no sa mai incapa cu codita acolo..
Da stiu v`am spus e provizorie. o sa`i inchid tot spatiul ala cu colivie si cu copacelu in el , o sa fie destul de mare incat sa pot intra in picioare in colivia lui sa`i fac curat. copacelu o sa`l incarc cu jucarii dar momentan inca nu i`am dat drumu sa zboare am vrut sa`i dau astazi dar il voi mai lasa o sapataman sa se acomodeze.
Da stiu v`am spus e provizorie. o sa`i inchid tot spatiul ala cu colivie si cu copacelu in el , o sa fie destul de mare incat sa pot intra in picioare in colivia lui sa`i fac curat. copacelu o sa`l incarc cu jucarii dar momentan inca nu i`am dat drumu sa zboare am vrut sa`i dau astazi dar il voi mai lasa o sapataman sa se acomodeze.
da am inteles ca e provizorie..cred ca o sa iasa super colivia si spatiu o sa fie destul de mare desi ai sa vezi ca o sa-l lasi mai mult liber . mai bine ca-l mai lasi si nu-i dai drumul acum..
buna ...am voie sa pap varza?
buna ...am voie sa pap varza?
da frunzulita da nu multa. :*
multumesc...am sa pap putina...doar de pofta...voi ce mai faceti?in concediu?cam liniste pe aici...rio ce nazdravanii face puiutu tau?pupici
va salut pe toti iubitori de animale. nu am mai scris de mult dar am si eu o Intrebare :malex: paco naparleste de 1luna si 3 saptamani ce trebuie sa fac sa naparleasca mai repede sai dau ceva? Ce trebuie sai dau
ce frumusete...sa-ti traiasca...eu nu-i dau nimic lui dodo...naparleste rau?lui dodo ii cad cativa fulgisori...in schimb si-a schimbat toata codita...ce varsta are?
Buna eu sunt Theo si sunt o nebunica. Toata ziua ma joc si plang dupa mamy. Nu stau nici o clipa singura ca este dezastru. Ma aude tot cartierul cand incep sa plang si sa o strig.
buna theo...ce frumoasa esti...ce loc frumos ai...si dodo plange cand ramane singur...nu suporta ...cati anisori ai theo?pupici
Buna Mika, am doi ani si 3 luni si sunt cu mamy de de aproape 2 ani, dar sunt cam rasfatata si nu vorbesc (decat pupik si mamy - nu foarte clar). In rest fac toate prostioarele si ma si joc cu mamy de-a va-ati ascuns si cand o gasesc tip de numai pot. Voi sunteti de mult timp impreuna? cum va descurcati? va iubiti? ca noi ne adoram. Il iubesc si pe taty si pe ade. Va pupik dulce
multi inainte,sa fii sanatoasa...eu am 1 an jumate si sunt cu mami de 1 an...pe mami o iubesc cel mai mult,probabil si din cauza ca ea are cea mai mare grija de mine...eu ma joc cu mami bau si doar cu ea dau noroc cu gheruta...in rest sunt un papacios si pup pe toata lumea ...stiu destul de multe cuvinte dar nu le pot spune foarte clar si am un ton cam pitigaiat...sper sa mi se mai schimbe atunci cand voi mai creste...fac si nebunii...rod tot ce prind,chiar si canapeaua si jaluzeaua ,dar sunt si eu mic si nimeni nu ma cearta...mananc ca un purcel...va arat o poza de cand eram eu mic si nu stiam sa-mi sterg cioculetul dupa ce papam...sa nu radeti!
Adaugat: 22-08-2012 17:34
rio tu ce mai faci?
va salut pe toti iubitori de animale. nu am mai scris de mult dar am si eu o Intrebare :malex: paco naparleste de 1luna si 3 saptamani ce trebuie sa fac sa naparleasca mai repede sai dau ceva? Ce trebuie sai dau
nu poti sa-i dai nimic, este un proces ce dureaza cam 8 saptamani.
Adaugat: 22-08-2012 21:30
Buna eu sunt Theo si sunt o nebunica. Toata ziua ma joc si plang dupa mamy. Nu stau nici o clipa singura ca este dezastru. Ma aude tot cartierul cand incep sa plang si sa o strig.
buna frumuseata.. nu te-am mai vazut de mult asa e ...
dodo ce murdarel e cioculetul tau..
sa va traiasca toti alexoi.:*
cand eram mic eram mototol...ma stergea mami la cioculet ca altfel stateam asa toata ziua si ma manca musca acum sunt baietel mare si pap frumos...nu ma mai murdaresc...pupici
mika : tare "nestersul" in prima faza am crezut ca e bolnavior...
Rio face progrese astazi a invatzat sa dea noroc si este foarte mandru, maine invatzam sa se urce pe deget pt ca in weekend va face cunostinta cu toata casa, va urca scari, va zbura pe unde vrea el, si va invatza sa`si faca nevoile intr`un singur loc...sper )))
rio wrote:l`am cumpartat de lu un domn (crescator si importator din cate am inteles) din bucuresti nu mai tin minte cum il cheama (am nr lui de tel in caz ca vrei sa vb cu el). am dat 800 ron pe el si am luat si o colivie de la el in valoare 250 ron, nu este foarte mare (45x45x85) dar ma gandesc ca e buna proviziorie pana cand creste Rio.
intr-o colivie cu acesta dimensiune ti tu un marele alex 45x45x85 ????nici nu are loc sa-si intinda aripile.. de ce chinui asa saracul papagal? daca nu ai posibilitatea de ai cumpara una mare incerca sa o construiesti tu.. te rog din suflet nu-l mai tine acolo ca e minuscula
mika si tu de ce i-ai taiat aripioarele ? chiar era asa necesar???
majoritatea pasarilor nu suporta mainile , eu nu am marele alex am micul si al am de 1 an si ceva iar in acesta perioada nu am pus mana pe el nici macar odata, ma ciupeste de ma omoara si totusi m-am gandit sa nu-l chinui cu taiatul aripilor.. nici eu si cred ca nici tu nu te-ai simti bine daca cineva ti-ar taia jumatate din maini..
totusi e decizia fiecaruia , sper sa nu va suparati de parerile si sfaturile mele..
Nicoleta,nu vreau sa fiu rautacios,dar tu tii perusul ala intr-o colivie in care nici nu poate sa se intoarca si zici de altii?
Nicoleta,nu vreau sa fiu rautacios,dar tu tii perusul ala intr-o colivie in care nici nu poate sa se intoarca si zici de altii?
in primul rand eu nu m-am legat de tine asa ca nu te lega nici tu de mine , in al doilea rand i-am dat un sfat prieteneste iar in al trelea rand am zis ca e momentana colivia ca in cea mare nu o mai pot pune ca s-a rupt usita si nu dispun finaciar acum sa iau una mai mare.. nu tre sa stau sa dau detali amanuntite nimanui.
Va salutam cu drag. Astazi, am ramas singurica 2 ore si cand a venit mamy si-a pus mainile in cap de dezastrul care il facuse in casa. AM imprastiat toate jucariile prin casa, am stricat stropitorul cu apa si am si udat pe jos. Toata casa era plina de rotite de la masinute, carcase rupte etc, dar mamy nu s-a suparat pe mine. Acum sunt putin agitata, poate unde nu am dormit dupa amiaza, cat a trebuit. Va pupik dulce si pe tine Toma Nicoleta si multumesc pentru compliment.
Va salutam cu drag. Astazi, am ramas singurica 2 ore si cand a venit mamy si-a pus mainile in cap de dezastrul care il facuse in casa. AM imprastiat toate jucariile prin casa, am stricat stropitorul cu apa si am si udat pe jos. Toata casa era plina de rotite de la masinute, carcase rupte etc, dar mamy nu s-a suparat pe mine. Acum sunt putin agitata, poate unde nu am dormit dupa amiaza, cat a trebuit. Va pupik dulce si pe tine Toma Nicoleta si multumesc pentru compliment.
ee indiferent de ce prostioare ai face, mamy nu se supara..ce mi-ar place sa am si eu ceva asa ca tine.. :hug: :hug:
Ok...Se pare ca ai luat-o foarte personal :|Nu mai zic nimic...
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria