Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
asteptam poze cu una mare.. numai sa ai grija sa iei una mare nu cum au facut aktii .. au luat una care era mai mare cu maxim o plama
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
asteptam poze cu una mare.. numai sa ai grija sa iei una mare nu cum au facut aktii .. au luat una care era mai mare cu maxim o plama
Care ar fi mai potrivita din aceste 3 modele?
Ce perusi frumosi avem aici :pup:
multumesc!si eu am vazut aici multi perusi ft frumosi :perusi:
sabynush19, exact ce-ti spuneam eu. sunt mici alea....
celelalte sunt prea scumpe...si de pe net trebuie sa comand!
celelalte sunt prea scumpe...si de pe net trebuie sa comand!
dai banii degeaba pe ele. mai pui ceva in plus si iei ceva mare si bun.
sabynush19 wrote:celelalte sunt prea scumpe...si de pe net trebuie sa comand!
dai banii degeaba pe ele. mai pui ceva in plus si iei ceva mare si bun.
Fara in jur de 150 lei nu iei nimic potrivit. In niciun caz de pe net.
Am mai pus cu cateva pagini in urma un model de colivie care mi se pare cea mai potrivita ca dimensiuni/pret si costa 150 lei cu tot cu transport( de pe un site online http://www.custianimale.ro/preturi.php?start=10 - prima de sus)
-am atasat poze cu colivia
In functie de orasul in care esti, s-ar putea sa gasesti colivii facute manual de crescatori, pe la targuri.
Colivia mea a costat 120 lei, facuta manual de crescatorul de la care am luat si pasarile. Este foarte spatioasa.
astea sunt perfecte !
astea sunt perfecte !
Da. Chiar le poti lua in considerare pentru puisorii tai multi
Si asa arata a mea - putin mai scunda decat cea din link, dar e ok.
multumes pt sugestii!inca mai caut!eu stai in tg mures....si sunt doar 2 pet-shopuri...dar...nu au ft multe accesorii pt perusi fata de ce se gaseste pe internet!
Am doi pui de perusi. Inca nu au iesit din cuib. Puiul cel mare nu poate sta pe picioare, sta pe burta cu picioarele cracanate. Celalalt este mic si poate sta. Ce sa fac??
ai doi pui .. au si parinti puii respectivi? daca au parinti lasai acolo in cuib ca au grija parintii de ei.
da au. dar mie frica sa nu ramana asa pentru totdeauna. mie frica ca nu va putea sa stea pe bara deoarece puiul este cam mare. mam gandit ca poate a fost prea mult hranit si nu poate sta pe picioare deoarece intre puiul asta si cel mic exista cam o saptamana diferenta. se poate sa fie prea greu??
asa stau ei ...ai mei si dupa ce au iesit din cuib le placea sa stea pe burta pe fundul coliviei. lasa-i in pace ca nu au nimic.
multumesc.sper sa fie asa.
am 7 pui de perusi de 1 luna jumate... deci crede-ma ... plus alti pui de nimfa ... nici copii cand se nasc nu merg in picioare si stau pe burta sau pe spate ...
pana acuma, la celalalte ture de pui nu au stat asa. de asta va intreb. ii primul pui care sta asa.
pune o poza cu el poate avea si o problema de sta asa
Este vre-o problema dak fetita e mai mica decat masculu?si cand imi voi da seama daca se plac macar?deocamdata se tot cearta pe mancare...desi au 3 hranitoare...si scot acel sunet mai urat ca de avertizare!iar de baut apa...nu ai baut...desi am fost cu ochii pe ei...:|..si fetita...are narile albastru deschis...cu alb....dar inca e mica...
Problema nu e
Daca stau apropiati si se pupa iti dai seama ca se plac
Se vor acomoda si se vor intelege
pana acuma, la celalalte ture de pui nu au stat asa. de asta va intreb. ii primul pui care sta asa.
S-ar putea sa aiba asa zis "splayed legs"...se intampla cand cuibul are fundul, alunecos, fara talaj, sau o curatenie deficiatara si aluneca...puii nu reusesc sa stea in pozitie normala si picoarele se departeaza.
Tot ce poti face este cat mai curand, sa pui ceva mai mult talaj in cuib si sa legi piciorusele puiului in pozitie normala, incearca sa faci legatura deasupra "genunchilor" cu o banda adeziva ( leucoplast ) sau cu un burete, la o cautare pe net gasesti mai multe poze care sa te lamureasca...trebuie sa urmaresti reactia femelei, s-ar putea sa-i roada legatura, ar fi ideeal sa-l iei din cuib si sa-l hranesti la mana...procesul de refacere este destul de lung ( 4-5 saptamani ) .
La problema asta ma gandeam si eu
fetita sta putin cu capu aplecat..de ce oare?si nu de acum...ca de cand am adus-o...
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus