Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
le-am scos cuibul si le-am pus talas pe fundul coliviei. se pare ca le place sa se joace mult i talaj sper ca pe la sf lunii sa reusesc sa le fac rost de o colivie mult mai mare
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
le-am scos cuibul si le-am pus talas pe fundul coliviei. se pare ca le place sa se joace mult i talaj sper ca pe la sf lunii sa reusesc sa le fac rost de o colivie mult mai mare
:bravo: :bravo: :bravo:
Adaugat: 10-08-2012 13:34
Aseara am bagat puiul cu parintii si vad ca nu-l mai bate femela.
Azi puiul e cam adormit si acum sta pe catel si doarme :heart:
ooooo ce frumusete,pupacestel din partea mea :heart:
Da acuma s-a trezit si se joaca cu mouse-ul si cu castile
Adaugat: 10-08-2012 16:16
1 Na ca m-am facut stapan si pe tastatura
2 Ce inel frumos :wow: De azi te anunt ca e al meu
3 Ce te uiti nu mai am voie nici sa dorm
Stateam un pic in pat la tv si aveam telecomanda in mana :hihi: cum Coco este liber prin camera, a venit repede sa vada ce tin in mana Se ridica pe varfuri sa vada ce-i acolo si cand am lasat telecomanda la livelul lui a inceput sa apuce de butoane
Apoi s-a dus la cheita de la internet si era curios ce-i cu beculetul ala
a dat sa-l muste dar s-a speriat si a zburat repede:D
Imi pare rau ca nu am aparatul de fotografiat acasa sa-i fi facut niste poze.
Cum v-am spus, am montat cuibul ieri. Azi fetita a intrat in el, a stat cateva minute si a iesit. Toata ziua se alinta iar el incearca sa o calce . Speram sa avem oua cat de curand
:heart:
mult succes :hihi:
Cum v-am spus, am montat cuibul ieri. Azi fetita a intrat in el, a stat cateva minute si a iesit. Toata ziua se alinta iar el incearca sa o calce
. Speram sa avem oua cat de curand
:heart:
Poze noi cu puiutu :pup:
Scuze avem multe poze
Vai,da ce mare s-a facut! :heart: Cand a crescut atat de repede
Sa-ti traiasca si sa se faca mare si frumos! :perusi:
ce frumos este :heart:
Poze noi cu puiutu :pup:
Scuze avem multe poze
Eu cand il iau pe Coco pe mana vorbesc cu el, il tin aproape de fata si el incepe sa cante, sa dea din cap si dupa incepe sa dea asa repede cu ciocul spre buze ( nu stiu daca intelegeti ce spun, dar nu stiu cum altfel sa zic
). Incepe sa ma ciupeasca usor de buze, de fata
Sau cand mai zboara si se pune pe tocul usii, ma duc langa el, intind mana si spun sa urce sus si el urca
Asta inseamna ca ii place sa stea cu mine?
mia zis cineva ca,daca papagalul cade os si se urca pe mana de buna voie inseana ca accepta sa-l ajuti..gestul cu ciupitul se numeste mai degraba pupact :hihi:
Eu cand il iau pe Coco pe mana vorbesc cu el, il tin aproape de fata si el incepe sa cante, sa dea din cap
si dupa incepe sa dea asa repede cu ciocul spre buze ( nu stiu daca intelegeti ce spun, dar nu stiu cum altfel sa zic
). Incepe sa ma ciupeasca usor de buze, de fata
Sau cand mai zboara si se pune pe tocul usii, ma duc langa el, intind mana si spun sa urce sus si el urca
Asta inseamna ca ii place sa stea cu mine?
Dar el nu cade, mai are momente cand zboara de pe pat pe tocul usii, ma duc la el, intind mana si ii spun sa urce si urca Ma bucur
Il tineam pe mana pe Coco, cand am vazut ca ii ies din gura niste seminte... Ce se intampla?
Adaugat: 14-08-2012 23:01
Azi pentru prima oara de cand ii am pe cei 2 pui :heart: au stat impreuna cu Coco pe pat. Pacat ca Azzurrina nu a vrut sa stea mai mult si a zburat pe draperie. In schimb a ramas Dombolo :heart: Azi l-am tinut dupa multa vreme pe mana :heart: I-am tinut pe amandoi( Coco si Dombolo), au mancat din palma mea :heart: Sunt foarte bucuroasa :heart: Dar imi pare rau ca fetita n-a vrut sa stea si ea cu ei
Asa sunt fetele va sta si ea cu ceilalti cand va stii ca e in siguranta.
Piticii mei au acum o casuta mai mare cum nu ne permiteam momentan sa luam una mai mare am improvizat si uitati ce a iesit.
Sper :pup:
Ce imi place leaganul cu margele, l-ai cumparat sau l-ai facut tu? Si in ultima poza ce este (nuca de cocos)? A iesit frumos, dar cred ca ar trebui sa inlocuiesti toate betele de plastic. (sper sa nu te superi ca iti spun)
O familie frumoasa :pup: Sa-ti traiasca :heart:
ce frumusica este colivia :hihi:
Ce imi place leaganul cu margele, l-ai cumparat sau l-ai facut tu? Si in ultima poza ce este (nuca de cocos)? A iesit frumos, dar cred ca ar trebui sa inlocuiesti toate betele de plastic. (sper sa nu te superi ca iti spun)
Multumesc zucchina :pup:
Leaganul e facut de mine In ultima poza trebuia sa fie o hranitore din nuca de cocos (acolo urma sa pun fructele ) dar se pare ca va fi cuibul celui mic :hihi:
Betele voi incerca sa le schimb si nu ma supar :pup:
Si eu am tot din plastic. Stiu ca sunt recomandate cele din lemn dar sa vad daca gasesc asa de lungi, dupa cate am vazut trebuie sa fie de 37 cm
vai cum sa nu gasiti bete asa lungi ? sunt copaci peste tot ....
Si eu am facut un leagan pentru ai mei, dar mult mai simplu. Le place tare mult.
Cat despre bete.. Eu acum am 2 bete lungi puse in forma de X. Ma gandeam sa le fac ceva( pun poza cam cum as vrea sa iasa), dar acum nu prea am timp. Sunt constienta ca nu o sa iasa chiar ca in poza, dar macar incerc.
In sfarsit un forum activ despre perusi:D!sapt trecuta mi-a murit perusu pe nume Miki....l-am dus la munte si se pare ca nu ia facut bine aerul:((,il aveam doar de 8 luni dar m-am atasat ft tare de el!ieri am fost si mi-am cumparat 2 perusi....o fetita....de...3 luni si un baietel de 4-5 luni...voi pune si poze cu ei!azi au inceput cumva sa manance...dar se mai cearta desi au 3 hranitoare cu mancare...dar nu le-au descoperit inca....iar apa...nu au baut deloc inca:|....azi au inceput cu simfonii aman2 deodata...banuiesc ca se certau ca tipau tare aman2!sper sa se inteleaga...deocamdata se acomodeaza!!aseara cand era intuneric au inceput sa zboare prin colivie pana ce am aprins tv...dar fetita s-a speriat deoarece masculu a urcat pe bara si ea a ramas jos pana dimineata:(!sunt ft precauta cu ei...dupa ce am patit cu miki!sper ca fetita sa nu aiba ceva...si acum sta cu capu mai aplecat putin...!si ca sa nu mai zic...ca,cu excrementele....nu stau prea bine...azi au facut ceva dar ft putin!
le trebuie timp sa se acomoeze, dar... in colivia aia asa mica ii tii tu ? si 2 .....
stiu...sapt viitoare cumpar alta mai mare!deocamdata....cu asta...nu am avut ce sa fac:|
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus