Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
Rio, noul meu prieten de 6 luni va saluta cu etuziasm! Il am de 4 zile l`am cumparat de la un crescator din Bucuresti. Primele 2 zile a fost foarte linistit acum a inceput sa fie neastaparat si as dori sa va intreb cateva chestii in legatura cu cresterea si ingrijirea Marelui Alexandru.
A fost crescut cu mana, nu refuza nimic din mana mea doar ca de 2 zile de cand a inceput sa se acomodeze a inceput sa ma ciupeasca de cate ori incerc sa`l mangaii si sa`l invat sa se urce pe mana. Poate si din cauza ca si`a prins de cateva ori ciocul intre gratii si l`am ajuntat impingandu`l putin cu degetu sa se elibereze... As vrea sa fie cuminte si sa nu mai ciupeasca cum il invatz? Ciupiturile lui devin din ce in ce mai puternice in primele zile doar prindea incet cu ciocul acum strange destul de puternic. Ce`m recomandati sa`l duc la veterinar sa`i taie aripile sa`l pot dresa mai usor sau sa ma chinuii asa in colivie pana trece o sapatamana, 2 si apoi sa`i dau drumu...dar ma gandesc ca daca nu invatza sa stea pe deget nu o sa`l mai pot pune in colivie. Si inca ceva e bine sa aibe colivia langa televizor? il influenteaza negativ tv?
Va multumesc frumos am sa pun si o poza sa faceti cunostinta cu el !
o zi buna va doresc!