Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
atunci nu am sa ii iau ...am gasit ce culoare este Fifi ,este cinamon pearl pied
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
atunci nu am sa ii iau ...am gasit ce culoare este Fifi ,este cinamon pearl pied
E foarte fromos am sa un si eu o poza cu mutatia lui Coco .
Coco al tau era lutino nu?
Nu,era Pearl Fallow.Uite o poza.El avea putin gri in varful aripilor .
In prima e mutatia lui Coco si in a doua e Coco.
Buna ziua, am si eu doua ninfe cam de 4-5 ani si nu au facut nici un ou. Nu stiu care ar fii problema cu iei, precizez ca din cate am citit ar parea ca sant pereche. Imi poate spune cineva potentiale cauze?
Cred ca sunt doi baietei.Au ambii obrajorii aprinsi si coloritul viu iar cel gri nu are coada tarcata.Celalalt o are.
Nelu, cel gri e baietel sigur. la cel galben daca ai putea pune o poza clara cu codita pe interior.
Ciudat este ca cel gri canta si este destul de activ , dar cel galben este cuminte .
Fai o poza in care a i se vada codita .
Am sa fac , acum sant la birou.
Ok .
Ciudat este ca cel gri canta si este destul de activ , dar cel galben este cuminte .
nu e ciudat deloc ca este activ si cata, doar este baietel. cand sunt 2 papagali de acelasi gen, dupa un timp e posibil sa ia apucaturi homosexuale, astfel, unul din ei sa joace rol de mascul sau femela.
Asta incerc sa vad daca nu cumva cel galben este baiat si prin urmare categoric asta ar fii cauza pentru care nu face oua.
este adevarat ca masculii scot un sunet...ca un gascan..si se infoaie,sau se intorc cu spatele??spre deosebire de femele care sasaie si ciupesc??
Stie cineva mai existe targul acela de pasari de la pod Colentina din Bucuresti duminica?
inca astept un raspuns este adevarat ca masculii scot un sunet...parca pufaie..si se infoaie,sau se intorc cu spatele??spre deosebire de femele care sasaie si ciupesc??...va rag sa imi raspunda cineva...
Adaugat: 14-08-2012 14:18
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mG6oy1yYl7Y[/youtube] uitati ce am gasit...incredibil :cry:
E ceva ce greu poti rezista sa vezi pina la capat! :cry:
Cred ca noi oamenii,nici nu ne imaginam cit de inteligente si simtitoare sunt vietuitoarele ce ne inconjoara!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UosHmQVGd4E[/youtube]
Nu stiu ce are dar nu reusesc sa pun sa vedeti acest video.Poate ne ajuta Latifa. :merci:
am vazut si eu videoclipul :cry: :cry:
E ceva ce greu poti rezista sa vezi pina la capat! :cry:
Cred ca noi oamenii,nici nu ne imaginam cit de inteligente si simtitoare sunt vietuitoarele ce ne inconjoara!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?NR
=1&feature=fvwp&v=UosHmQVGd4E[/youtube]Nu stiu ce are dar nu reusesc sa pun sa vedeti acest video.Poate ne ajuta Latifa. :merci:
este adevarat ca masculii scot un sunet...ca un gascan..si se infoaie,sau se intorc cu spatele??spre deosebire de femele care sasaie si ciupesc??
nu cred ca este vreo diferenta... nla mine mai degraba masculul ma sasaie si ciupeste si e mai agresiv iar femela caraie si fuge. chiar si cand aveau puii tot masculul caraia si ciupea si sarea la tine fara frica...
http://www.youtube.com/watch?v=mG6oy1yYl7Y&feature=watch_response uitati ce am gasit...incredibil :cry:
L-am vazut si eu acum ceva timp :cry: poate ca noua ni se pare ca suntem superiori acesotr fiinte,dar de multe ori se intampla ca ele sa fie de 100 de ori mai bune la suflet decat oamenii ...ce lume
nu o mai am pe Fifi,a venit cineva la mine si i-a placut atat de mult incat nu prea am putut sa nu i-o dau ...dar stiu ca va avea grija de ea,acum am alta nimfa,dar cand vreau sa pun mana pe ea/el se infoaie si pufaie
,si parca am citit eu undeva ca baietii fac asa...apropo,e pui!!! ps:asta asa este...chiar sunt fiinte cu niste suflete imense...nu am putut sa nu imi dea lacrimile de fiecare data cand ma uit....
Adaugat: 14-08-2012 23:18
eu cred ca este baietel,il cheama Bibi(nu radeti),este pui,dar nu are codita si nu stiu de ce,dar o sa ii creasca....Eu l-am luat deoarece era singurul pui,restu erau toti maturi,dar spre deosebire de Fifi(fetita) care am avut-o scoate alte sunete,si altadata cand ii fluier imi raspunde si sub aripi nu are ca la fetite,bulinele acelea...sau cum trebuie ele sa aibe... (asa mi-a spus persoana de la care l-am luat ca fetele au buline sub aripi dar nu prea stiu sa va explic exact ce mi-a spus deoarece am doar de o luna nimfa), dar este foarte sperios inca....ce imi puteti spune despre el...
Adaugat: 14-08-2012 23:31
este vreo problema daca inca nu isi curata penele??sau este prea mic??sau inca nu este acomodat cu locul??
Buna ziua , le-am pus cuib nimfelor mele si de ceva vreme masculul nu o lasa pe femela sa intre in cuib ..daca intra acolo se duce si el repede si o da afara ! In rest se comporta normal ca pereche !
Adaugat: 16-08-2012 14:02
Buna ziua , le-am pus cuib nimfelor mele si de ceva vreme masculul nu o lasa pe femela sa intre in cuib ..daca intra acolo se duce si el repede si o da afara ! In rest se comporta normal ca pereche !
Ma puteti ajuta cu un sfat ,ce ar trebui sa fac , va rog ?
rsergyu: si eu astept un raspuns dar vad ca nu mai intra nimeni pe forum...(la nimfe) :cry:
papagalii isi curata penele inca de mici, din cuib....
sergiu, lasa-i in pace sa-si vada de treaba.
Multumesc de raspuns ,o sa ii las dar vad ca e din ce in ce mai rau ...cand intra dupa ea in cuib,fata tipa si se zguduie cuibu cu ei ,se bat (dar asta o fac doar in cuib, in colivie sunt cei mai buni prieteni) !
Forum 4animale → Pasari → Despre nimfe - Nymphicus hollandicus