Re: Micul Alexander - Psittacula krameri
si eu tot de dimineata m-am trezit, si al meu a fost super agitat azi, nu stiu de ce.
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri
si eu tot de dimineata m-am trezit, si al meu a fost super agitat azi, nu stiu de ce.
Dimineata era ca un televizor si acum doarme.Trebuie sa il trezesc si eu,nu :furios: .
e dulcic .. e in perioada de naparire din ce observ? sa stai dai multe vitamine sa-i creasca fulgisori frumosi.
Nu nu ii cad penele .
Nu nu ii cad penele
.
din poze asa se observa. mai ales pe piept pare cam jumultit.poate o fi de la poza.
Da,pe piept e plin de puf.De asigur ca nu ii cade nicio pana.Acum se curata si isi face "pedichiura" .
Da,pe piept e plin de puf.De asigur ca nu ii cade nicio pana.Acum se curata si isi face "pedichiura"
.
pai mai intai ii cade puful si dupa incep penele intai de pe sub aripi iar ultimile cele din codita.. dureaza destul de mult procesul
Puful ii cade.Cred ca incepe caci chiar tu mi-ai spus ca pe la sfarsitul ui august inceputul ui septmbrie va incepe.Si ii place sa il scarpin si sa i-l smulg eu.
Puful ii cade.Cred ca incepe caci chiar tu mi-ai spus ca pe la sfarsitul ui august inceputul ui septmbrie va incepe.Si ii place sa il scarpin si sa i-l smulg eu.
pai si al meu a inceput asa un pic .
cand ii cade puful nu-l deranjeaza atingerea ta dar cand o sa inceapa sa cada si penele si sa creasca apoi no sa te mai lase deoarece atunci atingerea ta pentru el va fi dureroasa.. imagineaza-ti daca si ti-e ti-ar fi strapunsa pielea ca lui cat de durereos ar fi..
Da,prietenii nostri care il au pe Puiu(merele alex)Au avut o pereche si in perioada de naparlire erau plini de zgarieturi si muscaturi de la mascul pe femele puteau pune mana.
Acum sta si se uita pe geam la jocul de fotbal si ii sustine pe favoriti cu cate un fluierat.El e mascota lor.De fiecxare data cand e pe geam si nu mai joaca vin si vorbesc cu el si in timpul jocului ce de pe tusa i tin companie .
Ce faceti?Eu nu am mai putut sa dorm de la ora 6 din vina lui Paulie.Cum s-a tot agitat l-am scos afara si i-am facut o baie si dupa ce s-a uscat a zburat cam doi metri
.Acum e foarte fericit.
) asa face si Cookie, sunt tare fericiti dimineatza, si se bucura ca esti cu ei.
Ce bine!Azi m-am trezit la 12 i-am inchis usa lui Paulie sa nu ma trezeasca.Neata :bd: .
avem un nou membru un micul alexander galben mascul din cate mi-a spus vanzatorul poze o sa pun mai tarziu nu vreau sa il stresez prea tare
Bravo :bravo: .Sa aiba multa sanatate si sa fiti fericiti pana la adanci batrneti.
Vrem sa vedem multe poze cu el .Eu i-am facut poze lui Paulie in prima zi.Uite una.
ce frumos e sa-ti traiasca :pup:
multumesc la fel :merci: .
el este roco :malex:
Foarte frumos.Chiar imi plac papagali galbeni dar nu am noroc cu ei. :heart: Cat timp are :heart: ?L-ai luat de la o crescatorie?
l-am luat de la un petshop vanzatorul mi-a spus ca are 2 ani
Cred ca e fetita.La 2 ani sa nu i se formeze cerculetul.Mai asteapta putin.
Am o problema mare.Paulie sta pe coltar si se uita pe geam si langa avem o planta mare.Si a ciopartit-o.Are ceva?E toxic?
avem un nou membru
un micul alexander galben mascul din cate mi-a spus vanzatorul poze o sa pun mai tarziu nu vreau sa il stresez prea tare
sa-ti traiasca. te asteptam cu pozicile... :malex: :hug:
am vazut pozicile.. e frumos ::*:*
Adaugat: 13-08-2012 20:57
Cred ca e fetita.La 2 ani sa nu i se formeze cerculetul.Mai asteapta putin.
Am o problema mare.Paulie sta pe coltar si se uita pe geam si langa avem o planta mare.Si a ciopartit-o.Are ceva?E toxic?
depinde ce fel de planta e.. poti pune o poza cu planta sa ne dam seama???
Pai am primit deja rasunsul.Era toxica si bine ca nu a mancat nimic.Va arat si cat a mancat.
Pai am primit deja rasunsul.Era toxica si bine ca nu a mancat nimic.Va arat si cat a mancat.
in general plantele cu frunze mari sunt toxice,, si eu am 6 colocasia dar noroc ca nu are acces la ele ca sunt otravitoare..
ma bucur ca ai rezolvat si ca nu sa intamplat nimic.
nu stiu ce sa mai fac cu pako, tipa exagerat, nu-l impaca nimic si nu-i convine nimic..de 3/4 zile tipa continuu...si ai mei ma cearta ca tipa asa... am zis ca daca sunt nevoita sa renunt la el desi daca fac asta ori mor ori inebunesc.. am plans numai la gandindu-ma...o fi intrat in perioada de reproducere ???
patriciuca : asa a facut si COCO , dar nu a mancat... doar a stricat planta
Ne-am intors si noi din concediu COCO a fost lasat cu socrii
a fost bine
dar.... a fost dragoste mare cand ne-a vazut
e un dulce
yo_dan wrote:avem un nou membru
un micul alexander galben mascul din cate mi-a spus vanzatorul poze o sa pun mai tarziu nu vreau sa il stresez prea tare
sa-ti traiasca. te asteptam cu pozicile... :malex: :hug:
am vazut pozicile.. e frumos ::*:*
multumesc si al tau este frumos sa-ti traiasca :merci:
Forum 4animale → Pasari → Micul Alexander - Psittacula krameri