Am avut o problema in bloc cu gandacii de bucatarie , stau intr-un bloc turn si avem topogan de gunoi pe casa scarii , si orice ai face vara te intalnesti cu gandacii de bucatarie , am dat cu o solutie puternica , duminica trecuta , am fost la mare , iar micutii i-am dus verisoarei mele , in camere nu am intrat cu el , doar la tocurile usilor , au murit aproape toti , ina acum trebuie sa mai dam peste doua saptamani , caci cand se simt amenintate femelele depun oua care eclozeaza in 2 saptamani , solutia a fost decis cu inca ceva , acum ce vreau sa va intrb , cu ce as putea curata dulapurile , lustra , locurile frecventate de perusei , e adevarat nu am dat prin apropierea lor , dar ma gandesc ca s-or fi ridicat vapori.. , eu pe dulapurile din camera lor am pus niste ziare , dar stiu si eu , cu ce ar trebui sa dau ? EU ieri am ajuns acasa , nu miroase a nimic , oare e suficient sa dau cu o carpuitacu apa? sau trebuie spirt ceva ? Sau si-a cam pierdut efectul dat fiind faptul ca am dat acum mai bine de o saptamana?
Atunci cand te iubeste un animal , aceasta iubire este.....NECONDITIONATA :heart: :heart: Gogosica , sufletul meu :heart:
Gogosonul, inca parte din viata mea

*(Stefi)