Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
:lma: Cocutu si de la noi.Pupici pe cioculetz. :heart: :pup:
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus: ~ Ramona ~ :perus:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
:lma: Cocutu si de la noi.Pupici pe cioculetz. :heart: :pup:
Prima baita si cateva poze
Prima baita si cateva poze
e un frumos .. imi vine sa-l pap..
La multi ani sa-ti traiasca si sa fie sanatos si sa te bucuri de el. Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine .Cum sa pun un filmulet cu PACO al meu de pe facebook
Va multumesc mult
La multi ani sa-ti traiasca si sa fie sanatos si sa te bucuri de el. Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine .Cum sa pun un filmulet cu PACO al meu de pe facebook
Va multumesc mult
pai intai trebuie sa-l incarci pe youtube apoi vi aici si dai adauga mesaj si sus ai iconita youtube si pui link-ul clipului intre parantezele
[youtube] link aici [/youtube]
mitzapch : acum e tare ca da foarte mult din cap )
foarte frumos
acum e rosu si eu am avut un mare semn de intrabare in legatura cu ciocul sa colorat pana la urma da nu stiu sigur pe la cate luni .. da park a o jumatate de an a inceput sa se inroseasca .... si de vreo 4 luni a inceput sa ii iese si gulerasul ... si eu tot pe la 2 luni l-am cumparat si vedeam alti pui micuti cu ciocu rosu si ma tot gandeam ca poate al meu e vopsit verde )) ...................cu putina rabdare o sa i se inroseasca si cioculetu
filmuletul l-am pus pe facebook, trebuie sa am cont pe youtube nu, ca sa pot sa-l pun
iti ultumesc mult tomanicoleta, sa-ti traiasca verzisorul si sa te bucuri de ei
filmuletul l-am pus pe facebook, trebuie sa am cont pe youtube nu, ca sa pot sa-l pun
iti ultumesc mult tomanicoleta, sa-ti traiasca verzisorul si sa te bucuri de ei
nu ai pentru ce daca vrei trimite-mi mie prin email frilmuletu si ti-l postez eu ca m cont pe youtube..
mersi la fel:*
multumesc frumos tuturor !
Va multumim tuturor pentru gandurile bune si pentru urari,pupici multi si sa va traiasca si voua papiciosii si sa va bucurati de ei :malex:
Va salutam si noi.Asteptam putina racoare,ca ne-am copt toti de cald.Pupici cu gheatza pe cioculetze. :heart: :pup: :malex:
Suana e foart frumos :heart: .
Vreau si eu sa vi-l arat pe Puiu papagal Marele Alex de 6 luni.Nu e al meu ci al prietenilor nostri de familie.Eu acolo am stat.
Va salutam si noi.Asteptam putina racoare,ca ne-am copt toti de cald.Pupici cu gheatza pe cioculetze. :heart: :pup: :malex:
e o scumpte.. as pupaci-o toata ziulica.. imi place mult
Adaugat: 06-08-2012 17:47
Suana e foart frumos :heart: .
Vreau si eu sa vi-l arat pe Puiu papagal Marele Alex de 6 luni.Nu e al meu ci al prietenilor nostri de familie.Eu acolo am stat.
e un dulcic..
Alexi e de felul ei foarte pupacioasa si cuminte.Asa ca primim si returnam pupicii.Acuma are ocupatie,roade un bat gros.Sunt curioasa ca o sa-i ia sa-l dea gata...
Dragutz puiutzul de alexei.... :heart:
Multumim :merci: .E si foarte cuminte dar din pacate stapanii il scot doar o data la 5 zile .
Multumim :merci: .E si foarte cuminte dar din pacate stapanii il scot doar o data la 5 zile
.
doar o data la 5 zile ii da drumul din colivie?????????? :wow:
de ce nu-l da cuiva caruia sa aiba grija de el ..
Spun ca isi face treburile peste tot.Acum nu stiu .
Spun ca isi face treburile peste tot.Acum nu stiu
.
asta e culmea, zici ca face o galeata .. saracal ce chinuit e... eu l-as fi tinut macar intr-o cusca mault mai mare.. nu inteleg de ce au pasari cine nu apreciaza si eu care imi doaresc enorm nu-mi permit..
Va salutam cu mult drag. Eu nu as tine-o pe THEO inchisa (cred ca, acum, nici nu ar rezista). AM achizitionat-o pentru ca am timp sa ma ocup de ea, altfel nu m-as fi inhamat la acest drum. Si ea face mizerie, dar strang tot timpul. Orice ar face, acum, nu ma vad rezistand fara ea. La pranz (12.30 - 15.30) doarme. Daca uit sa trag jaluzelele (sa doarma) incepe si isi canta singura si atunci imi dau seama ca este ora de somnic. Si inca ceva, si ea este o pupacioasa. Acum imi da voie sa o pup peste tot, si ea la randul ei ne pupa inclusiv pe obraz. Este o dulcica. Sa va bucurati de ei
care stie de ce nu mai vorbeste :malex: ? inainte si dimineata si pe la amiaza si seara atata vorbea acuma mai face ca cioara ??? stie careva ce are ?
care stie de ce nu mai vorbeste :malex: ? inainte si dimineata si pe la amiaza si seara atata vorbea acuma mai face ca cioara ??? stie careva ce are ?
nu stiu ce sa zic .. poate nu ai mai stat asa mult cu el.
nu stiu despre ce poate fi vorba.
adevaru ii ca nu am mai prea stat cu el ...si de vreo 2 luni e la cineva ... si nu stiu ce se intampla acolo. oricum ms pt raspuns
adevaru ii ca nu am mai prea stat cu el ...si de vreo 2 luni e la cineva ... si nu stiu ce se intampla acolo. oricum ms pt raspuns
a pai atunci cu siguranta asta este cauza.. daca nu ii se mai acorda asa multa atentie , e important odata ce ai inceput sa comunicati sa mergeti tot asa.. si iti dai seama ca el e ra obisnuit cu tine iar acum poate perasonele la care l-ai lasat nu ii acorda aceiasi atentie ca si tine sau poate nu au experienta ta.. sunt multe cauze
daca ar fi al meu de nu as vorbi continu cu el..
sper sa reinceapa sa vorbeasca .. bafta si sa ne ti la curent
Salutare ! dimineata cand ii scoateti din colivie si ai vostri sunt foarte agitati ?
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria