Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
:wow:
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
:wow:
musatelul nu e bun..da-i de menta cum a zis si carmeryne..
Are stabilitate pe picioare?
Ce ciudat la mine puiul e hranit de ambii parinti dar nici chiar asa.
Puiul meu invata sa zboare. Azi cand i-am facut curat in colivie le-am dat drumul parintilor si puiul l-am lasat pe pat si a zburat, nu mult la vro 5 cm dar a zburat
papagalul meu sta infoiat de doua zile si face excrementele moi ca apa de mancat mananca si bea apa ce ii pot face sa isi revina? ii dau ceai de musetel cu DOXYVIT
multumesc
si coco a facut moale o perioada si i-am dat ceai de menta ..a avut efect. exista si niste saruri in comert pentru pasari impotriva diareei la pasari, insa recomand ceaiul de menta.
Doamne ajuta sa se faca bine si sa nu devina un :angel: .Imi vine si mie sa :cry: ca si prin ce am trecutcu Coco.
lasa ca se face bine..o sa-i faca ceiut de menta si o sa fie bine..e si de la caldura.
app ii dai si fructe sau legume?
Dupa cum stiti,atunci cand a murit unul dintre papagali,l-am achizitionat pe Kirra ,ca albastruiul sa nu se simta singur....
Am avut ceva probleme cu el,era foarte sperios,totusi incepe sa faca progrese
Se urca pe mana,mananca din palma...dar ii place foarte mult sa ma prinda de degete...chiar acum ,vazand ca nu prea mai are ce roade,s-a urcat pe umarul meu si isi aranjeaza penele :perusi:
Ar fi bune.
uhh ce dragut :heart: ..abia astept sa-mi iau si eu pui si sa-i invat sa-mi stea pe mana :heart:
nu mananca fructe doar morcov azi nu a mancat aproape deloc a baut cateva picaturi de apa si se simte mai rau e foarte moale sta doar in picioare si a dat mancarea ce a mancato inapoi afara ce sa ii mai fac?
2 puiuti de ai mei au zburat:D cel mai mare a zburat pana sus pe perdea si al doilea 30 cm de pe pat pe birou
:bravo: :bravo: :bravo:
Adaugat: 31-07-2012 18:01
incearca cu bronchipur este un produs de la sera si sigur se va simti mai bine
nu mananca fructe doar morcov azi nu a mancat aproape deloc a baut cateva picaturi de apa si se simte mai rau e foarte moale sta doar in picioare si a dat mancarea ce a mancato inapoi afara ce sa ii mai fac?
Si noi zburam dar doar in pat momentan puiiul meu e foarte alintat acum doarme pe mine nici nu pot sa ma misc de pe scaun de teama sa nu-l trezesc Doarme mult prea frumos :floare:
OH... de mine cam fug... )) mai ales cand sunt in colivie
Si al meu fuge de restul familie dar la mine vine imediat .Adora sa-l mangai in jurul gatului pana adoarme.E atat de scump cand adoarme cantand :heart:
Adaugat: 31-07-2012 20:45
Poze noi cu puisorul care inca invata sa zboare de pe mana in pat. Cand distanta e prea mare se intoarce si sare cu gherutele pe gatul meu Mi-a lasat numai urme. Dar gata acum la lectiile de zbor port esarfa
Ce dragut :heart: .
Buna Seara
Am luat un perus nou si este foarte foarte bland din prima zi ..a venit direct pe deget.. Ingrijorator este faptul ca sta doar intr-un loc..nu e speriat deloc, nu mananca, nu bea apa..
Am mai avut perusi si erau diferiti si foarte agitati..
E normal sa fie asa sau este bolnav?
e normal sa fie linistit in prima zi..lasal sa se obisnuiasca cu camera si dupa va fi foarte vesel :heart:
acum am observat ca e murdar la fund si e putin chelios..ma gandesc k are diaree.. sa.i dau ceai de menta?
Mananca, bea apa,se catara,ciripeste..e bine din cate vad eu doar k e murdar
o sa-i treaca in 2 zile. si al meu a avut cand l-am adus acasa! :perus:
'Neata! Nu stiu ce sa mai fac cu papagalii mei dimineata cand se lumineaza.. zici ca is nebuni.. tipa cat pot de tare M-am gandit sa ii acopar..dar nu stiu daca o sa reziste toata noaptea
si ce sa pun sa nu fie prea gros. Voi ce ziceti?
ha ah . eu le puneam si cate 2-3 paturi ca sa fie cat mai intuneric la ei, ca daca puneam un singur cearceaf trecea lumina. pune-le cat mai gros sa nu patrunda lumina si lasa-le un coltisor pe unde sa intre aerul.
puisorii mei au inceput sa faca naveta. ziua ies in colivie, iar seara fuguta inapoi in cuib singurei. si 4 dintre ei au inceput sa zboare. 2 zboara chiar destul de bine. mai bine decat femela mare parca )
Mersi Aleku de raspuns. O sa le pun in seara asta, sper ca maine dimineata sa fie mai linistiti.
Felicitari puiutilor tai :heart:
inchide geamurile si pune o patura si acoperale astfel incat sa nu patrunda lumina :sanatate:
'Neata! Nu stiu ce sa mai fac cu papagalii mei dimineata cand se lumineaza.. zici ca is nebuni.. tipa cat pot de tare
M-am gandit sa ii acopar..dar nu stiu daca o sa reziste toata noaptea
si ce sa pun sa nu fie prea gros. Voi ce ziceti?
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus