3,526

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

Dar mananca?E vioi?Se joaca?

Dupa ani buni am ramas cu un singur animal si anume Paulie :malex:
:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

3,527

da, mananca incontinuu, se apuca de gratiile coliviei, se plimba de pe o stinghie pe alta, l-am vazut cum bea si apa ... chiar nu stiu ce are si incep sa imi fac griji. daca dupa cateva zile nu se potoleste ma duc la veterinar. ciocul nu este colorat pt ca este pui
seara inca ii dau cu seringa.

3,528

Lasa ca asa facea si al meu dupa ce l-am luat.Dar s-a potolit dupa 2 zile.

:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

3,529

Deci totul este ok sa inteleg ? Mersi frumos pentru raspunsuri

3,530

Nu ai pentru ce. smile Salutari verzuiului tau :sanatate: .

3,531

olla tuturor si multumim pentru aprecieri
salutari si noului venit Ozzie
ce sa zic ,stiu ca Poli este de neinlocuit dar cu siguranta ii poti oferii altuia toata dr5agostea ta...si eu spun la fel - cumpara ti alt papagal asa vei trece mai usor peste toata suferinta
eu am fost in Romania si am fost nevoita sa l las pe Coco pentru 4 zile aici la o prietena cat a suferit micutul meu,nici nu va imaginati ma striga incontinuu si nu s a dat jos de pe cusca ,noroc ca a mancat-aseara cand m a vazut ma pupa neincetat si imi tot repeta ne iubim...nu mai puteam de el mi am promis ca nu l mai las niciodata ,doar ca m am gandit ca l chinui 4 zile si plus de asta am mers cu avionul si mi a fost aiurea ca mi l injecta ..oricum important e ca acum este ok si cred eu ca ma iubeste si mai mult
Hector nici nu mi a simtit cred ca bine lipsa a stat cu un alt puiut de labrador cu o luna mai mare si s a distrat de minune
pupacim dulce pe toti  :malex:

Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult animalele!

3,532

mitzapch wrote:

Intru si eu in clubul vostru, chiar astazi am achiziotionat un marele alex, desi initial am vrut sa iau micul insa acest exemplar m-a daramat pur si simplu, il ador.

Are 2 luni il cheama Ozzie si inca ii dau papa cu seringa dar si fructe si seminte.

Insa are o problema, se scarpina foarte des, cu ghearele in cap si cu ciocul pe restul corpului, credeti ca este de la stres si o sa-si revina ?

bun venit printre noi...

este posibil sa se scarpinde si de la caldura, totusi nu strica sa verifici sa nu aiba paduchi, desi nu cred.. poate si de la stres, pana se acomodeaza .. e foarte frumos, sa-ti traiasca si sa va bucurati unul de altu..  :hug:

Adaugat: 31-07-2012 20:17

kriss wrote:

olla tuturor si multumim pentru aprecieri
salutari si noului venit Ozzie
ce sa zic ,stiu ca Poli este de neinlocuit dar cu siguranta ii poti oferii altuia toata dr5agostea ta...si eu spun la fel - cumpara ti alt papagal asa vei trece mai usor peste toata suferinta
eu am fost in Romania si am fost nevoita sa l las pe Coco pentru 4 zile aici la o prietena cat a suferit micutul meu,nici nu va imaginati ma striga incontinuu si nu s a dat jos de pe cusca ,noroc ca a mancat-aseara cand m a vazut ma pupa neincetat si imi tot repeta ne iubim...nu mai puteam de el mi am promis ca nu l mai las niciodata ,doar ca m am gandit ca l chinui 4 zile si plus de asta am mers cu avionul si mi a fost aiurea ca mi l injecta ..oricum important e ca acum este ok si cred eu ca ma iubeste si mai mult
Hector nici nu mi a simtit cred ca bine lipsa a stat cu un alt puiut de labrador cu o luna mai mare si s a distrat de minune
pupacim dulce pe toti  :malex:

off saracutul .. se vede ca te iubeste mult.. eu as muri de fericire daca as avea si eu la fel ca tine si sa faca ca al tau.. ti-am mai spus ca eu sunt indragostita de coco al tau :heart:
va pupam si noi

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

3,533

mitzapch : felicitari pentru noul membru ! sa iti traiasca...
ciuculetul lui pare a avea ceva , se poate de la calitatea pozei...
sper sa nu aibe raie...dupa cum a spus si gaby354 ...
daca ai timp da o fuga pana la vet

kriss : e nasol sa ii lasi fara mamica smile ei sunt obisnuiti cu tine...e bine ca ai revenit si ca totul e ok

Coco - Micul Alexander - Marele Prieten
2x :malex: 3x :caine: 1x :pisica:  1x :hamster: rusesc pitic
Råman un anonim.

3,534 (edited by suana 01-08-2012 06:34)

patriciuca wrote:

Lasa ca asa facea si al meu dupa ce l-am luat.Dar s-a potolit dupa 2 zile.

Un animal,oricare ar fi el,nu-l lasi sa se scarpine in speranta ca o sa-i treaca.Daca face asta foarte des,inseamna clar ca ceva il deranjeaza.
mitzapch bun venit.Fiind luat dintre mai multe pasari,unde poate nu a fost chiar curatenie exemplara exista posibilitatea sa aiba daunatori.Tratamentul pentru raie si restul ,,miscatorilor'' se poate face ce Dectomax,dar la medicul veterinar,pentru ca se da in functie de greutate.Sfatul meu este sa-i schimbi betele de plastic cu bete groase de lemn.

Tratamentul umanitar al animalelor,bazat pe compasiune si respect,este un drept al omului.
3 chow-chow,1 ciobanesc caucazian,1 mare alexandru,3 perusi,4 nimfe,2 borke,1 iepuras pitic
:perus:  ~ Ramona ~ :perus:

3,535

Multumesc tuturor pentru ajutor. I-am schimbat toata colivia, cea din poza fiind prea mica pentru el, acum are 2 stinghii dintr-o coada de matura netratata chimic si o stinghie din bambus natural.
In legatura cu ciocul am vorbit si cu crescatorul de unde l-am luat si cu nelutu.rosu de pe celalalt forum si ambii mi-au spus sa stau linistit pentru ca el este pui si ciocul i se va colora pe parcurs. Am fost si la vreo 2 veterinari cu poze si au spus ca este ok si daca peste 2 -3 luni nu se coloreaza atunci sa ma duc iar.
Nu prea se mai scarpina asa rau, insa am luat azi de la o farmacie veterinara niste bete antiparaziti pentru orice eventualitate ( asa a spus medicul de acolo ) a mentionat ca nu exista efecte secundare sau efecte negative asupra pasaroiului.
Astazi chiar a iesit din colivie si a venit la mine in pat, dupa care l-am urcat pentru prima oara pe antebrat.

Multumesc frumos inca o data tuturor !

3,536

mitzapch wrote:

Multumesc tuturor pentru ajutor. I-am schimbat toata colivia, cea din poza fiind prea mica pentru el, acum are 2 stinghii dintr-o coada de matura netratata chimic si o stinghie din bambus natural.
In legatura cu ciocul am vorbit si cu crescatorul de unde l-am luat si cu nelutu.rosu de pe celalalt forum si ambii mi-au spus sa stau linistit pentru ca el este pui si ciocul i se va colora pe parcurs. Am fost si la vreo 2 veterinari cu poze si au spus ca este ok si daca peste 2 -3 luni nu se coloreaza atunci sa ma duc iar.
Nu prea se mai scarpina asa rau, insa am luat azi de la o farmacie veterinara niste bete antiparaziti pentru orice eventualitate ( asa a spus medicul de acolo ) a mentionat ca nu exista efecte secundare sau efecte negative asupra pasaroiului.
Astazi chiar a iesit din colivie si a venit la mine in pat, dupa care l-am urcat pentru prima oara pe antebrat.

Multumesc frumos inca o data tuturor !

da ciocul se va colora pe parcurs.. ma bucur ca bine si ca va imprieteniti...
te asteptam cu pozele micutului si a coliviei..
betele de coada de matura sunt foarte bune..

3,537

Buna! As dori si eu un astfel de papagal sau Micul Alex dar sa fie bland (eventual mascul), pui si cu inel. Unde gasesc pe cineva de incredere? sunt din Bucuresti

3,538

motz wrote:

Buna! As dori si eu un astfel de papagal sau Micul Alex dar sa fie bland (eventual mascul), pui si cu inel. Unde gasesc pe cineva de incredere? sunt din Bucuresti

ia legatura cu dl nicolae, din cate am inteles este foarte de incredere,

http://www.4animale.ro/forum/topic151-marele-alexander-psittacula-eupatria-p155.html

3,539

Multumesc! Chiar maine am sa iau!

3,540

dl nicolae e un super om smile NU o sa iti para rau , are pasari foarte blande smile

asteptam poze dupa achizitie smile

felicitari !!!!

Råman un anonim.

3,541

Salut ! alex_foca am vazut ca si pasaroiul tau avea ciocul decolorat cand era puiut, acum tot asa il are sau s-a colorat ?
Papagalul s-a acomodat, desi au trecut doar 5 zile, cand ridic bratul si il strig vine si se aseaza pe el,a invatat sa iasa si sa intre singur in colivie.
Momentan il tin doar la mine in dormitor si peste vreo 1 - 2 saptamani incepem sa exploram toata casa
Per total intr-un timp foarte scurt ne-am atasat foarte mult unul de altul si nu ma gandeam ca poate invata asa repede sa vina pe mana din zbor smile) m-am minunat cand am vazut big_smile

Astept raspuns daca se poate legat de cioculet pentru ca am vazut puiuti mai mici decat el cu ciocul rosu .. nu stiu ce sa fac.

3,542

buna tuturor noi suntem foarte fericiti si ne am fi dorit sa putem invitat toti  :malex: la petrecere pentru ca azi Cocutu meu implineste 3 anisori  :lma:
asa ca astazi avem party  :dans:
pupacim pe toti atat prietenii mai vechi cat si cei mai noi :malex:

Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult animalele!

3,543

kriss wrote:

buna tuturor noi suntem foarte fericiti si ne am fi dorit sa putem invitat toti  :malex: la petrecere pentru ca azi Cocutu meu implineste 3 anisori  :lma:

multi ani traiasca,multi ani traiasca..cine sa traiasca??? Cocutu sa traiasca!!!! :lma:

Max-aratinga nanday

3,544

kriss wrote:

:lma:
ce mi-ar fi placut sa vin si eu..   sa creasca mare,  sa fie sanatos ca e cel mai important si sa te iubeasca la fel de mult.. sa-ti traiasca si sa te bucuri 100 de ani de dragostea lui.. la multi ani cocutu, sa pup eu cioculetul ala mare al lui de frumos.. besk pe cocutu tau ,sper sa nu te superi
:heart:  :heart:  :heart:

3,545

sa iti traiasca... super big_smile  :lma:  :malex:

Råman un anonim.

3,546

Radoi Alexandra şi-a distribuit videoclipul Paco.
Paco
Durată: 2:56
Îmi place · · Distribuie · acum 2 ore ·

3,547

la multi ani cocutaa :lma:  :lma:

kriss wrote:

Animalele sunt lumea mea! :heart:

3,548

kriss wrote:

Multi ani traiasca,
La multi ani! :lma:

3,549

La multi ani ! Multa sanatate big_smile

3,550

La multi ani!!! :lma:  :pup: