Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria
noi suntem foarte fericiti ,avem un nou prieten un puiut de labrador de 2 luni..deja sunt prieteni...revin cu foto,va pupacim
bun venit micutului... bineinteles ca te asteptam cu poze.. va pupam
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria
noi suntem foarte fericiti ,avem un nou prieten un puiut de labrador de 2 luni..deja sunt prieteni...revin cu foto,va pupacim
bun venit micutului... bineinteles ca te asteptam cu poze.. va pupam
kriss super e bine ca se intelege cu catelu`
imi imaginez ca sunt niste scumpi
asteptam poze
Kriss asteptam pozele cu nerabdare :pup: Si noi vom reveni cu poze,am fost foarte ocupati.Pupam cioculetele mari :pup: :heart:
el este Hector!
Coco explorand casuta si furand jucariile.... este extrem de gelos
iar Hector...e un scump :malex:
Adaugat: 19-07-2012 16:32
multumim tuturor pentru primirea calduroasa,pupici
A trecut ceva vreme de cand nu am mai fost pe la voi,insa acum am implinit 1 an si jumatate ..priviti-ma
superb ♥
el este Hector!
e super dulce,de Coco ce sa mai zic ...niste frumosi
A trecut ceva vreme de cand nu am mai fost pe la voi,insa acum am implinit 1 an si jumatate ..priviti-ma
este fenomenal.. foarte frumos,, sa-ti traisca :hug:
Adaugat: 19-07-2012 20:21
el este Hector!
kriss coco al tau e adorabil... l-as pupa de l-as zapaci.. si hector e frumos dar cocutu e cel mai iubit si cel mai dulce.. se vede ca e gelos.. sa-traiasca :hug: :hug: :hug:
kriss : e foarte frumos sa iti traiasca
e un scump :malex:
arata splendid <3
frumos catelu .. ma mir cum de sunt prieteni .. la cici iii este foarte frica de caini .... sta si se uita le ei de zici ca e statuie il inpigi si sta asa atent de zici ca e tapan... eu nu situ ce sa zic .. al meu nu prea manca de fel .. si de vreo o luna nici nu mai vorbeste foarte rar si foarte scurt nu stiu ce se intampla
va salut pe toti prietenii mei de pe forum, a trecut o luna de la pierderea lui polii meu si tin sa va zic ca inca sufar dupa el , nu ca la inceput ,dar sufar mai ales cand vad cate un papagal , am fost in concediu in grecia si acolo era un domn care avea un jako si se plimba cu el prin statiune il tinea pe umar sau pe brat cred ca avea aripioarele taiate , mi.a venit sa urlu de durere si numai cand vad un papagal plang fara sa vreau.
Nu vreau sa va intristez si pe voi va felicit pentru alexoi si aveti grija de ei mare , kriss este un superb coco si de catelus nu mai zic , dar cum se inteleg?cred ca bine nu?coco nu este gelos?
Suana ce mai face alexii?
Va pupik dulce pe toti aveti grija de voi si de papagalii vostrii minunati :hug: :heart:
anamarialaura : adopta si tu un puitz ca sa iti recapeti dragostea
:malex:
Imi pare tare tare rau de tine. :cry: Asa eram si eu dupa ce a murit Coco.Poate l-a gasit cineva.Nu fi pesimista.Multe imbratisari. :hug: .
annonimu , nu este problema banilor , mi.asi cumpar maine altul sotul meu cand mi la pierdut a vrut in ziua aia sa imi ia doi , dar iti dai seama ca nu mai este nici unul ca polii , stiu ca il pot forma , dar fiecare pasare are personalitatea ei si numai eu stiu cat am muncit cu polii sa il imblanzesc sa il fac sa vorbeasca , si dupa atatea eforturi intr,o zii sa terminat tot, cand o sa fiu pregatita sa o iau de la capat o sa imi iau unu cu siguranta dar deocamdata nu sunt pt ca mi.e frica de suferinta, eu ma atasez foarte tare de animale si pun suflet enorm de mult si intr,o zii cand vine ceasul rau sa spulberat tot visul si dragostea va multumesc la toti de pe forum ca a.ti fost alaturi de mine sunteti niste prieteni adevarati
ai dreptate ca NU mai e la fel
toti ne atasam de animale... si o luam de la capat
eu iti recomand sa mai iei o pasariuica... mai ales ca acum esti experta in cresterea lor...
mersii mult pt sfat annonimu va pupik pe toti o sa ma mai gandesc la acest sfat
:hug: :sanatate:
anamaria durerea asta n-o poti uita si gata.. chiar daca a fost o pasare tu ai avut grija ca de un copil si e normal sa suferi, cu siguranta o pasare nu ar astupa glolul din sufletul tau.. eu imi doresc enorm sa-l fi gasit cineva si sa aiba grija de el, imi doresc enorm lucrul asta.. eu am fost si sunt alaturi de tine ca si eu sunt la fel de iubitoare cu animalele, ma atasez imediat de animal, chair daca nu-mi apartine. te pup
Mai bine nu iti iei tot un marele alex.Iati un Jako sau un Kakadu sau un micul alex sau orice alta specie de papagal.
va multumesc la toti si sa stiti ca atunci cand voi fii pregatita o sa imi iau unul dar acum nu pot , nu sunt pregatita , o sa tin cont de sfaturile voastre va pupik :nb:
Bine :nb: .
Intru si eu in clubul vostru, chiar astazi am achiziotionat un marele alex, desi initial am vrut sa iau micul insa acest exemplar m-a daramat pur si simplu, il ador.
Are 2 luni il cheama Ozzie si inca ii dau papa cu seringa dar si fructe si seminte.
Insa are o problema, se scarpina foarte des, cu ghearele in cap si cu ciocul pe restul corpului, credeti ca este de la stres si o sa-si revina ?
Nu e nimic asa fac ei.Isi va reveni.
Eu cred ca are raie... Se vede putin la cioc...Daca ma insel,sa ma corecteze cineva
Doamne fereste sper sa nu. Mai asteptam si alte pareri
Forum 4animale → Pasari → Marele Alexander - Psittacula eupatria