4,351

Re: Micul Alexander - Psittacula krameri

denisa82 wrote:
annonimu wrote:

am fost azi la bucuresti , la un petshop si i-am cumparat jucarii noi smile e distractie maxima acum cu el smile
e asa de incantat smile se joaca , nici nu ne mai baga in seama smile

i-am luat o jucarie cu 6-7 felii de lemn ... le roade... le-a inebunit deja smile nu cred ca o sa reziste foarte mult, atractie maxima! :malex:

Nico saptamana aceasta fac playstand-ul smile

Ps: am vazut acolo un jako... mama ce scump era... il cheama Pako , vorbeste smile spune DA si Pako smile atat de clar smile pare bland , dar pretul este foarte mare... oricum am ramas putin cu mintea la el smile

Daca ai fost in militari intradevar au o groaza de jucarii ... Cat despre jako il cheama coco de fapt si are 1a jumate si e splendoare , sta la mangaiat isi lasa capul pe deget sa-l mangai e adorabil dar ffff scump ca pret asa mi se pare mie in comparatie cu preturile de crescator.va pupam

de la crescator il iei puiut cam la 1000 de euro.
eu sunt de-a dreptul indragostita de jako. sunt superbi si mai sunt si foarte inteligenti..o combinatie fatala:))

2X :perus: 1X :malex: 1X :pisica: 2x :caine:

4,352

pai i-am luat jucarioare pentru pisici smile mingiute pe care lui Coco ii place sa le distruga
jucarioara din lemn, imi pare rau ca nu am luat vreo 2... ca o iubeste foarte mult
i-am luat batonul galben pentru gherute, si mai mananca si din el, deoarece are si vitamine
i-am luat "sapunul" alb pentru cioc, pe care deja la facut praf smile
i-am luat un supliment pentru mancare, pentru pene , deoarece e in perioada de naparlire smile

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wKwY_yH4tzc&feature=youtu.be[/youtube]

atasez si un video... la joaca big_smile scuzati calitatea filmarii!!

+ pentru cei care au probleme cu micul , adica face moale ... sa ii achizitionati sare pentru papagali smile pus peste papica e foarte bun

Ps : aseara au fost niste prieteni pe la noi smile Coco a facut spectacol smile A fost foarte iubaret cu Cipi ( prietenul meu ) , nu il mai lasa in pace smile Tot in capul lui statea , ii fura servetelele ... Nu ne-a lasat sa mancam pepene smile A vrut si el... a fost show smile
Am observat ca trage mai mult la barbati smile O fi pe invers smile)
Ce ma bucurat foarte mult ca nu a fost deloc agresiv cu prietenii nostrii ! Ne-am bucurat ... putem sa il scoatem in lume acum, deoarece e educat !!!  :malex:

Coco - Micul Alexander - Marele Prieten
2x :malex: 3x :caine: 1x :pisica:  1x :hamster: rusesc pitic
Råman un anonim.

4,353

La cat e de decorata colivia cu jucarii,mai ca mi-ar placea si mie sa stau in ea  smile

4,354

pai colivia si jucarioarele , papica si tot ce am cumparat pentru el...au costat mai mult ca el smile
merita orice banut investit, deoarece e un dulce... un cuminte ... doar ca ii place sa distruga tot smile
oricum il iubim foarte mult, ne bucuram ca l-am luat in sanul familie ! :malex:

Råman un anonim.

4,355

annonimu wrote:

pai colivia si jucarioarele , papica si tot ce am cumparat pentru el...au costat mai mult ca el smile
merita orice banut investit, deoarece e un dulce... un cuminte ... doar ca ii place sa distruga tot smile
oricum il iubim foarte mult, ne bucuram ca l-am luat in sanul familie ! :malex:

isi merita fiecare banut .. distruge acum cat e micut dupa aceea nu mai face ..si o sa se joace frumos,,, si ai mare dreptate e adorabil.. sa va bucurati si voi de el si el de voi..e copilasul vostru  :malex:

app anonnimu scarita e cumparata sau??? eu nu am gasit la petshopul la care merg (care defapt nu e chiar foarte dotat)

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

4,356

scarita am gasit-o la balotesti !!! nu pot sa iti dau numele, dar cred ca iti trimit pe prv smile
e cumparata si e foarte rezistenta.. si ii place foarte mult !

Adaugat: 22-07-2012 18:15

Coco - sedinta foto smile cu Fifi smile Pisicuta rea smile
El e Coco cu pieptul dezvelit de la naparlit smile)

oricum e argintul viu in seara asta... doar de prostii se tine smile vrea sa rupa tot smile mi-a stricat rotita de mouse smile)
da un scump a ramas, deoarece a venit la urechea mea...si zicea Coco + ca ma lua usor de ureche big_smile

Råman un anonim.

4,357

annonimu wrote:

oricum e argintul viu in seara asta... doar de prostii se tine smile vrea sa rupa tot smile mi-a stricat rotita de mouse smile)
da un scump a ramas, deoarece a venit la urechea mea...si zicea Coco + ca ma lua usor de ureche big_smile

pap si telecomanda si stau si in capul lui mami .. ce sa vreau mai mult de atat..
e adorabil.. il iubesc ..

4,358

tomanicoleta wrote:
annonimu wrote:

pap si telecomanda si stau si in capul lui mami .. ce sa vreau mai mult de atat..
e adorabil.. il iubesc ..

e un mare nazdravan:)) nu sta locului o clipa:))

2X :perus: 1X :malex: 1X :pisica: 2x :caine:

4,359

e un mare nazdravan:)) nu sta locului o clipa:))

lasa ca mai bine nazdravan decat sa fie linistit si fricos..

4,360

lasa ca o sa il cunoasca pe Coco smile si o sa invete sa faca prostii!!! smile)

oricum e nebunie cu el...

azi a baut ceai de menta, deoarece a inceput sa faca din nou moale... si chiar nu imi dau seama de la ce...

Råman un anonim.

4,361

annonimu wrote:

lasa ca o sa il cunoasca pe Coco smile si o sa invete sa faca prostii!!! smile)

oricum e nebunie cu el...

azi a baut ceai de menta, deoarece a inceput sa faca din nou moale... si chiar nu imi dau seama de la ce...

al meu acum vad ca e intr-o perioada foarte agitata, tipa, arunca mancarea,se repede la mine..nu stiu ce-l apuca, e asa de 2/3 zile.. sper sa fie candva si el la fel ca si coco al vostru..

4,362

am impresia ca ii distruge caldura...
si al meu e agitat... foarte agitat... arunca cu bobitele de pormub dupa mine smile

Råman un anonim.

4,363

annonimu wrote:

am impresia ca ii distruge caldura...
si al meu e agitat... foarte agitat... arunca cu bobitele de pormub dupa mine smile

posibil.. eu nu-mi pot da seama cum arunca asa de departe cu porumbul..
:nb:

4,364

cred ca arunca ca nu ii place...
sau de suparare smile
:nb:

Råman un anonim.

4,365

Buna! Ce mai fac verzisorii vorstri?
Pun niste poze cu Paulie sa vedeti cat a crescut :heart: e baiat mare  vineri face 4 luni si 3 saptamani

Dupa ani buni am ramas cu un singur animal si anume Paulie :malex:
:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

4,366

avem jucarie noua...si o rontaim pe toate partile big_smile

Max-aratinga nanday

4,367

Va rog sa ma ajutati cu un sfat.vreau sa ii construiesc lui Pako un play stand din cozi  de matura dar am vazut ca acestea sunt lacuite.tinand cont ca el roade tot,oare nu ii va face rau "lacul" de pe bete?ma gandesc sa nu fie toxic ptr el.multumesc

4,368

irina87 wrote:

Va rog sa ma ajutati cu un sfat.vreau sa ii construiesc lui Pako un play stand din cozi  de matura dar am vazut ca acestea sunt lacuite.tinand cont ca el roade tot,oare nu ii va face rau "lacul" de pe bete?ma gandesc sa nu fie toxic ptr el.multumesc

normal ca este toxic.. cauta cozi ca sunt si nelacuite..

4,369

irina87 wrote:

exact ce a zis si nicoleta..cauta nelacuite sau apuca-te si rascheteaza lacul de pe ele(cam mult efort ..parerea mea) big_smile

Max-aratinga nanday

4,370

denisa82 wrote:

avem jucarie noua...si o rontaim pe toate partile big_smile

sa-i pup eu cioculetul ala rontaitor :hug:

4,371

irina87 : la magazinele mari de constructii se gasesc cozi de matura care nu sunt lacuite smile si sunt foarte bune... i-am facut eu lui coco unul ... si e foarte incantat... si betele din colivie tot din coada de matura sunt facute

patriciuca : sa iti traiasca smile e foarte frumos smile

denisa82 : foarte frumoas smile e bine ca e incantat de noua lui jucarioara smile

Råman un anonim.

4,372

multumesc  :hug:
Salutari si verzisorului tau  smile

:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

4,373

asa statea pako al meu astazi , nu l-am mai vazut niciodata  stand asa.... oare sa fie defapt pachita???? sau o fi de la caldura? inca nu mi-am pierdut speranta si sper in continuare sa-i apara gulerasul, dar ma deruteaza cateva lucruri..

4,374

E foarte frumos iar gulerasul pare mai accentuat.Probabil e de la caldura.E foarte dragalas si cand te uiti la el parca iti zambeste :heart:

4,375

patriciuca wrote:

E foarte frumos iar gulerasul pare mai accentuat.Probabil e de la caldura.E foarte dragalas si cand te uiti la el parca iti zambeste :heart:

mersi... si mie mi se pare mult mai accentuat ca pe langa dunga gri inchis se vede si un albastru dar nu stiu ce sa mai zic , are deja 2 ani si 2 luni ,,poate o sa-i apara acum dupa naparirea asta de toamna .. sper big_smile

da e foarte hot,de aia are fatisoara asa.. adora sa ma duc sa-i suflu sa se racoreasca