12,426

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

maria95 wrote:

Cateva poze noi la 3 saptamani

Puisorul tau pare dublu factor dominant pied normal green. Nu e nicio surpriza, avand in vedere mutatiile parintilor smile
Sa-ti traiasca.

Mi s-a facut dor de puisori mici, vazandu-va puisorii in poze  sad 
Ai mei sunt in plin proces de naparlire si , daca nu le gasesc stapani potriviti pana in toamna, poate le pun cuib din nou atunci.

12,427

Eu sper sa te razgandesti si sa pastrezi tu macar parintii.
Multumim mult si sa va traiasca toti perusii :pup:

12,428

herbudgies : stima si respect ! cunosti foarte bine specia : perusi  ! felicitari!!!
pastreaza parintii ! smile

peruseii mei acum sunt afara , aseara au dormit tot afara ... sunt foarte cuminti .. ii ador !

Coco - Micul Alexander - Marele Prieten
2x :malex: 3x :caine: 1x :pisica:  1x :hamster: rusesc pitic
Råman un anonim.

12,429

Si eu ii scot pe ai mei afara dar mi-e frica sa-i las seara pe la noi sunt mai multe pisicii.

12,430

ii las pe balcon smile nu au probleme cu pisicile smile stau foarte bine... ma duc des la ei... sa verific mancarica...si sa le schimb apa smile
la noapte tot acolo vor dormi... imi place foarte mult dimineata... cum ciripesc ei smile si aduna vrabiute in jurul lor  :perusi:

PS: vezi daca am nimerit pasaruica smile http://www.4animale.ro/forum/topic767-cine-e-pasaruica-p5.html

Råman un anonim.

12,431

Ai mei de dimineata tipa/canta de parca ii taie cineva... nu stiu ce se intampla cu ei sad

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

12,432

annonimu asa da noi stam la casa si suntem vizitati des de pisici. Ziua nu-mi fac griji Nero este aparatorul perfect.
zucchina asa mai fac si ai mei doar dimineata cand aud vrabiutele si cum nu le pot vedea incep si tipa .

12,433

maria95 : si noi stam la casa smile dar ii tinem pe balcon

cu tipatul / zbieratul de dimineata e la fel... depinde acum si cu ce pasaruci interactioneaza smile in principiu sunt cuminti!

zucchina : incearca sa ii lasi pe balcon sau pe geam...

Råman un anonim.

12,434

Acum am inteles smile

12,435

Da.. ai mei incep cand se aud si pasarile de afara.. cum se lumineaza pe la 5.. si eu ii tin noaptea in camera pentru ca trag seranda in geam si asa nu prea vad ei lumina. Dar cand merg la lucru la 6 ii pun pe balcon afara si incepe spectacolul.
Am observat ca doar dimineata si seara au ei concertele astea asa puternice big_smile ca in rest doar ciripeala linistita big_smile

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

12,436

La noi cum si cel mic invata sa cante este spectacol de dimineata pana seara. Eu sunt totusi fericita ca pot sa dorm.

12,437

la mine e tare cand le da ppica noaptea... intuneric, liniste totala si deodata incep sa ciripeasca toti in cuib... zici ca esti la padure smile))=)))

12,438

Stiu cum e la mine e doar unu. La tine 6  smile

12,439

Maria, am chiar 7 smile)

Unul din puiuti cu taticul lui... sta in gura cuibului si il ciuguleste pe taticu....

12,440

ce dragutei sunt..cel mic parca ar zice ,,titi,lasama sa ies afara te rog''  smile

Animalele sunt lumea mea! :heart:

12,441

7 si mai frumos cel din gaura cuibului e foarte dulce

12,442

a fost afara.ieri l-am gasit pe asta jos pe fundul coliviei, si azi pe altul. sper sa nu se fi lovit prea tare ca cuibul e cam sus. problema e ca intra femela sa-i hraneasca pe cei mai mici inauntru, iar astia mari se pun in gaura... si probabil cand vrea sa iasa femela se mai ezechilibreaza astia mari si pica neutral

12,443

Si eu sper sa nu se fi lovit prea tare.
Puiul meu s-a obisnut dimineata pana sa fac curat in cuib incepe si tipa cum bag mana la el sare singur sa-l scot afara.
Poze noi sa-l fi vazut voi ce ciripea la oglinda, in ultima poza ma ciupea ca l-am luat de la joaca.

12,444

e tare  scump puiutul tau :heart:

Animalele sunt lumea mea! :heart:

12,445

Multumesc :pup:

12,446

Cateva persoane rauvoitoare mi-au reclamat toate videoclipurile de pe Youtube!:-| asta insemnad ca toate videoclipurile pe care le-am incarcat sunt pierdute!Nu am putut sa recuperez cine stie ce insa ma bucur ca nu mi s-a inchis contul!SUNT DESTUL DE REVOlTAT desi sunt pe cale sa aplic Parteneriatul Youtube!
Va rog sa mai aruncati o privire peste videoclipurile incarcate astazi si sa dati like si subscribe daca sunteti membrii youtube pentru ca va voi da inapoi!:-*Multumesc!
http://www.youtube.com/user/PapagalPeYT/videos

Un pic de iubire face mai mult decat un varf de legi!
1 papagal perus (Koco) :perus:  :heart:

12,447 (edited by dana1 23-07-2012 19:08)

ALEKU.....foarte frumoase sufletele inaripate ai  acolo..MARIA...mititelul crede ca in oglinda este altul ca el si s-a suparat ca nu-l lasi sa se joace cu noul prieten... :pup: ADITA eu am cont dar nu pot deschide link-ul pus de tine pe forum...

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

12,448

like la toate. scoate-le di colivie gratarul ala.. pot sa se raeasca la picioruse....

adita97 wrote:

Cateva persoane rauvoitoare mi-au reclamat toate videoclipurile de pe Youtube!:-| asta insemnad ca toate videoclipurile pe care le-am incarcat sunt pierdute!Nu am putut sa recuperez cine stie ce insa ma bucur ca nu mi s-a inchis contul!SUNT DESTUL DE REVOlTAT desi sunt pe cale sa aplic Parteneriatul Youtube!
Va rog sa mai aruncati o privire peste videoclipurile incarcate astazi si sa dati like si subscribe daca sunteti membrii youtube pentru ca va voi da inapoi!:-*Multumesc!

12,449

adita97 wrote:

Eu nu aveam cont dar cum puteam sa-i rezist lui Koco.
Am facut cont si am dat like la toate :heart:

12,450

dana1 wrote:

ALEKU.....foarte frumoase sufletele inaripate ai  acolo..MARIA...mititelul crede ca in oglinda este altul ca el si s-a suparat ca nu-l lasi sa se joace cu noul prieten... :pup: ADITA eu am cont dar nu pot deschide link-ul pus de tine pe forum...

Il poti copia si lipi!:-) Uite!O sa pun un video si de acolo le gasesti tu pe restul!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=N2BQMvJ_960&feature=g-all-u[/youtube]

Adaugat: 23-07-2012 21:52

aleku wrote:

like la toate. scoate-le di colivie gratarul ala.. pot sa se raeasca la picioruse....

adita97 wrote:

hey!Merci!Zici sa-l scot??As face si asta dar ma gandesc ca nu se simt destul de "confortabil"direct pe c?câ?a!Astept pareri!

Adaugat: 23-07-2012 21:53

maria95 wrote:
adita97 wrote:

Eu nu aveam cont dar cum puteam sa-i rezist lui Koco.
Am facut cont si am dat like la toate :heart:

Merci!Pup!

Un pic de iubire face mai mult decat un varf de legi!
1 papagal perus (Koco) :perus:  :heart: