12,401

Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus

Si copii nu se tem de ei? Ca sora mea asa mai fuge si se sperie cand e Coco afara.. Se teme sa nu aterizeze pe ea si sa o zgarie  big_smile
Apropo smile azi mi-a aterizat Coco pe cap big_smile

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

12,402 (edited by dana1 21-07-2012 18:20)

copiii se tem de SISI caci ciupeste tare...dar puii nu ciupesc si stau in manutele lor [sub stricta mea supraveghere sa nu-i stranga prea tare]...BAIATUL SE INTELEGE FOARTE BINE CU PUIUL ALBASTREL iar fetita mea mangaie nimful pe mot cand  acesta e  la mine...http://fulvius7.sunphoto.ro/papagali/pagina2 o dovada de iubire..perusa cu albastru e DIA inainte de a pleca la noua familie...

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare:

12,403

Ce de ghemulete de pene avem aici :hihi: Atat peruseii cat si nimfa au culori superbe .

12,404

in total sunt 6 perusi [cei 2 pui ,un mascul,SISI1,SISI2,  DIA].. :perusi:  :perusi:

12,405

:wow:

12,406

:wow:  ce nu-ti iese la numaratoare????

12,407

dana1 wrote:

in total sunt 6 perusi [cei 2 pui ,un mascul,SISI1,SISI2,  DIA].. :perusi:  :perusi:

Ce tare este o poza...nimfa sta cu motul in tavan  smile
Sa-ti trasca! Ador aceste pasarele, sunt frumoase toate  wink

Adaugat: 21-07-2012 21:12

dana1 wrote:

Nici eu nu i-am vazut pe cei 6 perusi  :wow:

:perusi:

12,408 (edited by zucchina 21-07-2012 20:17)

Ce copii frumosi ai :heart: Sa-ti traiasca si sa-ti aduca numai bucurii :pup:
Iar inaripatele :heart: superbe si ele :pup:

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

12,409

danniel79 wrote:
dana1 wrote:

la MANDRELE MELE e SISI2cu DIA.....la TRIO... e masculul cu SISI1 si DIA...iar puiii sunt la 2 PUI DE LA DIA....in total iese cei 6 peniti ce difera la culori....iar nimful se rasfata la inaltime[unde nu-i incape motul.. smile  multumesc ZUCCHINA pentru apreciere.. :pup:

12,410

dana1 wrote:
danniel79 wrote:
dana1 wrote:

la MANDRELE MELE e SISI2cu DIA.....la TRIO... e masculul cu SISI1 si DIA...iar puiii sunt la 2 PUI DE LA DIA....in total iese cei 6 peniti ce difera la culori....iar nimful se rasfata la inaltime[unde nu-i incape motul.. smile  multumesc ZUCCHINA pentru apreciere.. :pup:

Sa treaca si el pe la frizer...daca vrea sa nu mai stea cu motul in tavan  smile

:perusi:

12,411

il frizeaza SISI.... :k:

12,412

buna! am aflat ca vara viitoare imi voi lua o pereche  de perusi :angel: ..dar pana atunci as vrea sa-mi fac rost de toate obiectele care trebuiesc sa le ofer o viata mai buna..ma refer la obicetele sanitare,vreu sa fac o farmacie  veterinara  pentru viitori perusi chiar la mine acasa..stie cineva cam ce ar trebui  sa am in casa in caz de se lovesc si le curge sange ce sa le pun sa nu mai curga etc smile

Animalele sunt lumea mea! :heart:

12,413

betadina, pentru rani sau pudra cicatrizanta, ceai de menta pentru diaree sau de musetel pentru raceala, diropur tot pentru diaree...eu cam atat stiu. hmm

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

12,414

Am iesit in inspectie tongue... dar tata ma cearta sa intru inapoi in cuib sad ....

app... voi ati mai vazut perusi maro ? mi se pare ca unul din puiuti e maro yikes

12,415

aleku wrote:

Am iesit in inspectie tongue... dar tata ma cearta sa intru inapoi in cuib sad ....

app... voi ati mai vazut perusi maro ? mi se pare ca unul din puiuti e maro yikes

Sa-ti traiasca, aleku !!

Puiutul din gura cuibului este yf1 spangle cobalt, din cate vad in poze.
Poti pune si cu ceilalti, ca sa ne dam cu parerea ce mutatii sunt.
big_smile
"Maro" pe aripi poate indica doar cinnamon, ceea ce e minunat. Sper sa fie asa, imi plac mult cei cinnamon.

12,416

deocamdata e ora mesei, dar cum se satura le fac pozici tongue

Adaugat: 22-07-2012 14:19

am pozat doar 3 puisori care au pnajul mai dezvoltat....  primul e gri cu codita si piept albastru... cel din gura cuibului.... al doilea e galben cu albastru.. iar ultimul e cel cu aripioarele maro... codita e de un albastru verzui... ca la pauni.. si marginea la aripioare e de acelasi albastru verzui.... cate 2 pozici pt fiecare puisor.

12,417

ce pufosenii :heart:

Animalele sunt lumea mea! :heart:

12,418

Nu vrei sa-mi dai si mie un baiatel?  smile  :heart:  :heart:  :heart:

"Numai cand vei iubi un animal vei simti iubirea cu toata inima." (Anatole France) ->Dany<-1 perus Candy,1 nimfa Miki

12,419 (edited by herbudgies 22-07-2012 14:22)

@aleku

wow, o gramada de mutatii au puisorii tai.
Primul pare full body greywing. Daca e acelasi pui din cura cuibului, atunci acum nu vad yellowface, desi asa parea in primele poze. S-ar putea sa fie tipul 1, care este foarte decolorat la puiuti ( asa a avut si fetita mea albino).
Al doilea pui pare yellowface type 2 , spangle greywing cobalt. Pare putin diluata culoarea de baza (cobalt), de aceea cred ca e greywing , si nu full body greywing. La cel de-al treilea eu nu vad maro in poze, dar tu vezi cel mai bine, asa ca daca zici ca e maro: dominant pied , opaline cinnamon, cobalt.
Asta se vede acum din poze; ramane sa vedem cand se umplu de pene toti.  smile

Edit: Inca ceva: daca este intr-adevar cinnamon, atunci este cu siguranta femela. asta inseamna ca masculul poarta si gena cinnamon split form.

12,420

noah .. acum am observat.. in gura cuibului era defapt puiutul al doilea ...

12,421

Doamne aleku ce frumosi sunt :bravo:
Cateva poze noi la 3 saptamani

12,422

Ce de cioculete mici avem aici :hihi: sa va traiasca tuturor

12,423

multumim. maria, si al tau e o scumpete mica si are o fata de asa inocenta... smile

12,424

Cand sunt pui,toate animalele au  smile

12,425

maria95 : foarte dulce smile sa iti traiasca....
ce fericita esti !!! smile noi mai avem de asteptat pana o sa avem pui

dar ne bucuram ca decand Bibi are partener , nu mai e asa de galagioasa smile

felicitari !

Coco - Micul Alexander - Marele Prieten
2x :malex: 3x :caine: 1x :pisica:  1x :hamster: rusesc pitic
Råman un anonim.