Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
vecinii de jos nu stiu ce fac , ca de cand ne-am mutat aici vara ne vin gandaci de bucatarie de la ei , si ma aenerveaza , si imi e sa nu se duca la puiuti , odata am gasit unul langa colivia lor , am dezinfectat-o a doua zi , insa de atunci nu stiu cum sa fac noaptea fac inspectie in camera daca nu cumva e vreun gandac , nu imi place ideea ca aduc cu ei mai stiu eu ce si pur si simplu nu stiu , o sa le dau cu otrava cand plec la mare , pe 26 iulie , dar pana atunci le invelesc hranitorile si adapatoarea sa nu se urce pe ele , le dezinfectez , abea astept sa treaca vara , ma gandeam asta iarna ca ce bine o sa fie la vara ca nu o sa mai fie pericol de raceala , dar sincera sa fiu primavara e cel mai prielnic anotimp pentru ei , nu e nici cald sa se stranga goangele , nu e nici frig , e perfect , V-ati confruntat vreodata cu gandacii astia de bucatarie in preajma micutilor? e una pur si simplu abea astept sa plecm la mare , ii duc la verisoara mea , dar pana atunci nu stiu daca in camera in care sunt micutii mai sunt sau nu , e langa baie , exact sursa
Gogosonul, inca parte din viata mea

*(Stefi)