12,276

Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus

eu apa o dau de la dus....putin calduta...si aia din stropitoare sta aolo vreo saptmana deci e la temperatura camerei...iam facut iar azi baia...si lam scoas afara pe geam pe prvaza...vad ca ii place...si app nu am Aer Conditionat smile

Nimfa Bisous
-------------------------
Cateva poze cu motatii mei care nu mai sunt pe aici sad http://savinalex.sunphoto.ro/Nimfele_mele_scumpe

12,277

dydav wrote:

Pattyto puiul tau si,- a revenit?

da. era slab pe picioruse doar pana la o luna cam asa...

12,278

la mine a inceput sa iasa puisorii in gura cuibului tongue abia astept sa ajung acasa sa-i vad tongue

12,279

Buna!
wow nu am mai scris de mult pe aici, insa azi am venit in cautare de ajutor, nimic grav, vreau pt baiatul meu o fetita, bineinteles tot pui as vrea sa o iau si la fel de blanda cum e el. Atat ma intereseaza de la o persoana care nu are pui din crescatorie, de incredere, o femela si sa fie blanda sa o pot tine pe umar, pe deget, etc. Ma puteti ajuta? valabil pt Bucuresti.
Banuiesc ca va amintiti ca am conditii pt ei ff bune si chair am sa mai postez cand am timp si poze, moemntan incercam sa construim o voliera pt curte fff mare ca sa aibe loc sa zboare, mie imi place sa vad pasarile cat mai libere si in siguranta, nu intr-o cuscuta mica intr-un colt de casa, uitate.

12,280

Daca vrei sa vada cat mai multi utilizatori anuntul tau,poti sa postezi si la "vanzari,cumparari,donatii si alte tipuri de anunturi" smile

12,281

din pacate de acasa mi s-a transmis ca puii au iesit din cuib prin colivie dar nbna de mama lor umbla dupa ei si ii ciupeste.....:( moturi cica nu prea au sad

12,282

Aleku, sa stii ca obiceiul mamei nu se va schimba. Deja ar trtebui sa scoti cuibul O sa depuna din nou si este prea mult.

- Mary-
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
             http://deyseby.sunphoto.ro

12,283

nu sunt acasa. cand ajung ii separ si scot cuibul...

12,284

aleku, acum unde te afli ?

Pets :heart: :perus: :perus: - 2 in curand si :ou:

12,285

aleku wrote:

Sa nu ajungi prea tarziu.

- Mary-

12,286

deyseby wrote:
aleku wrote:

Sa nu ajungi prea tarziu.

maine seara ajung acasa smile

12,287

Nimfa mea de o perioada ,diminata cand se trezeste tipa...dar un tipat strident...si seara inainte de culcare e speriata ....sta cu motul ridicat si intoarce capul brusc si se uita pe toti peretii...ce o avea?

Nimfa Bisous
Cateva poze cu motatii mei care nu mai sunt pe aici sad http://savinalex.sunphoto.ro/Nimfele_mele_scumpe

12,288 (edited by Latifa 14-07-2012 14:22)

Unele pasari au o frica de intuneric,poate de asta e nelinistita seara. ( http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … apagalilor )
  In legatura cu tipatul,nu stiu ce sa zic....poate o irita ceva...

12,289

Nu stiu pana acum cateva zile era linistita si dimineata si seara...in rest se comporta normal in timpul zilei.Cu exceptia ca sta in cel mai racoros loc din casa probabil ii e foarte cald...ma gandesc ca....poate am scoso afara si s-a speriat de vreo pasare si de asta ii e frica de intuneric...si cu tipatul...cand o scot afara se oprete instant....

Nimfa Bisous

12,290

tind sa cred ca vremea prea calda e de vina. Si ai mei cum au inceput caldurile, au inceput sa tipe mai mult.

Am ajuns acasa,  2 puisori nu au mot deloc sad(. i-am luat de la parinti si i-am pus cu puii din seria I. deocamdata sunt in perioada de acomodare. si sunt asa de speriati sad speram sa se linisteasca si sa se mai imblanzeasca. nu am vrut tura asta sa mai intervin, dar se pare ca totusi trebuie sa ledau eu papica sad

Adaugat: 14-07-2012 17:44

Ai mei puisori. Din pacate au cam ramas fara moturi din cauza mamicii lor care le tot smulge motul. I-am separat si am inceput sa-i hranesc la mana. Problema e ca au deja 35 de zile cei mai mari si sunt speriati. Abia stau. Cei mai mari au invatat sa zboare si nu stau neam sa le dau mancare. se agita foarte mult. sper sa se mai linisteasca. abia in seara asta u papat putin mai bine ca pana acum au refuzat mancarea cu desavarsire sau o vomau.sper sa le creasca moturile cat mai repede si sa imblanzeasca si ei, ca acum sunt foarte speriosi.

Poze cu ei de la cel mai mare la cel mai mic.

12,291

Ce dragalaseni! Eu sper sa poti sa ii hranesti cum trebuie si sa se calmeze sunt extraordinari!

Succes!

Actualele mele animalute de companie: 9x puisori de gaina (  :ou:  ) ; 1x catel (  :caine:  ) ; Nu de mult mi-am achizitionat cei 2x perusi (  :perus:  -  :perus:  ) ; 1x motanel (  :pisica:  )

12,292

Aleku sunt foarte frumosi motati tai.

12,293

Mai mult nemotati smile))  multumesc!

maria95 wrote:

Aleku sunt foarte frumosi motati tai.

12,294

Si nemotati tot frumosi sunt smile

12,295

Motati,nemotati, conteaza sa fie sanatosi si sa te bucuri de ei smile

12,296

O sa le creasca motucurile inapoi.

- Mary-

12,297

Au inceput sa se obisnuiasca cu papaica, sa nu mai fie asa speriati. desi am doi care inca sunt asa de speriati si nu vor sa stea la mancare de zici ca-s porcul la taiat. nu vor sa manance singuri dar nici sa le dau eu nu stau ca trebuie sa le dau puti mai fortat. Dar se pare ca lucrurile merg intr-o directie buna totusi.

Adaugat: 18-07-2012 09:49

puisorii.... cel galbior e fetita di prima serie tongue

12,298

Gradinita cu sora mai mare :hihi: frumosi :pup:

Niciodata nu vei afla cat de puternic esti, pana cand "a fi puternic", este ultima solutie care ti-a mai ramas.
-Marina-
Mi dispiace piccolino! :cry:

12,299 (edited by pattyto 20-07-2012 11:38)

aleku  sunt superbi puiutii  :heart:  sa-ti traiasca  big_smile
Ai mei au doua luni si o saptamana, din cand in cand mai plange cate unul dupa papa dar mamica nu ii mai da.

Am o verisoara care vrea sa vina zilele astea sa ii dau un puiut ca trebuie sa ii faca si pasaport sa il scoata din tara...dar mie mi-e mila sa-i despart, daca duc unul in alta camera toti tipa si se agita ... nu o sa fie puiutul suparat daca pleaca? ...

12,300 (edited by dana1 21-07-2012 12:50)

ALEKU  sa-ti traiasca moturile.....TIMI isi apara prietena [perusa]... smile dar nu numai de mine ci nici pe puii de perus care-i am nu-i lasa sa se apropie de ea.[.ii fugareste]

Iubeste Daca Vrei Sa Fii Iubit!    :ok:         :floare: