Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
nu stiu daca e chiar o intrebare tocmai buna dar ma agitat mult zicetimi va roggg repede dece se zbate femela si intra in cuib iese intra iese de miiii de miliarde de ori de zbiara ?
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
nu stiu daca e chiar o intrebare tocmai buna dar ma agitat mult zicetimi va roggg repede dece se zbate femela si intra in cuib iese intra iese de miiii de miliarde de ori de zbiara ?
Sincer,eu nu am inteles nimic din intrebarea ta! ![]()
EDIT:Am citit-o de vreo 10 ori si mi-am dat seama ![]()
isi pregateste cuibul....dar eu sper din suflet sa nu depuna oua si sa nu faca pui!!!
rary tare mi-e mila de perusii tai . Tu nu stii mai nimic despre perusi si speri la pui?
Spui ca ai perusi de cand esti mic dar cu toate acestea nu te-ai gandit macar umpic sa te documentezi despre ei. Gandestete bine ce faci dar eu cred ca nu ii meriti.
Doua poze cu rozaliul care a deschis ochii
Iar ultima noua lor jucarie facuta de mine credeti ca e buna pentru ei?
Ce mare s-a facut!Sa-ti traiasca,Maria! :heart: :ou:
Rary de curiozitate:Cati ani ai? ![]()
EDIT:Eu cred ca e buna jucaria,dar vad pe clopotel un praf auriu?Sau mi se pare?Daca e din ala cu sclipici,oare nu le face rau?? ![]()
e foarte frumos peruselul..si jucarioara :heart:
rary tare mi-e mila de perusii tai . Tu nu stii mai nimic despre perusi si speri la pui?
Spui ca ai perusi de cand esti mic dar cu toate acestea nu te-ai gandit macar umpic sa te documentezi despre ei. Gandestete bine ce faci dar eu cred ca nu ii meriti.
Doua poze cu rozaliul care a deschis ochii
Iar ultima noua lor jucarie facuta de mine credeti ca e buna pentru ei?
Multumesc mult si sanatate multa la toti peruseii de pe forum. :heart:
Adaugat: 11-07-2012 17:24
gaby354 iarta-ma acum am observat ce ai scris despre jucarie. Clopotelul este cu model galben si fara sclipici sau altceva pe care le-ar putea dezlipi, inghiti sau ciuguli. :heart:
maria95 foarte frumos rozaliu tau
aleku rozalii tai ce mai fac?
maria95 foarte frumos rozaliu tau
aleku rozalii tai ce mai fac?
nu stiu exact .. cresc ... au iesit 6 parca ... au inceput sa se deschida si ochisorii la primii. dar atat stiu ca nu sunt acasa ... abia in weekend apuc sa-i vad ![]()
am 13 ani stai lin ca va cloci iti spun 100% am fost cu ia la vet, isi tot aranjeaza cuibul de mii de ori, iar cand ma apropiu de colivie ia intra in cusca repede
Eu cred ca nu m-ai inteles in acea colivie nu poate trai nici macar un perus dar doi+ pui. Cuibul este mult pre mic puii de perusi cresc repede cum crezi ca vor sta toti acolo. DACA cu adevarat iti pasa de ei cumpara-le o colivie mai mare si un cuib nou Iar daca vrei cu adevarat pui s-au perusa ta va face cu adevarat pui documenteaza-te cat se poate de mult.
Pentru ca pitici mei se cam speriau de jucarioara de mai sus am facut 2 noi jucarioare. :pup:
Doua poze noi cu piticu familiei care deja incepe sa se aventureze ![]()
Iar pentru Rary cu cat am mai mult loc cu atat sunt sanse mai mari sa faca pui.
maria95, pune , te rog, niste poze mai clare cu puisorul . In ultimele poze pe care le-ai postat nu-mi place cum arata, dar sunt in ceata pozele si nu-mi dau seama.
Fa-le la lumina naturala astfel incat sa se vada narile bine.
Are cumva cojite pe la cioc si nas? Sau ai incercat sa-l hranesti tu si l-ai murdarit?
maria95, pune , te rog, niste poze mai clare cu puisorul . In ultimele poze pe care le-ai postat nu-mi place cum arata, dar sunt in ceata pozele si nu-mi dau seama.
Fa-le la lumina naturala astfel incat sa se vada narile bine.
Are cumva cojite pe la cioc si nas? Sau ai incercat sa-l hranesti tu si l-ai murdarit?
Cojite nu are. Este doar murdar perusica il hraneste. Acum te intreb si eu ceva este bine sa-l sterg la cioculet sau il las asa? Narile ii sunt curate doar pe cioc este murdar
Adaugat: 12-07-2012 16:24
Gata am indepartat mancarica ramasa la cioc. Iar acum puiul e curat.
Gata am indepartat mancarica ramasa la cioc. Iar acum puiul e curat.
Nu prea se vede clar. Ce dragutel este :angel:
Am gasit si modelul coliviei mele: Lisa 50 din italia, dimensiuni 51x36x62h
Si eu am gasit modelul coliviei mele Colivie IMAC Irene 3,dimensiuni 51x30x48cm
Dar urmeaza sa luam alta mai mare ![]()
6 din 7... mai avem un out... acum am primit niste pozici de acasa
puiutii cu taticu ![]()
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: Si as mai pune inimioare, dar ar fi prea multe.
Vreau si eu puiuti. :heart:
Sa-ti traiasca Aleku! :pup:
Multumesc! abia astept sa ajung sa-i vad pe viu ![]()
Aleku :heart: Sunt asa de firavi si micuti golasii tai :heart: sa fie sanatosi :pup:
ce frumosi sunt!o sa ii cresteti la mana?
ce pacat de distanta asta,tare mi-ar placea sa cumpar un pui de la dvs...
nu vreau sa-i cresc la mana. defapt doar o masa pe zi am sa incerc sa le dau mai tarziu doar pentru a se obisnui cu omul. dar u vreau sa intervin mai mult.
Foarte frumosi sunt puii tai aleku. Sa-ti traiasca sa se faca mari si mai frumosi :bravo:
6 din 7... mai avem un out... acum am primit niste pozici de acasa
puiutii cu taticu
Mama, ce de puiuti
Sa-ti traiasca !
Desi mai am 4 perusi,tatal meu mia mai adus ieri inca doi.I-a dat un prieten de-al lui,e crescator.Problema e ca,am obs. ca unul are ciocul rupt aproape de nari
:cry: :cry: :cry: nu stiu cum a putut sal lase asa :furios: :cry: :cry: si avea si gusa umflata,insa de dimineata cand mam uitat la el,i sa mai desumflat oleak!!!! :heart: :heart: Credeti ca ii mai creste ciocul la loc??ptr ca pare o rana destul de veche...
P.S:azi e ziua perusului meu Cookie :perus:
Happy Birthday Cookie :perusi: :perusi: :perusi:
Daca are ciocul rupt,nu cred ca ii va mai creste...Imi pare rau :cry:
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus