Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
nu stiu daca e chiar o intrebare tocmai buna dar ma agitat mult zicetimi va roggg repede dece se zbate femela si intra in cuib iese intra iese de miiii de miliarde de ori de zbiara ?
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
nu stiu daca e chiar o intrebare tocmai buna dar ma agitat mult zicetimi va roggg repede dece se zbate femela si intra in cuib iese intra iese de miiii de miliarde de ori de zbiara ?
Sincer,eu nu am inteles nimic din intrebarea ta!
EDIT:Am citit-o de vreo 10 ori si mi-am dat seama
isi pregateste cuibul....dar eu sper din suflet sa nu depuna oua si sa nu faca pui!!!
rary tare mi-e mila de perusii tai . Tu nu stii mai nimic despre perusi si speri la pui?
Spui ca ai perusi de cand esti mic dar cu toate acestea nu te-ai gandit macar umpic sa te documentezi despre ei. Gandestete bine ce faci dar eu cred ca nu ii meriti.
Doua poze cu rozaliul care a deschis ochii
Iar ultima noua lor jucarie facuta de mine credeti ca e buna pentru ei?
Ce mare s-a facut!Sa-ti traiasca,Maria! :heart: :ou:
Rary de curiozitate:Cati ani ai?
EDIT:Eu cred ca e buna jucaria,dar vad pe clopotel un praf auriu?Sau mi se pare?Daca e din ala cu sclipici,oare nu le face rau??
e foarte frumos peruselul..si jucarioara :heart:
rary tare mi-e mila de perusii tai . Tu nu stii mai nimic despre perusi si speri la pui?
Spui ca ai perusi de cand esti mic dar cu toate acestea nu te-ai gandit macar umpic sa te documentezi despre ei. Gandestete bine ce faci dar eu cred ca nu ii meriti.
Doua poze cu rozaliul care a deschis ochii
Iar ultima noua lor jucarie facuta de mine credeti ca e buna pentru ei?
Multumesc mult si sanatate multa la toti peruseii de pe forum. :heart:
Adaugat: 11-07-2012 17:24
gaby354 iarta-ma acum am observat ce ai scris despre jucarie. Clopotelul este cu model galben si fara sclipici sau altceva pe care le-ar putea dezlipi, inghiti sau ciuguli. :heart:
maria95 foarte frumos rozaliu tau
aleku rozalii tai ce mai fac?
maria95 foarte frumos rozaliu tau
aleku rozalii tai ce mai fac?
nu stiu exact .. cresc ... au iesit 6 parca ... au inceput sa se deschida si ochisorii la primii. dar atat stiu ca nu sunt acasa ... abia in weekend apuc sa-i vad
am 13 ani stai lin ca va cloci iti spun 100% am fost cu ia la vet, isi tot aranjeaza cuibul de mii de ori, iar cand ma apropiu de colivie ia intra in cusca repede
Eu cred ca nu m-ai inteles in acea colivie nu poate trai nici macar un perus dar doi+ pui. Cuibul este mult pre mic puii de perusi cresc repede cum crezi ca vor sta toti acolo. DACA cu adevarat iti pasa de ei cumpara-le o colivie mai mare si un cuib nou Iar daca vrei cu adevarat pui s-au perusa ta va face cu adevarat pui documenteaza-te cat se poate de mult.
Pentru ca pitici mei se cam speriau de jucarioara de mai sus am facut 2 noi jucarioare. :pup:
Doua poze noi cu piticu familiei care deja incepe sa se aventureze
Iar pentru Rary cu cat am mai mult loc cu atat sunt sanse mai mari sa faca pui.
maria95, pune , te rog, niste poze mai clare cu puisorul . In ultimele poze pe care le-ai postat nu-mi place cum arata, dar sunt in ceata pozele si nu-mi dau seama.
Fa-le la lumina naturala astfel incat sa se vada narile bine.
Are cumva cojite pe la cioc si nas? Sau ai incercat sa-l hranesti tu si l-ai murdarit?
maria95, pune , te rog, niste poze mai clare cu puisorul . In ultimele poze pe care le-ai postat nu-mi place cum arata, dar sunt in ceata pozele si nu-mi dau seama.
Fa-le la lumina naturala astfel incat sa se vada narile bine.
Are cumva cojite pe la cioc si nas? Sau ai incercat sa-l hranesti tu si l-ai murdarit?
Cojite nu are. Este doar murdar perusica il hraneste. Acum te intreb si eu ceva este bine sa-l sterg la cioculet sau il las asa? Narile ii sunt curate doar pe cioc este murdar
Adaugat: 12-07-2012 16:24
Gata am indepartat mancarica ramasa la cioc. Iar acum puiul e curat.
Gata am indepartat mancarica ramasa la cioc. Iar acum puiul e curat.
Nu prea se vede clar. Ce dragutel este :angel:
Am gasit si modelul coliviei mele: Lisa 50 din italia, dimensiuni 51x36x62h
Si eu am gasit modelul coliviei mele Colivie IMAC Irene 3,dimensiuni 51x30x48cm
Dar urmeaza sa luam alta mai mare
6 din 7... mai avem un out... acum am primit niste pozici de acasa puiutii cu taticu
:heart: :heart: :heart: :heart: :heart: Si as mai pune inimioare, dar ar fi prea multe.
Vreau si eu puiuti. :heart:
Sa-ti traiasca Aleku! :pup:
Multumesc! abia astept sa ajung sa-i vad pe viu
Aleku :heart: Sunt asa de firavi si micuti golasii tai :heart: sa fie sanatosi :pup:
ce frumosi sunt!o sa ii cresteti la mana? ce pacat de distanta asta,tare mi-ar placea sa cumpar un pui de la dvs...
nu vreau sa-i cresc la mana. defapt doar o masa pe zi am sa incerc sa le dau mai tarziu doar pentru a se obisnui cu omul. dar u vreau sa intervin mai mult.
Foarte frumosi sunt puii tai aleku. Sa-ti traiasca sa se faca mari si mai frumosi :bravo:
6 din 7... mai avem un out... acum am primit niste pozici de acasa
puiutii cu taticu
Mama, ce de puiuti Sa-ti traiasca !
Desi mai am 4 perusi,tatal meu mia mai adus ieri inca doi.I-a dat un prieten de-al lui,e crescator.Problema e ca,am obs. ca unul are ciocul rupt aproape de nari :cry: :cry: :cry: nu stiu cum a putut sal lase asa :furios: :cry: :cry: si avea si gusa umflata,insa de dimineata cand mam uitat la el,i sa mai desumflat oleak!!!! :heart: :heart: Credeti ca ii mai creste ciocul la loc??ptr ca pare o rana destul de veche...
P.S:azi e ziua perusului meu Cookie :perus:
Happy Birthday Cookie :perusi: :perusi: :perusi:
Daca are ciocul rupt,nu cred ca ii va mai creste...Imi pare rau :cry:
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus