3,476

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

ce mai faceti ... ?pasarica mea e  bine acum 30 de minute l-am scos pe balcon in colivie si ce sa vezi eu prin bucatarie .. si numa imi zice o prietena alex cici e afara ....cand am vazut mio stat inima... am mers la el am vb cu el si a stat sa pun mana pe el ... aveti grija de pasaricile voastre

3,477

alex_foca wrote:

ce mai faceti ... ?pasarica mea e  bine acum 30 de minute l-am scos pe balcon in colivie si ce sa vezi eu prin bucatarie .. si numa imi zice o prietena alex cici e afara ....cand am vazut mio stat inima... am mers la el am vb cu el si a stat sa pun mana pe el ... aveti grija de pasaricile voastre

aoleu, bine ca ai putut sa-l prinzi,,

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

3,478

tomanicoleta wrote:
anababy007 wrote:

:rusine: Țin sa mentionez ca îl am de anul trecut din August si mi-sa spus ca ar avea 4-5 luni... Si ca este baietel smile... Îl i-am pus numele Pako si de ceva timp a început sa si vb un pic smile)

pai insemna ca are cam un an jumatate.  a inceput sa i se formeze gulerasul??

Încă nu abia ieri ia căzut codita aia mare si ii tot cade penajul... Poate de acum încolo sa facă gulerasul ăla ?:(...

3,479

Buna ziua tuturor...ce de alexei au aparut in perioada cat am lipsit...
Sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!
mie mi-a disparut orice urma de indoiala ca nu as avea o pereche...Lord devine barbatel in toata puterea cuvantului(dupa cum se va vedea si in poza) smile
Va doresc o zi minunata! si sper sa am timp sa fiu mai activ aici smile

LORA & LORD

3,480

ai niste papagali mari si frumosi smile

Dupa ani buni am ramas cu un singur animal si anume Paulie :malex:
:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

3,481

alex_foca felicitari bine ca l.ai putut prinde , eu pe polii cand a scapat dus a fost nici macar cand l.am gasit atunci sus pe o cladire , am oprit langa el , am vb cu el , a carait la mine de doua ori si sa dus mai departe , parca si.ar fii luat la revedere de la mine si uite ca au trecut 2 sapt si nici urma de polii meu asa ca aveti grija de ei cat puteti si supravegheatii mereu , sa nu isi desfaca usita singurii si sa ii pierdeti, bine polii nu si.a desfacuto el , ia dat desteptul de barbatamiu drumul ca a zis ca nu pleaca daca suntem noi cu el , si acum sufar dupa el enorm si plang cand imi vine dor de el de numa va pupik si multa sanatate

3,482

Salutare, stapani si iubitori de  :malex: . Cam cat costa un puiut? Am vazut pe internet diferite sume, de la 300-350 pana la cateva sute de €. Nu prea imi permit sa dau mai mult de 500-700 maxim (RON) si nu vreau sa fie de la pet-shop (nu am experiente placute cu papagali de la pet-shop, am cumparat odata un perus, iar dupa doua-trei zile l-am gasit mort. Cum se inteleg cu perusii? Am si un perus, in grija pt. o perioada. Am observat ca majoritatea ii tineti afara, nu in colivie si va respect pt. asta, eu cand vad un papagal in colivie, in special unul mai maricel(M.A., Jako, Ara etc.)imi imaginez un o la puscarie, pana la urma asa e, nu smile) ? Astept raspuns, multumesc

”Prefer sa mor în mocirla într-o Românie Mare decât sa mor în paradisul unei Românii mici.”
Ion Antonescu

3,483

alex.ro wrote:

Salutare, stapani si iubitori de  :malex: . Cam cat costa un puiut? Am vazut pe internet diferite sume, de la 300-350 pana la cateva sute de €. Nu prea imi permit sa dau mai mult de 500-700 maxim (RON) si nu vreau sa fie de la pet-shop (nu am experiente placute cu papagali de la pet-shop, am cumparat odata un perus, iar dupa doua-trei zile l-am gasit mort. Cum se inteleg cu perusii? Am si un perus, in grija pt. o perioada. Am observat ca majoritatea ii tineti afara, nu in colivie si va respect pt. asta, eu cand vad un papagal in colivie, in special unul mai maricel(M.A., Jako, Ara etc.)imi imaginez un o la puscarie, pana la urma asa e, nu smile) ? Astept raspuns, multumesc

cam 850 lei puiut de la crescator.. dar poate fi si mai mult .

3,484

Pfff, deci cam 200€. Mult, intr-adevar merita, la cat de frumosi si destepti sunt, dar nu imi prea permit.

”Prefer sa mor în mocirla într-o Românie Mare decât sa mor în paradisul unei Românii mici.”
Ion Antonescu

3,485

Oti are puiuti blanzi (crescuti la mana ) cu 800 ron smile

- Bianca

3,486

ionutfinch wrote:

Buna ziua tuturor...ce de alexei au aparut in perioada cat am lipsit...
Sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!
mie mi-a disparut orice urma de indoiala ca nu as avea o pereche...Lord devine barbatel in toata puterea cuvantului(dupa cum se va vedea si in poza) smile
Va doresc o zi minunata! si sper sa am timp sa fiu mai activ aici smile

doamne ce frumuseti avem aici.. sunt superbi... vreau si eu !!!!!! poate imi faci cadou si mie un puiut cand o sa ai  tongue big_smile  big_smile

3,487

alex.ro wrote:

Daca cauti gasesti si mai ieftin...De exemplu andreeacucu a avut unul de 3 ani si l-a vandut cu 500 ron smile

Animalele mele:
    1 bichon havanese-Sara,un metis de bichon havanese-Pufi,un metis de golden retriever-Spotty,2 perusi-Coco si Kira,1 motan-Toby,gaini,rate mute,2 iepuri pitici-Hera si Teddy + cei 5 pui ai lor.

3,488

din pacate a trebuit sa il dau pt ca fiul meu are alergie la puf..... dar ma bucur ca l-am dat la cineva din orasul meu si asa il pot vedea cand doresc.

Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun.

3,489

macar il mai poti vedea

Dupa ani buni am ramas cu un singur animal si anume Paulie :malex:
:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

3,490

Pui de marele alex de vanzare ,deosebiti de blanzi din crescatorie proprie.detalii la  0721337551

Adaugat: 05-07-2012 08:26

pozele puilor de vanzare sunt acestea.au aproape 3 luni.

3,491

nicolae wrote:

pozele puilor de vanzare sunt acestea.au aproape 3 luni.

ce adorabili sunt...

sper sa treaca criza asta sa-mi pot lua si eu unul..ca sunt inebunita dupa ei

3,492

sunt foarte frumosi smile

sper ca in maxim 1 an sa iti cumpar o pereche.

+ o fetita de micul smile

Coco - Micul Alexander - Marele Prieten
2x :malex: 3x :caine: 1x :pisica:  1x :hamster: rusesc pitic
Råman un anonim.

3,493

annonimu wrote:

sunt foarte frumosi smile

sper ca in maxim 1 an sa iti cumpar o pereche.

+ o fetita de micul smile

felicitari pentru decizie,, ma bucur pt tine..

3,494

Nico smile Noi avem planuri mari smile dorim o pereche de marele + 1 de micul ...si cred ca o sa incercam sa cumparam si un jako smile

pana atunci... nu dureaza mult big_smile

Coco - Micul Alexander - Marele Prieten
2x :malex: 3x :caine: 1x :pisica:  1x :hamster: rusesc pitic
Råman un anonim.

3,495

annonimu wrote:

Nico smile Noi avem planuri mari smile dorim o pereche de marele + 1 de micul ...si cred ca o sa incercam sa cumparam si un jako smile

pana atunci... nu dureaza mult big_smile

eu imi doresc decat un alexoi dar.. acum nu e posibil

3,496

sad nu mai intra nimeni? ..nu stiu cat de cald este la noi dar aici este extrem de cald...Coco mititelul cred ca e si el exasperat..mananca doar noaptea

Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult animalele!

3,497

kriss wrote:

sad nu mai intra nimeni? ..nu stiu cat de cald este la noi dar aici este extrem de cald...Coco mititelul cred ca e si el exasperat..mananca doar noaptea

si aici este extrem de cald..

3,498

Va salutam pe toti. La Bucuresti este iadul (la caldura ma refer). Nici THEO nu prea mananca si este, mititica, plicty. Dimineata este vioaie dar cand incep caldurile mari incepe si tipa sa ii trag jaluzelele. In rest nu prea avem noutati. Va pupicim

3,499

vand papagal marele alexander are varsta de 1an si 4 luni nu am timp pentru el

3,500

noi suntem foarte fericiti ,avem un nou prieten un puiut de labrador de 2 luni..deja sunt prieteni...revin cu foto,va pupacim

Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult animalele!