Re: Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
coco este o fetita foarte frumoasa,sa-ti traiasca! :heart:
Adaugat: 10-07-2012 12:09
eu zic ca trebuie o colvie mai mare.
ok ok dar cu cusca nu m-am prea lamurit? sa cumpar alta?
Forumul tuturor animalelor de companie. Comunitatea posesorilor de animale de companie.
You are not logged in. Please login or register.
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus
coco este o fetita foarte frumoasa,sa-ti traiasca! :heart:
Adaugat: 10-07-2012 12:09
eu zic ca trebuie o colvie mai mare.
ok ok dar cu cusca nu m-am prea lamurit? sa cumpar alta?
aici papagali mei astazi 10.07.2012 / 12:20 - in balcon dupa ce le-am facut curatenie
astept parerile voastre:
cel verde baiatul: Gigel
cea albastra fetita: Chico
aici papagali mei astazi 10.07.2012 / 12:20 - in balcon dupa ce le-am facut curatenie
astept parerile voastre:
Sunt frumosi amanoi, imi place cel mai mult prima poza. Gigel, ce nume pt papagal Sa-ti traiasca amandoi. Cat despre colivie cu cat aveti posibilitate sa cumparati una mai mare cu atat mai bine. Trebuie sa fie "Casuta" nu "inchisoare".
interesanta expresie da incerc sa cumpar dar in poza e chiar micuta dar in realitate sa sti ca e destul de incapatoare... daca ai vedea ce raliuri fac in ea... :perusi:
astept parerile voastre:
Colivie prea mica, cuib extrem de mic ( ar trebui dublu in lungime), mancare nediversificata, fara os de sepie, si te intrebi de ce nu fac pui???
Trebuie indeplinite macar conditiile minime pentru a se reproduce. Bine ca perusii sunt inteligenti si nu se reproduc decat in conditii optime.
TI s-a dat un link util - daca l-ai citit si nu vezi unde gresesti, e redundant sa mai adaugam ceva.
PEntru cei care nu au colivii suficient de spatioase si cele din pet-shop-uri vi se par scumpe, va dau un site unde gasiti colivii foarte bune 50x 40x 75.
Sunt 125 lei ( 150 cu tot cu transport).
Link-ul pe MP, pt cei interesati
colivia e extrem de mica pentru 2 perusi, mai ales daca vrei sa pui si cuib. o colivie de aia am si eu, si o folosesc doar pt transport. deci schimbo urgent ! plus ca perusii se reproduc cand se simt ei in conditii de siguranta. ai mei au depus oua dupa vreo 7 luni dupa ce le-am pus cuib
astept parerile voastre:
cat e o colivie din pet-shop ce mi-ar trebui mie ?
maxim 100 lei
Am vazut ca puii mei se cam plictisesc. Asa ca le-am confectionat o jucarioara, plus un sirag de suzete de plastic. Pun mai intai poza sa imi spuneti daca sunt bune pentru ei si daca este ok o sa le pun. Prima este un cd , i-am facut gauri si am agatat suzetele alea.
Ce parere aveti?
sunt super frumi..vor fi foarte bucurosi.
Am vazut ca puii mei se cam plictisesc. Asa ca le-am confectionat o jucarioara, plus un sirag de suzete de plastic. Pun mai intai poza sa imi spuneti daca sunt bune pentru ei si daca este ok o sa le pun. Prima este un cd , i-am facut gauri si am agatat suzetele alea.
Ce parere aveti?
cu siguranta cd le va placea pentru ca se vor vedea in el.. sunt foarte frumoase
Multumesc. Deci pot sa le pun?
Multumesc. Deci pot sa le pun?
pai daca nu sunt prea mici suzetele si nu le pot desface si nu exista riscul sa le inghita, eu zic ca da,, dar sa vedem ce zic si ceilalati utilizatori
Nu sunt mici cat sa le inghita. Si de desfacut doar sa traga serios de ele..
mihaela pune si tu ceva poze cu papagali tai:D
Marina, :bravo: :bravo: :bravo:
:hihi: Mersi, Adely :rusine:
papagalul meu a zburat si cu cinteza nu am poze..
mihaela pune si tu ceva poze cu papagali tai:D
Asta e o poza cu perusul meu Mihaela. Daca te uiti atent se vede cerculetul si abia incepea sa naparleasca.
Uite link-ul cu conditiile optime imperecherii. http://www.4animale.ro/pasari/papagali/ … lor-optime
CD-ul ala in nici un caz. Contine produse chimice, si poate roade din ele. zgarie cd-ul cu ceva si ai sa vezi cumj se ia de pe el straturi de tot felul de componente. nu e indicat deloc!
Ce parere aveti?
CD-ul ala in nici un caz. Contine produse chimice, si poate roade din ele. zgarie cd-ul cu ceva si ai sa vezi cumj se ia de pe el straturi de tot felul de componente. nu e indicat deloc!
zucchina wrote:Am vazut ca puii mei se cam plictisesc. Asa ca le-am confectionat o jucarioara, plus un sirag de suzete de plastic. Pun mai intai poza sa imi spuneti daca sunt bune pentru ei si daca este ok o sa le pun. Prima este un cd , i-am facut gauri si am agatat suzetele alea.
Ce parere aveti?
nu rod din el ci doar de uita.. pasarile mele nu le-au facut nimic ci doar se admira..
fiecare cu parerea lui.
papagalilor le place sa roada. pana la urma tot vor roade. si atunci va va parea rau... mai bine previi decat sa se intample ceva. cd-ul ala poate fi inlocuit cu o oglinda ceva...
poate ca vor roade nustiu ce sa spun...
Adaugat: 10-07-2012 17:08
rary wrote:aici papagali mei astazi 10.07.2012 / 12:20 - in balcon dupa ce le-am facut curatenie
astept parerile voastre:
cea albastra fetita: ChicoColivie prea mica, cuib extrem de mic ( ar trebui dublu in lungime), mancare nediversificata, fara os de sepie, si te intrebi de ce nu fac pui???
Trebuie indeplinite macar conditiile minime pentru a se reproduce. Bine ca perusii sunt inteligenti si nu se reproduc decat in conditii optime.
TI s-a dat un link util - daca l-ai citit si nu vezi unde gresesti, e redundant sa mai adaugam ceva.PEntru cei care nu au colivii suficient de spatioase si cele din pet-shop-uri vi se par scumpe, va dau un site unde gasiti colivii foarte bune 50x 40x 75.
Sunt 125 lei ( 150 cu tot cu transport).
Link-ul pe MP, pt cei interesati
scuza-ma ca postez si eu chiar acum dar m-am tot gandit ce vrea sa insemne osul asta de sepie, apoi mi-am dat seama dar eu obisnuiesc sa ii spun calciu :d
cat e o colivie din pet-shop ce mi-ar trebui mie ?
Oferta lui herbudgies pt colivie sa stii ca este foarte buna, si ca marime si ca pret. Chiar apreciez mult acel mesaj si ca vrea sa va ajute.
Adaugat: 10-07-2012 17:48
Va prezint noua casuta a peruseilor mei :bravo:
Asta da colivie. Eu si daca asi avea doar 1 singur papagal nu l-asi tine in pichinetele alea de colivii. Pare ca coliviile postate de herbudgies imi par si mai mari, asa ca este o investitie buna, in petsop nu cred ca gasesti la banii astia.
Eu am dat 130 Ron.
am fost la petshop, am gasit ceva asemanator cu a lui hebudgies la pretul de 45 ron. era si la 63 si la 75 dar am vazut una la 45 de ron foarte incapatoare... nu stiu mai vad daca cumopar alta sau nu...
ok latifa, acum sar putin de la subiect cu o probl ff mare:
de cand am cumparat femela, mai bine spus de cand o am daca o scot din cusca o apuca pe naiba doamne iartama, sa va zic mai bine nici nu ma lasa sa o ating asa ravagii face prin cusca, da ma rog dar daca o scos se da cu cape de pamant si se sperie cam de orice si inca o problema- nu poate zbura in sus nici 15 cm. dar e chiar mare, ati vazut in poze, nustiu credca ar trebui sa cloceeasca ? nu stiu dar e destul de umflata la cloaca bine ma rog iar Gigel, masculul el e destul ded cuminte.
adevarul e ca nu ii prea scot din cusca...
1. ar trebui sa i scot ?
2. pe amandoi ?
3. cat timp ?
4. e bine in balcon chiar daca e putin cam cald ?
5. in ce moment al zilei si cam cat timp ?
6. cum as putea sa i dresez mai bine zis sa ii invat mai bine cu mine ?
Forum 4animale → Pasari → Despre Perusi - Melopsittacus undulatus