Re: Despre nimfe - Nymphicus hollandicus
isi fac de cap , dupa cum se vede nu? el mereu cauta sa descopere ceva iar ea il urmareste indeaproape. nu mai fi asa apropiata de ea o perioada . incearca sa o ignori , ca poate de asta nu il accepta pe el . sa atasat de tine si nu are nevoie de el prea mult. incearca sa-i lasi mai mult timp singuri amandoi, iar cand intri ,nu o baga in seama deloc. asa faceam si eu cu a mea si il respingea pe baiat. era atasata mai mult de sotul meu. cand il vedea tipa sa o bage in seama iar pe baiat il musca. acum plec sa ma culc. ne vedem maine pa.
Adaugat: 26-02-2009 00:21
poate. ti-am zis ca si al meu cel galben nu canta deloc pana la imperechere si nici atunci, doar cand intra fata in cuib scheuna sau ceva de genul. probabil invata ce aud unde cresc. cel de acum face ca un catel flamand cateodata. i-ti trimit o poza cu cel galben si cu perusii pe cand ii aveam. fata de la nimfe era mereu speriata de perusi. cum se intorcea o muscau de labute. si pe baiat la fel, dar el ii batea si se temeau de el. fata era traumatizata de ei
Adaugat: 26-02-2009 00:26
nu am fost atenta la asta. nu prea pot sa ma uit la ochiii lor ca stau sus si cand ma urc la ei, sau coboara se feresc de mine. el sta acum cu mine de vorba dar nu am fost atenta.
Sa-ti feresti capul de frig si de prostie. Pr. Arsenie Boca
http://deyseby.sunphoto.ro