3,451

Re: Marele Alexander - Psittacula eupatria

suana wrote:

Tot intru sa vad,poate apare o veste buna,Anamaria.Sper din suflet sa fi ajuns la cineva care sa ti-l innapoieze.Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treci... :heart:

Alexi la rontzait capace... :malex:  :heart:

http://i239.photobucket.com/albums/ff87/su-lyn/DSCN0019-1.jpg

e o dulce de rot alexi. imi vine sa o pap. 
si eu sper sa primim o veste buna de la anamaria.

animalutele mele:    2 :malex:    1 :perus:    6 :caine:    2 :pisica:

3,452

Nici o veste din pacate sad

Cu cat cunosc mai bine oamenii cu atat iubesc mai mult animalele!

3,453

Buna fetelor , nici o veste buna , am dat veste peste tot , anunt la tv si la ziar , pet shop  , targuri , dar din pacate nici un semn despre polii meu  :cry:  :cry: , si eu ma uit intr.una pe sus dupa el, il strig dar degeaba, ieri am avut impresia ca il vad din bucatarie dar deunde am impresia ca m.am dilit oricie pasare pe care o vad zburand zic ca este el , si cand incolo sunt porumbei sau ciori , ce sa va zic ma rog la dumnezeu daca l.ar fii prins cineva sa aiba grija de el macar un sfert cum am avut eu sau macar sa mi.l inapoieze , dar acum cum vrea dumnezeu , aseara cand sa ma culc ma apucat un sughitat si cum m.am gandit la el mi.a trecut  :cry:  :cry:  :cry: , mitittelul so gandii si el la mine cine stie , acum imi fac fel si fel de iluzii sa nu radeti de mine dar mi.e foarte de dor de el va pup si multumesc pt griji sanatate la pasarelele voastre si multi pupiki pe cioculetele mari

3,454

Nu esti dilie esti doar foarte suparata si iti vin cele mai urate ganduri in minte acum imi dau seama ca esti suparata gandeste-te la lucruri bune de exemplu ca cineva l-a gasit si va fi langa tine din nou fi obtimista dar nu stiu din ce zona a tarii esti daca stai pe langa mine pot sa pun afise in orasele mai mari noroc.

Dupa ani buni am ramas cu un singur animal si anume Paulie :malex:
:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

3,455

sunt din dr tr severin mersii mult

3,456

nu ai pentru ce  :k: iti zic daca aflu ceva de prin deva sau hunedoara dar nu prea cred ca a ajuns asa de departe dar ii spun si veterinarului meu are cabinte in toata tara smile Fi obtimista!

Adaugat: 25-06-2012 16:13

Imi pare rau nicio veste  sad  :cry:  neutral

:angel: : RIP Bubbles-veverita (6.10.2014) Miss my white baby,12.12.2013 Jerry :hamster: (Daca tot te numesti veterinar poti trata si hamsteri),Coco :nimfa:,Dalina :hamster: ,Ece porumbel,Tita :pisica:  si Piciu1 si Piciu2 perusi :cry: imi e foarte dor de ei

3,457

si mie imi pare enorm de rau ..

3,458

:cry:

3,459

sad  cred ca ii face rau sa intre pe forum

3,460

ce mai fac verzisorii vostri? nu ati mai intrat pe forum de ceva vreme?

3,461

kriss asa este imi face rau, nu am nici o veste sa  va dau despre polii , am anuntat peste tot si la tv si ziare si anunturi nimic nou, incet incet incep sa imi revin , dar ma mai apuca va dat seama dorul de el ,plang ma descarc si mai trece o zi fara el, va multumesc tuturor ca sunteti alaturi de mine , va pup si aveti grija de voi si de  :malex: vostrii sad

3,462

Deja imi imaginez ce greu iti este :cry:  si eu am trecut prin asta..

3,463

Chiar si eu am inceput sa plng si ma gandesc ce rua te simti :cry:

3,464

din pacate trebuie sa il vand pe toti. e mascul,are 3 ani. pret 500 lei cu tot cu colivie.

Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun.

3,465

de ce andreea?????
stiu ca e cald si in  Romania dar credeti ma ca aici e o caldura exagerata,coco mananca doar noaptea ,mititelul cred ca nu mai poate ... m am cam ferit sa l tin la ac,dar vad ca nu are probleme...in rest cd il apuca cate o dragoste de mine vine in mare viteza ,se urca pe bratul meu si cere pupici...e un dulce
pupacim pe toti

3,466

Buna seara.

Am cumparat de curand un Marele Alexandru.
Eu aveam inainte un micul alexandru. As vrea sa ii fac sa se inteleaga. Oare e posibil?
Deocamdata am pus coliviile una langa alta si sunt curiosi unul fata de celalalt.

2X :perus: 1X :malex: 1X :pisica: 2x :caine:

3,467

artemis nu ai mai venit cu nici o veste? cum se inteleg verzisori ?

3,468

pt artemis iti raspund eu. el a venit si l-a luat pe toty,dar mi l-a adus inapoi pt ca ,coco al lor a devenit stresat si isi smulgea penele.

Compasiunea fata de animale e intim legata cu bunatatea caracterului si se poate afirma cu siguranta ca cel crud fata de animale nu poate fi un om bun.

3,469

andreeacucu wrote:

pt artemis iti raspund eu. el a venit si l-a luat pe toty,dar mi l-a adus inapoi pt ca ,coco al lor a devenit stresat si isi smulgea penele.

saracutul coco...:(

3,470

Andreea, ai putea pune  niste poze cu toty,si eu stiu, mai multe detalii (e bland, sta la mangaiat)? Si din ce oras esti?Ozi buna si multi pupici la toti verzisorii.

3,471

da e bland, nu musca, poze gasesti pe forum in paginile anterioare di septembrie 2011. sunt di brasov

3,472

:rusine: Buna ziua:)... Cine imi poate spune si mie cum sa imi dau seama de varsta papagalului meu dupa inelul de la piciorusi:)... La el acolo scrie ceva de genul...H00...2695..11..16...va multumesc mult smile

3,473

anababy007 wrote:

:rusine: Buna ziua:)... Cine imi poate spune si mie cum sa imi dau seama de varsta papagalului meu dupa inelul de la piciorusi:)... La el acolo scrie ceva de genul...H00...2695..11..16...va multumesc mult smile

cu siguranta e nascut in 2011.. bun venit si te asteptam cu pozele micutului :malex:

3,474

:rusine: ?in sa mentionez ca îl am de anul trecut din August si mi-sa spus ca ar avea 4-5 luni... Si ca este baietel smile... Îl i-am pus numele Pako si de ceva timp a început sa si vb un pic smile)

Adaugat: 02-07-2012 17:07

Multumesc mult promit ca voi reveni cu poze smile

3,475

anababy007 wrote:

:rusine: Țin sa mentionez ca îl am de anul trecut din August si mi-sa spus ca ar avea 4-5 luni... Si ca este baietel smile... Îl i-am pus numele Pako si de ceva timp a început sa si vb un pic smile)

pai insemna ca are cam un an jumatate.  a inceput sa i se formeze gulerasul??